Åh vilken ångest

Ursch, fick en sån våg av ångest inom mig.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Skolan går åt helvete just nu, har missat jättemycket dom senaste två veckorna... Jag har ätit för mycket. Dom senaste veckorna har jag stått över toaletten mest hela dagarna. Men nu är det ändring.

Ska iväg och träffa bankieboy, sen ska jag iväg och TRÄNA. Sen ska jag inte äta något mer, är verkligen inte ens hungrig. Mår så dåligt just nu!

Har fått reda på en sjuk hemlighet. En sån sjuk, vriden, äckligt jobbig hemlighet att jag vet inte var jag ska ta vägen. Undrar om jag ens orkar berätta om den här. Allt känns så himla jobbigt just nu!

Kommentarer
Postat av: Bee.

har för några dagar sen skaffat en ubertöntig blogg om mitt miserabla liv med ätstörning, och sedan hittar jag din blogg vilket får mig att tänka efter så jävla mycket, vi är fan likadana.. helt jävla lika. känns otroligt när jag läser din blogg för ALLT passar in på mig, och det gör faktiskt ont, jag tycker synd om dig som känner likadant som mig, för tro mig jag förstår.. dock är jag inte underviktig.. hah kan du tänka dig.. jag e så himla avundsjuk på dig när du snackar om din vikt.. nån vacker dag ska jag också bli smal och perfekt tänker jag.. har också märkt att din blogg är som thinspo för mig, vilket får mig att kämpa mer! ha det så bra och ja.. ta hand om dig.

2010-07-01 @ 14:17:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se