Mat



Mat. Hur svårt kan det vara?

Tydligen jättesvårt. För jag kan inte ens behålla sallad längre.

JAG VILL BARA ÄTA MIN ÄCKLIGA SALLAD och låta näringen i den göra mig frisk!!! FAN vad trött jag är på den här jävla SPYAN och FAN vad trött jag är på allt!


Kommentarer
Postat av: DPYKM

Hoppas det blir bättre snart, snabbt... Vet du vad det beror på? :(

2008-08-01 @ 19:05:14
URL: http://dontplayyouknowme.blogg.se/
Postat av: Towa

Sugen på en leksak så har jag en till dig i bloggen som kanske passar ;)

2008-08-01 @ 19:07:08
URL: http://www.towalindberg.se
Postat av: Nikki

Haha Vilken sjukt jävla mogen kommentar!! ANONYM dessutom!

Gå å häng dig eller skaffa ett liv!



och ge mig ETT KONKRET EXEMPEL på när Anna UPPMUNTRAR någon till anorexi.



Du är ju fan inte ens värd att lägga energi på...

2008-08-01 @ 19:13:57
URL: http://bonies.blogg.se/
Postat av: Anonym

bry dig inte om dessa kommentarer. människorna VET att du har anorexia. de både SER det pga hur SMAL du är. sjukligt smal. de vill bara reta upp dig. det vet du nog om bara tänkte :) ha det bra, och försök äta och inte spy. jag vet hur svårt det är, men jag har precis gjort det, jag lovar att du med vet hur man gör<3

2008-08-01 @ 19:21:23
Postat av: Anonym

du borde prata med en psykolog, förstå grunden till varför du inte är nöjd med dig själv och ditt utseende. tycker du att det är vackert att se skelett på tjejer? Är det dom du ser upp till eller är det dom vackra kvinnokropparna du ser upp till, dom som ändå är smala men som har former? Att svälta dig själv leder ingenstans, jo benskörhet och empati från andra - empati som du kommer gilla och som kommer få dig mer bestämd om att du inte ska äta ett skit. tycker seriöst synd om dig :( Jag vet själv hur det är.

2008-08-01 @ 19:45:12
Postat av: Wysteriia

usch så jobbigt det låter ;/

2008-08-01 @ 19:57:45
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Blatte Bella

Oj vilka idioter som kommenterar sånt skit!!! Lyssna inte på dem. Skaffa dig proffessionell hjälp och lär dig älska dig själv gumman! Låt ingen trycka ner dig!

2008-08-01 @ 20:01:45
URL: http://rockonbitch.blogg.se/
Postat av: Camilla Aggeborn

Nej gud hur kan du tycka det?

2008-08-01 @ 20:07:39
URL: http://myrrah.blogg.se/
Postat av: Sarah

Jag läser din blogg ALLTID, jag älskar att läsa den och verje gång önska jag att jag kunde ta din smärta och hjälpa dig till den du vill vara..fast du hör av mig nu att du är fin precis som du är , vet jag att det inte betyder något.

Dem som har skrivit till dig här fick mig att börja gråta..fick mig att skriva här till dig som jag aldrig gjort innan, fast jag försöker titta in på din blogg minst 10 gånger om dagen.

Jag har läst alla proana bloggar (tror jag), men din blogg satt sig rakt in i mitt hjärta..dem som skrivit här och nu till dig, vet du vad de är för folk? antagligen grisar som vägggger 150 kg eller 10 åringar..

Stå på dig! tillsammns med din blogg och dig själv så en dag fixar du det här..Jag önska så att jag var lika modig som dig att jag också våga skriva om mina problem, det är inte samma problem som du har men de är problem. Alla har problem men på olika sätt..

I mina ögon är du en riktigt bra tjej,tuff och modig!

Kärlek till dig <3 & jag önska att vi fick prata ut en dag skulle betyda mycket för mig och hoppas för dig med.

KÄRLEK <3 / Kramar Sarah

2008-08-01 @ 20:32:10
Postat av: Anonym

ta verkligen inte åt dig dom där kommentarerna , du Är överdrivet smal , dom vet är du lider av anorexi . Fattar bara inte varför dom ska försöka dra ner dig och skriva massa sånt här skit ? :/ Vissa människor är väl bara idioter helt enkelt ! Ta hand om dig , Kram

2008-08-01 @ 20:46:56
URL: http://corpulence.blogg.se/
Postat av: Ananym

Anna, jag kan med al säkerhet säga (skriva) till dig att du inte ska ta åt dig vad "sho" skriver. Har studerat psykologi och dessa omogna beteenden väldigt! länge, och JA, "!sho är antingen väldigt jävla avundsjuk på dig ( antagligen en fet jävel som inte har ett socialt liv) eller bara en omogen liten skitunge som inte har sett så mycket i livet. Hoppas att du blir bättre, Kram/ A

2008-08-01 @ 21:09:27
Postat av: Anonym

men det är väl klart att bruden är smal, hon lider av anorexi!väljer hon själv att sitta och lägga ut sitt liv i en blogg så får hon ta att folk kommenterar. Bruden sitter och dissar folk till höger och vänster i vissa blogginlägg och kommentarer. Ska man tycka synd om henne och se över allt hon säger för att hon lider av anorexi?

