Jag blir så trött

Trött på allting just nu.

Trött på att jag är så elak mot folk.

Trött på att folk har så förutfattade meningar om mig och min familjs ekonomi.

Trött på att ljuga.

Trött på att undvika folk.

Trött på att undvika mat.



Men mest av allt, trött på att vara FET.


Kommentarer
Postat av: Maria

Nej, jag vet att mina ord inte tar så mycket på dig. Men det skulle kännas hemskt att INTE säga något med tanke på att jag vet hur det går. Jag kände verkligen för att klämma in en motvikt mot många andra kommentarer som jag tycker uppmuntrar till sjukdom.
Det triggas runt här på bloggen, och hur känner du inför det Anna. Att du triggar och inspirerar andra anorektiker!?
Vill du vara den som uppmuntrar till sjukdom? För det har ju tydligen den effekten.

Du är inte redo att söka hjälp än, och det kommer du inte vara förrän du kraschar. Så är det. Så länge det går ann, så länge du fixar skolan osv kommer du att fortsätta. Och även om du satt upp någon målvikt, kommer du inte att stanna där. Jag hoppas att du kan det... men jag tror verkligen inte du kommer nöja dig med det.

2007-12-16 @ 19:43:19
Postat av: Nella

Börja ät, de var så jag gick ner 20kg.

2007-12-16 @ 19:50:20
URL: http://nellas.blogg.se
Postat av: Lilium

Men jösses..
Kämpa på vännen, imorgon är en ny dag då du kan tappa massa vikt, dagen därpå kan till och med bli dubbelt så bra

Jag kan ses ungefär.. hmm, efter julafton kan vi ses nästan vilken dag som helst :)

De är lättare när man är två, på nått sätt

2007-12-16 @ 21:10:53
Postat av: Anonym

Ja härligt.. dra ner varandra. Snyggt jobbat Lilium... Du verkar var en oerhört omtänksam person.
Två tjejer från min behandlingsperioden hade redan börjat tappa sina tänder, och en bröt lårbenshalsen. vid 23-årsålder. Nej jag skojar inte. Jag hoppas ni vet vad som väntar... kanske inte än på några år. Men ni lär inte bli friskare med åren. tyvärr. Man kan inte tro ni strävar efter skönhet.

2007-12-16 @ 23:24:18
Postat av: Lilium

Sluta gör mig till syndabocken.
Anna gör som hon vill, eller har hon ingen fri vilja?

Jag är nere i träsket så för mig spelar ingen roll längre vad jag gör =)

2007-12-17 @ 13:40:31
Postat av: Anonym

men snälla Lilium.... kan du förstå att det kan vara en god idé att INTE trigga och uppmuntra, och på så sätt kanske undvika att dra ner fler i träsket? Eller vill du att fler ska gå ner sig ordenligt? Jag har själv varit väldigt väldigt sjuk, men hade inte en tanke på att uppmuntra till sjukdom. Var det någon som ville sympatisvälta (eller vad mans ska kalla det) så tog jag direket avstånd. Jag ville inte vara någon som triggade. Jag önskade ingen annan sjukdomen. Gör du det?

2007-12-17 @ 16:47:05
Postat av: Lilium

Men, hon har redan sjukdomen? Hon hade den innan jag lärde känna henne, så jag har inte dragit ner någon

jag har träffat henne och hon är en väldigt trevlig person. Om hon säger att hon vill bli frisk så fine, men de ville hon inte(än)

2007-12-17 @ 18:11:35
Postat av: Anonym

Inte direkt så att du uppmuntrar henne till det heller.. (att bli frisk alltså)
Jag tvivlar inte på att Anna är en trevlig person, det har jag inte sagt någonting om. Men det kan nog vara så att det är lättare att umgås med någon som accepterar sjukdomen och inte ifrågasätter. Om det dessutom är så att man triggar varandra i sjukdomen så är det väl knappast en särskilt konstruktiv vänskap..

2007-12-17 @ 19:38:12
Postat av: sara

Lilium: du skriver ju uppmuntrande grejer på din blogg tom typ "jag och anna ska bli så vackra". och om du nu själv säger att du är nere i träsket så undrar jag vad du är för slags vän om du vill uppmuntra nån annan till att bli som du. Ni är ju inga vänner, du är helt desperat med att hitta andra anorektiska kompanjoner. Du anonserar ju så gott som efter folk på din blogg och sen har du suttit och fjäskat in dig med kommentarer till anna och nu tror du att ni är värsta bästisar. partners in crime kan man säga men vänner är ni inte. Du vill bara dra ner henne också eftersom du inte verkar bry dig om nått längre. Anna verkar ju fortfarande ha nått att förlora eftersom hon inte beter sig som du och lägger ut bilder på sig själv på sin blogg...

2007-12-17 @ 22:46:55
Postat av: Anonym

"Jag är så smal, jag är speciell, jag vill att ni ser mig... Jag är smalare än dig"... tankar som jag vet rör sig i många anorektikers huvud. Kanske en strävan efter att fånga uppmärksamhet, för att man inte fått tillräckligt innan- Utan sjukdom. Bottnar allt i en brist på bekräftelse som i sin tur utvecklas till dålig självklänsla?
Med den rasande fart ätstörningar har brett ut sig de senaste åren, så är ingen mager anorektiker speciell längre. Ni är en i mängden, den grå massan. Jag rycker på axlarna då jag ser en sjukligt mager människa. Jag höjer inte på ögonbrynen då något berättar att de är/var ätstörd. Så typiskt, tänker jag... Du också..

2007-12-17 @ 23:14:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se