Nu blir det film

image166

Trean, film, nu, hej då

Kommentarer
Postat av: Im such a fake

Jag ser också på den :D

2007-12-23 @ 21:12:09
URL: http://mywannabelife.blogg.se
Postat av: Anonym

Ang. VEM som drabbas av en ätstörning.
Ja, det kan man ju fråga sig. Jag själv stämde väl in på beskrivningen av DIG. Ett till synes perfekt liv. Ett perfekt yttre. GODA FÖRUTSÄTTNINGAR... eller rentav ALLA förutsättingar! Är det kanske det som är så ångestladdat? Jag kan/får inte misslyckas... inte med mitt utgångsläge. Varpå man blir rädd och gömmer sig i en ätstörning.
Eller är det en brist på bekräftelse... och självkänsla. Man presterar och gör allt på bästa sätt. Man är så jävla DUKTIG. Yes, det där blev så jävla bra, nu var jag bäst... nu fick jag bekräftelsen jag törstat efter. Man ÄR inte det man GÖR! ÄLSKAS INTE FÖR DET MAN PRESTERAR. Man ska älskas av andra- och älska sig själv för den man ÄR.
Jag fick mest uppskattning och bekräftelse av mina föräldrar då jag presterade och var dukig. Men vad göra då man inte kan få mer än MVG i allt.

Äh.. vilket svammel.
Bekräftelse och självkänskla.. något som skall byggas från barnsben för att så småningom ge tro och tillit till sig själv. Något som jag saknar... och något som säkert många andra saknar.

2007-12-23 @ 22:36:18
Postat av: josie

Alltså ursäkta, men Angelina har inte snygg kropp trots att hon är så smal. Hon klär helt enkelt inte i att vara sådär smal. Hörs konstigt när jag säger det, men hon måste gå upp i vikt :O

2007-12-23 @ 22:55:54
URL: http://jealousy.webblogg.se
Postat av: SARA

Den där klännigen var inte överdrivet läcker... :P

2007-12-24 @ 10:45:16
URL: http://www.aamaziing.blogg.se
Postat av: AnnaP

Anonym: Precis så är det för mig också! Gör jag bra ifrån mig på tävling/träning är det lugn och frid men ifall det går dåligt så är allt bara skit. Väldigt smart kommentar!

2007-12-24 @ 12:25:02
URL: http://myanalife.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se