Ångest, föräldrar m.m.

image273

Jag är så duktig på att ge mig själv ångest. Jag tolkar allting alla säger till mig som något negativt, jämt.

Det var någon som kommenterade att min pojkvän kommer lämna mig vilken dag som helst. Och vet du vad? Du har så rätt. Det kommer han. För vem orkar med mig?

Inte ens mina föräldrar gör ju det. Jag blir så ledsen när jag läser andra PRO - ANA - bloggar och jag läser om hur dåligt dom mår för att deras föräldrar tvingar dom att äta. Vet ni vad? Dra åt helvete med er. Jag hatar er av hela min själ. Ni har åtminstone någon som bryr sig! Ni har ingen aning om hur mycket jag skulle ge för en familj som bryr sig.

Min pappas reaktion på min viktnedgång: "Va, har du gått ner i vikt?!"
Min mammas reaktion på min viktnedgång: (tystnad)
Min pojkväns reaktion på min viktnedgång: "Det är ju ingen skillnad på dig nu och förr?"

Andra kommentarer:

"Oj, vad du äter mycket" (Boyfriend)
"Ät inte så mycket nu gumman, då får du bara ont i magen!" (Pappa)
"Den som är lika grisig som du stannar inte kvar länge i det här hushållet!" (Mamma)
"Du borde börja träna mera" (Mamma)
"Du borde verkligen uppsöka ett gym" (Mamma)
"Nej, ät inte" (Boyfriend)
"Jag märkte det, du åt verkligen mycket!" (Efter att jag ätit fyra Chicken McNuggets och 10 pommes frites på Donken, Boyfriend)
"Men det är ingen fara älskling, jag gillar fett." (Boyfriend)

Samt att ingen i min familj bryr sig om att jag inte äter. Jag var och tävlade för ett tag sedan, hela dagen, och sa att jag var hungrig. Brydde sig någon? Nej. Dom tittade inte ens på mig. Boyfriend trodde att dom skojade och sa något om att jag inte ätit på några dagar och kunde kanske få lite mat. Mamma stirrade på honom och sedan vände hon sig om och fortsatte med något annat.

Så snälla, sluta klaga på familjemedlemmar som bryr sig!

Kommentarer
Postat av: Anonym

skandal. men jag har själv en mamma som säger de mest horribla grejer. ingenting förvånar mig längre. har blivit cynisk efter att ha levt ett liv fullt med orättvisor ena dagen och slemmiga kärleksförklaringar andra dagen. människor som är omväxlande elaka/snälla gör mer skada än de som är elaka hela tiden.

2008-04-08 @ 12:37:43
Postat av: AnnaP

Anonym : Jag VET! Det är precis så jag känner också. Min mamma och jag kan vara bästa vänner i en dag och sedan nästa dag har min mamma sådana humörsvängningar att hon säger dom dummaste grejerna. Dom som får en att vilja dö. Håller helt med dig!

2008-04-08 @ 12:40:51
URL: http://myanalife.blogg.se
Postat av: Gremlins

Jag tror att du är alldeles perfekt precis som du är. Varför skulle du inte vara det? Alla är olika och bra - precis som man är. Huvudsaken att DU mår bra. Städa bland dina elaka bekanta.

2008-04-08 @ 13:11:41
URL: http://gremlins.blogg.se
Postat av: Anonym

Svar: hah nej jag är för ung:P Ska börja gymnasie där :)

Jag får jämt såna där komentarer av min syster och mamma. Jag äter oftas då dom ser på och då kan dom på peka att jag äter mkt.. men dom skulle bara veta.

2008-04-08 @ 14:16:01
URL: http://gemigben.blogg.se
Postat av: denise

Jag kom just in på din blogg nu av slump. och har inte hunnit läsa så mycket, men kände att jag bara ville skriva några rader.
Jag är alldeles säker på att du är bra som du är och jag önskar innerligt att du kommer må alldeles utmärkt igenom resten av ditt liv. Även att jag vet hur det är att ha en familj som trycker ner och får en att må dåligt.
Ha det bra i alla fall!

2008-04-08 @ 14:33:53
URL: http://ccloudman.blogg.se
Postat av: Anonym

aww gumms, vet hur det är när folk håller på.

2008-04-08 @ 18:02:08
Postat av: nina

jag tycker du får tycka du är tjock eller smal eller vad nu nu tycker . jag vet inte har inte sett dig . men jag tycker du ska sluta tänka så jävla mycket på andra om dom är tjocka eller inte .

det är ju minst ditt problem .
o att säga att normala människor är tjocka.
det är just sånt som gör att vårt sammhälle är som det är.

det var sånt som gjorde att jag fick anorexia. jag var inte tjock alls jag var normal.

det du säger, att normala människor är tjocka är skit snack . det är sånt som driver folk till sånna här skruvade saker!
tänk dig för.

2008-04-08 @ 20:13:21
Postat av: Anonym

du säger att tjocka har ursäkter hela tiden o att du är trött på det .

men du har ju ursäkter du med eller hur?

2008-04-08 @ 20:14:13
Postat av: Joleen

Hej=) Mina föräldrar bryr sig men det betyder inte att de säger så mycket bättre saker tror mig igår ex åt jag en oliv och mamma säger genast, "du kanske inte ska äta mer, det är bättre om du sparar dig till maten." Jag menar hej tjock..men när jag var smalare sa hon värre grejor typ, dina knän är konstiga, du är så hårig
i ansiktet?!Du kan inte prata rent och blablabla.dygnet runt så hon sådannt. Det spelar ingeroll hur man ser ut tro miig, det finns alltid något att klagapå..
kram

2008-04-08 @ 20:18:36
URL: http://joleenana.webs.com
Postat av: Lotta

Du äter alltså inte för att få uppmärksamhet och bekräftelse. Sorgligt. Har läst lite av det du skrivit och först äcklade du mig, men efter ett tag tyckte jag bara så otroligt synd om dig.

2008-04-28 @ 09:56:59
Postat av: therese

jag gillar din blogg jätte mkt! Du är stark!

2008-07-10 @ 23:53:02
URL: http://adriana.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se