Gårdagen

image161

Efter middagen (ja, den var TRE - RÄTTERS och ja, jag vill bara dö) så gick jag ut med några tjejkompisar. Jag hade så himla roligt, vi dansade i timmar och hoppade och skuttade.

Jag såg ut som en blandning av dom här två (på bilden) igår. Efter att vi skulle dra från det första stället till det andra bytte jag skor med en tjejkompis, för jag hade köpt nya och fy fasiken vad ont jag hade i fötterna!

Synd bara att hon hade storlek 35 (jag har 37 - 38). Äsch sa jag till mig själv och slängde av mig skorna! Så jag sprang runt på Sthlms gator och krogar BARFOTA! Och fan vad kul jag hade. Underbar kväll!



Idag har jag ätit ute med min pappa. Jag har så dåligt samvete, för jag måste fira jul med honom själv, bara han och jag. Egentligen skulle jag vara med mammas släkt, men han skulle fira jul själv i sådana fall... och det går ju inte.

Speciellt inte när jag har fått en ny tv (50 TUM!!!) och nytt XBOX av honom.



Summa summarum: Två riktigt dåliga dagar. Mycket mat, lite motion (förutom dansen). Men det är lugnt. Jag tar igen det här. För att vet ni vad? Jag KAN. Jag vet att jag kan.

Kommentarer
Postat av: Charming man

God jul och gott nytt år! :)

2007-12-22 @ 20:43:28
URL: http://failures.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se