Mando, end of story?

Jag gick. Jag gick bara raka vägen ut, och nu sitter jag hemma vid min egna dator.

Fuck Mando. Fuck vara "frisk", jag är ju för fan inte ens SJUK? Jag vill aldrig mera sätta min fot där.

Nu är jag hemma, och jag sitter med mina fyra tjocktröjor och dubbla raggsockor och fryser ändå. Men då är det som det ska vara, jag är där jag mår bra.


Jag är så ledsen, jag vill verkligen inte göra er mer besvikna än vad ni redan är på mig, jag är så trött på att alla hatar mig! Jag är värdelös, tjock och äcklig och jag vill inte mer. Jag vill inte mer...


Kommentarer
Postat av: Anonym

Gör din grej. För tillslut kommer du inse hur fel det är. Trots att du inte tror det nu. Och då kommer du tillbaks till mando och då kommer du verkligen bli frisk. Jag tror på dig.

2008-08-29 @ 23:00:05
Postat av: Hanna.

Du är inte misslyckad o obetydlig...Inte dum heller.. De är okej att reagera, och de är just de du gjort nu..Du ska känna efter själv vad du vill göra och inte..Låt inte andra påverka dina beslut.. Om du vill bli frisk, bli de! Om du inte vill, vänta! För de är ingen annan som kan bestämma åt dej om du ska genom gå en behandling eller inte.. Du måste välja själv! Men kom ihåg att Välj med Ditt Hjärta! Du är värd bättre än de här!

Stor Kram till Dej!

2008-08-29 @ 23:06:44
Postat av: Emma

Det är sjukt att man bara kan lämna Mando sådär, borde man inte kunna. Du borde ha stannat Anna... :(



<3

2008-08-30 @ 09:10:25
URL: http://imbalance.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh neeej.... alla hatar dig... stackars lilla du...



Vem är det som hatar vem egentligen?????



"The neverending story"

2008-08-30 @ 10:57:22
Postat av: H

Jag hatar inte dig, jag förstår dig... du kommer må bättre men du måste ge det tid!

<3 <3 <3

2008-08-30 @ 11:55:09
Postat av: Anonym

Neeeej, gå tillbaka! Du måste ju få hjälp!

2008-08-30 @ 13:41:48
Postat av: Katrin

Du är INTE en misslyckad person eller värdelös, och oroa dig inte för att göra mig besviken i alla fall (är någon misslyckad och värdelös så är det jag). Är du inte redo att bli frisk, eller hamnar i fel vårdform den här gången, så är det bara så. Ge inte upp, sök efter fler möjligheter. Läs självhjälpböcker och kontakta andra vårdalternativ tills du hittar det som är rätt för just dig. Själv har jag social fobi förutom ätstörningen och klarar inte att söka hjälp, får ångest bara jag hör någon tala om läkarbesök. Så jag förstår, även om jag önskar ett bättre liv för din del än det som jag själv har. Kram, och ta hand om dig.

2008-08-30 @ 14:52:12
Postat av: Anonym

inget funkar första gången, inte andra inte tredje. det funkar bara sista gången. och ingen vet när det är. men så länge du försöker kan den stunden komma då du lyckas ta dig ur det här. men om du inte försöker...du fattar. försök!

2008-08-30 @ 16:51:17
Postat av: Emmy

Ge inte upp nu. Du klarar det ju.!!!

2008-08-30 @ 18:32:46
Postat av: Lisa I

När du bestämmer dig för att du vill vara smal och frisk, inte mager och anorektisk och tvångsmässig, så kan du också. Alla behandlingar funkar inte för alla, och de funkar garanterat inte om man inte är motiverad. Hur gärna jag än hade önskat att du hade kämpat och tagit dig ur det, så förstår jag dig. Det är du som måste bestämma dig för att bli frisk, ingen annan kan göra det.

Men jag hoppas att du bestämmer dig, att du inser att livet är så mycket mer än att vara magrast av alla, mer än mattankar, tvång, iskalla dagar och nätter, tårar, sorg och ensamhet. Du kommer att kunna ta dig ur det här en dag. Att ha hoppat av en behandling är inte hela livet.



Värme och styrka

L

2008-08-31 @ 14:22:11
URL: http://vifinns.blogspot.com
Postat av: Emma

Anna om du inte är sjuk varför bloggar du om att ha anorexi!



Du måste ha hjälp, det är inte du som njuter av att frysa med massa kläder på dig, det är ANOREXIN som njuter

2008-08-31 @ 18:00:40
URL: http://imbalance.blogg.se/
Postat av: Carolina

Alla faller tillbaka ibland. Det har även jag själv gjort. Sitt ner med någon du litar på och prata en stund, reflektera över tiden på Mando. Du kommer säkert inse vad som känns bäst och framförallt - ÄR bäst.



Jag kommer inte att ge upp hoppet för dig.

2008-09-01 @ 07:11:48
URL: http://crabbolina.blogspot.com
Postat av: felicia

du är inte tjock. jag önskar att jag kunde göra något men det hjälper inte om alla säger att du inte är det för det är ju du som är drabbad. jag tyckte jag var ful och fet och alla mina kompisar sa: du är inte det men det hjälper inte. jag måste bygga upp mitt självförtroende själv..

2009-02-26 @ 20:42:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se