Jag är inte stark



Jag är allt annat än stark... och varför hör inte Mando av sig? Jag bara går och väntar på att dom ska rida in på deras vita hästar och rädda mig från monstret (ätstörningen).

Men allvarligt, hur lång tid ska det behöva ta? Jag börjar bli nervös. Och börjar känna jordens kval... jag vet inte om jag SKA dit eller inte. Överdriver jag allting?

TÄNK OM DOM HÖR AV SIG OCH SÄGER ATT JAG INTE DUGER! Tänk om dom skickar ett brev: "tack för din ansökan, men tyvärr så platsar du inte"? GAH!

Kommentarer
Postat av: Peanut

Du tänker kanske inte på att det faktikst fortfarande är sommar? Dom är säkert lite underbemandade nu under semestertider..

2008-08-05 @ 00:29:29
URL: http://sugarcovered.blogg.se/
Postat av: Anders

Klart du kommer in, sådant kan dröja ett tag speciellt nu när många har semester och skit. Fick själv vänta i ett antal månader bara för att komma på en provvecka och sen ytterliggare fem veckor innan behandlingen kom igång på riktigt. Just vänteperioden var jävligt kämpig, speciellt det att man lägger in en extra växel för att inte gå upp i vikt innan.

2008-08-05 @ 10:59:42
Postat av: helena

vet du ring dom, jag ringde faktiskt upp dom, för det va oxå i början av semestern. (alla tjata på att jag skulle ringa) för om inte annat så ringer dom säkert nästa vecka?! men ring tycker jag!



kraam<3

2008-08-05 @ 20:42:20
URL: http://conversion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se