Jag har så mycket drömmar



Planer. Drömmar.

Jag har så otroligt mycket jag vill göra med mitt liv. Jag har längtat efter min 18 - årsdag ändå sedan jag var 11 och insåg att man var tvungen att vara myndig för att få göra saker.

Och vet ni vad jag precis insåg? Jag insåg att jag låter min ätstörning stå i vägen för mina drömmar. Jag är snart 19 och jag har inte förverkligat någon av mina drömmar. Jag är för upptagen med att må dåligt för att kunna göra något av det jag vill göra med mitt liv!

Mando - rädda mig. Jag är redo.

Kommentarer
Postat av: vilda

vilket mod o vilken insikt! jag beundrar dig! go girl!!



stor kram från mig

2008-08-17 @ 20:41:03
Postat av: Sofie

Du är stark, kämpa på!

2008-08-17 @ 20:44:04
URL: http://sofiemj.blogg.se/
Postat av: Ana

Med en stark vilja kan du klara vadsomhelst

2008-08-17 @ 20:44:44
URL: http://cityus.devote.se
Postat av: Maja

Kom igen, du klarar det!

2008-08-17 @ 20:54:45
URL: http://kusinmajas.blogg.se/
Postat av: Lisa B

Precis, slöseri med livstid är d!!! FAN att man kastar bort sin unika tid på denna sjuka kontrollsbehov man har. Fick aldrig känna mig ungdom o kommer aldrig få heller...Nej jag slösar min tid på detta som inte ger mig ett piss men som jag inte kan låta bli att leva utan..



HOPPAS verkligen du fortsätter med din vilja o starkhet...Ta tillbaka ditt liv och lev dina drömmar tjejen! Inte imorn, NUUU



KÄMPAAaaaAa

2008-08-17 @ 21:00:48
URL: http://lisitas.blogg.se/
Postat av: Pega

Kämpa på nu ana..

De gör ont att läsa hur du har det,vilket kamp det är..

Jag har haft grovva ätstörningar och diagnis sen jag var 6 år gammal..idag försöker jag överleva dagen och kamp mot ätstörningarna och ångesten & depressioner & Missbruk..



www.pegas.blogg.se

användarnamn o kod: pega

2008-08-17 @ 21:03:05
URL: http://pegas.blogg.se/
Postat av: jenny

hoppas verkligen mando blir bra för dig! lycka till och kämpa på! kram

2008-08-17 @ 21:07:15
URL: http://jennyyyh.blogg.se/
Postat av: helena

Har du börjat nu?

jag var borta förra veckan juh, flydde ut på landet ;)

hur tycker du att det känns?

Jag fattar att allt känns helt åt helvete, jag kan inte beskriva i ord hur jag kände när jag började.



stor kram

2008-08-17 @ 21:21:28
URL: http://conversion.blogg.se/
Postat av: Katinka

Du har så rätt och jag känner igen mig såå väl! Jag är också alldeles för upptagen på att tänka på att bli smal för att ens orka göra någonting som har någon mening!!! Följa mina drömmar osv osv.



VAKNA!!!



Du måste släppa tanken på att bli modell. Du kommer aldrig bli frisk med de planerna. Min släkt och vänner och även andra har alltid sagt att jag borde bli modell. Det var det som fick mig att få panik när jag hade växt klart och inte längre kunde hälla i mig mat som jag brukade. Att kunna äta hur mycket som helst hade blivit en del av min identitet. Jag har nu HELT släppt alla tankar på att bli modell men känner fortfarande tvånget att vara modellsmal! Jag tror att det viktigaste du kan göra nu är att släppa tanken på att bli modell! Du kommer bara göra illa dig själv!!



Håller tummarna för oss!!

2008-08-17 @ 23:34:48
URL: http://tinkalinka.blogg.se/
Postat av: Anonym

väldigt bra att du har drömmar i alla fall, så att du inte gett upp menar jag. Kämpa på anna. du kan klå den här sjukdommen!:) haha förlåt om jag låter som en typ fotbolls-coatch;)

2008-08-18 @ 00:31:57
Postat av: ronnie

modigt starkt och smart!!!!



för det är just allt det där du är



modig stark och smart utan din anorexi. så faktiskt hur otroligt den ä låter. men om man plockar bort din sjukdom så finns du kvar. den riktiga du med drömmar framtid och ett liv som kan gå ut på mer intressanta saker än att jämföra vilken minimåltid som innehåller vad och hur många kalorier det är i ett äpple jämfört med ett päron.



om anorexin vinner kommer ditt liv fortsätta att gå ut på att ge livsmedel olika poäng. du kan mycket mer än du tror och du är framförallt värd mycket mer än anorexin vill få dig att tro att du är värd.



smarta fina fantastiska du. det är skitsvårt. men det går faktiskt att vända på det. anorexin kontrollerar dig, men du kan också kontrollera din anorexi. utmana den och se vad den går för.



jag vet inte men jag tror du har högre drömmar än att bli bäst på att räkna kalorier...seriöst hur svårt är det....det är lågstadiematte att räkna plus och minus. med din intelligens och kapacitet kan du flytta berg, leva och göra allt du drömmer om. men då måste du börja sparka din sjukdom i röven ordentligt först.



kram

2008-08-18 @ 02:46:11
URL: http://wasabilicious.blogg.se/
Postat av: AE

Fan vad glad jag blir anna :D



Jag kommer ihåg när du inte alls ville ha hjälp, åååh vad glad jag är att du äntligen insett att det blir bättre om man försöker bli frisk :D och att du gör någonting åt saken!(mando alltså)



..Vilket datum blir du inlagd?

2008-08-18 @ 09:13:41
URL: http://anorex.blogg.se/
Postat av: Liza & Marren

fin bild, kämpa på de hoppas innerligt att du klarar det,



http://wheresyourdignity.devote.se

2008-08-19 @ 15:08:25
URL: http://wheresyourdignity.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se