Köphysteri



Fan, vad jag är trött på den här meningen: "Titta vilken fin klänning/skor/örhängen/valfritt - vad - fan - du - vill, dom/den kanske jag till och med kommer använda någon gång! Jag vet inte när, men kanske någon gång!"

TÄNKER ni inte på planeten?! Visst, jag shoppar mycket. Visst, jag har en del oanvänt i garderoben. Men jag är fan inte stolt över det och tycker att det ger mig status för att jag har en massa plagg hängande i garderoben. Töntigt och oförsvarbart!

Varje gång du köper någonting så bidrar du till koldioxidutsläppen!

Kommentarer
Postat av: Louise

"Visst, jag shoppar mycket. Visst, jag har en del oanvänt i garderoben."

Ja, visst! Visst! Det spelar väl ingen roll då eller? Man hjälper ju till så mycket genom att bara tycka och tänka. Nej, du är inte stolt, okej, men samtidigt så har du en onödigt stor garderob.

Ehm.

2008-08-08 @ 20:58:19
Postat av: K

Shoppa second hand då, det finns massor av snygga och i många fall helt oanvända saker i små storlekar. Billigt, solidariskt och klimatsmart. Se bara till att det är en fräsch second hand och inte loppis, loppis är det oftast ett slöseri med tid att gå på.

2008-08-08 @ 22:41:30
Postat av: sara

nej, istället försöker du dölja det?

isåfall är det bättre att vara ärlig om det, än att skämmas över det i tystnad som du.

2008-08-08 @ 23:21:58
Postat av: Ting

Eller skapar du förutsättningar för att andra ska få pengar i en god ekonomisk cirkel? Utan välstånd kan man inte heller förbättra miljön..

2008-08-09 @ 20:35:37
URL: http://thingspo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se