Jag blir så FÖRBANNAD

image282

På er som kallar mig och andra Pro - anas för KORKADE. Hur fan kan ni säga så?! VAD är det som gör mig korkad? Vad är det som gör mig dum?

Har ni en aning om vad jag har för betyg? IQ? Vet ni vad jag heter?

Bara för att jag väljer att svälta mig själv eller "misshandla" min kropp som min pojkvän säger, gör det mig INTE DUM!!! Dom två sakerna har inte ens med varandra att göra!

Så, snälla, förklara för mig varför jag är dum, korkad, etc, bara för att jag väljer att svälta mig själv. PLEASE, gör det för mig.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Dom kanske tycker man är korkad för att man förstör sig själv och inte ser sitt bästa. Att man är korkad som till slut kanske dör på grund av att försöka bli så smal som möjligt. Att det är egoistiskt tänkande...(?)

Dom som är friska vet visserligen inte allt och alla tankar som tjejer med ätstörningar har - så dom har fått upp sin egen lilla bild av sjukdomen, vilket oftast är en helt missuppfattad bild.

2008-04-10 @ 17:30:03
URL: http://veronika2.blogg.se
Postat av: stephanie

Korkad o korkad, men det är ju inte iaf smart..

2008-04-10 @ 17:50:03
URL: http://stiffmeister.blogg.se
Postat av: Anonym

http://images.cjb.net/09113.jpg

2008-04-10 @ 19:13:27
Postat av: ida

du är inte korkad! :)

2008-04-10 @ 19:27:26
URL: http://mythinlifestyle.blogspot.com
Postat av: -

jag tar mig själv som exempel. jag har ett iq på 122 (normat är på ca 110-115)alltså är jag inte "dum". men likförbannat är jag anorektisk. ens intelligenskvot har defenitivt inget att göra med om man beter sig sjukt eller ej, sjukdomen styr ens liv oh ageranden och hur intelligent man än är blir man påverkad av den. så är det.

2008-04-10 @ 23:57:02
URL: http://fightfornothing.webblogg.se
Postat av: Anonym

Hej jag är anorektiker och mitt IQ är 136. Min pojkvän har haft anorexi i 7 år men är nu frisk, han har ett iq på 147. Snarare verkar det som om smarta männiksor är de som får anorexi :p Jag tycker att det verkar skönt att inte tänka på mer avancerade saker än hur en ska laga middagsmaten, kanske hade ajg varit lyckligare om jag hade varit korkad...

2008-04-12 @ 16:25:29
Postat av: Julia

Jag vet ingenting om dig utan jag sprang bara på det här inlägget.

Men jag tänkte bara säga att, jag talar alltså bara för mig själv, det man blir arg för och tycker är "korkat" inte är din ätstörning, utan att du just är p r o? Att man anser att hela den rörelsen är korkad, vidrig och hemsk, och alltså inte din sjukdom.

Hoppas du inte tar illa upp eller så, jag menar inget illa.

2008-04-14 @ 17:43:08
URL: http://unreality.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag vet ingenting om dig. Men jag vet att du INTE är korkad. Du har ju en SJUKDOM. Precis som jag har haft.

2008-04-15 @ 14:10:58
Postat av: ronnie

det är inte du som är korkad men din anorexi gör dig ungeför lika smart som en skalbagge tjejen det är bara inse. som någon skrev att ibland är dina ilägg smarta ibland är du så jävla dum. det är väl egentligen inte du som är dum men om du låter anorexin vinna ska du se att du kommer bränna bort hjärnan ordentligt tillslut och då finns det inte mycket kvar av det där iqtalet du en gång hade...

sorry men fullt utvecklad anorexi innebär att du loosar din hjärnkapacitet...

2008-04-15 @ 21:21:01
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se
Postat av: Anonym

Herregud..du kommer förmodligen förstå en dag varför dom kallar dig korkad. Du är nog inte korkad men du är nog en tjej som inte kan kontrollera din vikt för du vet själv inte hur du vill vara..Varför svälta och bära på en så tung börda när du bara kan lämna det. Man kan gå ned i vikt genom att äta med måtta och nyttigt och träna stenhårt och gå istället för bilen!Om du fortsätter som du gör så kommer du att ligga på en sjukhus säng med dropp för att överleva..För du bryter ned hela kroppen!

2008-04-22 @ 19:19:04
Postat av: Pernilla

jag sitter här och förundras över att jag gillar din blogg, fastän du är emot alla mina principer. (jag älskar att äta, det är det bästa jag vet och jag blir helt galet grinig om jag inte får mat i mig på några timmar.) det jag tänkte skriva är att nej, jag tror inte heller att du är korkad. precis som många skriver så är det nog många smarta människor som får anorexia, precis som de flesta knarkare också är överintelligenta. kanske för att de behöver extrastimulans. och kanske behöver du också känna att du har kontroll över dig själv och därför svälter du dig för att visa "vem som bestämmer"? jag hoppas att du är rädd om dig iaf och så vill jag tillägga att du skriver bra!

2008-04-27 @ 21:18:25
URL: http://chibichibimoon.blogg.se
Postat av: Cassie

Om du hade tänkt till lite så hade du redan fattat poängen. Poängen är att du e korkad JUST AV DEN ANLEDNINGEN ATT DU SVÄLTER DIG! Hajjar du?
Att du ens har mage att sitta o skriva att din hand hakar i dina bröstben e för mig helt jävla sjukt! Om du inte vill att folk ska tycka att du e ett jävla spån så håll såna saker för sig själv!
O tänk hur du får alla 14-åriga brudar, som väger runt en 50 kg, att känna sig när du uttalar dig om hur mycket fett du har på dina ben o din mage?
Get a grip.

2008-04-29 @ 11:45:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se