2008-08-01 @ 21:32:28
Postat av: Maria Risto

Stackare=/

2008-08-01 @ 21:34:52
URL: http://mariaristo.blogg.se/
Postat av: Lilla jag

Jag tänker inte ens kommentera alla anonyma kommentarer, men du Sara -"grisar som väger 150 kilo"? Har du över huvudtaget reflekterat över att ätstörningar kan gå åt andra hållet också? Jag fattar att du menade väl, men... tänk lite längre. "Ätstörning" behöver inte vara samma sak som "spy och bli smal".

2008-08-01 @ 21:36:15
Postat av: Emsi

Jag har funderat över en sak, när "valde" du att få anorexia? Eller anser du att du inte gjorde det? Det har hänt flera gånger att när jag har haft det jobbigt omkring mig så har jag plötsligt dukat under av pressen och försökt ta kontroll. Det enda jag har kunnat kontrollera är då min mat. Jag blir fixerad till och från, men "väljer" att släppa det.



Kan du känna så? Att du valde att hålla kvar?



Hoppas du mår bättre snart.



Kram Emsi

2008-08-01 @ 21:50:12
URL: http://www.metrobloggen.se/deltadeltata
Postat av: christine.

Hej!

Jag kommer in på din blogg för första gången och ser detta du skrivit här upp och tänker då " fyfan för att vara magsjuk mitt i sommaren " Men jag kollar vidare i din blogg och du har inte alls magsjuk utan anorexi eller något.



Tycker du själv att det är lämpligt att lägga upp sånt på en blogg när du ligger bland dom mest aktiva och får massvis med besökar. Med massor med unga tjejer som hatar sina kroppar och ser sedan både mat schema och en fin tjej som verkar må bra av att spy efter maten och äta lite kalorier.



Jag kan inte säga åt dig att inte självsvälta.

Men jag kan be dig om en sak, Att låsa din blogg, och ha den för dig själv om det är så att du vill skriva ner och kunna gå tillbaka till detta och läsa iframtiden. Men jag tycker inte att du ska sitta här och uppmuntra andra till anorexi och andra ätstörningar.

Håll det för dig själv!

Nu när du läser denna kommentar kommer du förmodlingen tänka att jag bara ska hålla käften.

Men jag bryr mig, Jag tycker sverige inte ska behöva gå längre än vad det redan har gjort med allting. Tänk igenom detta!

För innerst inne tror jag inte du mår bra av dina ätstörningar själv.

2008-08-01 @ 21:54:04
URL: http://christiinek.blogg.se/
Postat av: helena

Hej gumman,



förlåt att jag inte svarat på ett tag, har vart på landet.



Snälla lova att du inte tar åt dig av kommtentarerna, de är idioter, utan liv. Fan blir så jävla ledsen på sånt där.



Du ska skriva precis som du känner för det är ett sätt att försöka förstå.



Har du fått en tid för när du ska börja på mando?



KRAAM

<3

Helena

2008-08-01 @ 22:08:45
URL: http://conversion.blogg.se/
Postat av: sanne

Har du några tips på en bra laptop ? :)

2008-08-01 @ 22:08:48
URL: http://sannedinesen.blogg.se/
Postat av: Anonym

christine, haha så jävla körd. som om det är Annas fel eller någon annan som har ana/bulimis fel? HAHAHA. det är INTE där problemet ligger det ligger i den ständiga jävla utseendefixeringen överallt. herregud osmart.

och ta inte åt dig av de anonyma kommentarerna snälla du ta inte åt dig, det är du inte värd. de finns en anledning till varför de är anonyma: de är fula, korkade, otrevliga, impopulära snorungar annars är man inte anonym.



hare bäst

2008-08-01 @ 22:13:45
Postat av: HaDi

Anna, jag har läst din blogg, väldigt(!)länge. Känns som att jag känner dig på något vis. Skit i mesrana, allvarligt talat så vet de inte ett skit och en del är jääävligt avundsjuka! Anna, forstätt kämpa mot din ätstörning nomather what. Kramar!

2008-08-01 @ 22:26:26
URL: http://thisishadi.blogg.se/
Postat av: ivana

såg din bild och..puuhh...det finns hopp för dig !

dina tänder, gomen,magsyran med lite mer är nog skadade men,DET FINNS FORTFARANDE HOPP, förhoppningsvis hart du ingen sjukdom. sök hjälp,du verkar ju vara så söt !



läste din kommentar i ett av BB's inläg om att hon var en förebild, jag tyckte att den var så fin att jag beslutade mig för att spana in din blogg, för att se vem denna söta människa är. rädda dig själv, annars kommer du ångra dig, vad kommer du minnas?mathets och det är det?...

2008-08-01 @ 23:51:45
Postat av: Anonym

åh herregud du är så desperat efter uppmärksamhet! USCH MÄNNISKA

2008-08-02 @ 02:05:14
Postat av: ronnie

en grej som väldigt få verkar ha svårt att skilja på att



JA! bloggen är väldigt provicerande men den som söker bekräftelse och uppmärksamhet är ANOREXIN inte ANNA.



Anorexin vill bli bekräftad och veta om att den finns att den fungerar och att den är stark, genom att fortsätta kommentera så frodas den glatt tar plats och lever loppan medan tjejen bakom anorexiskalet i detta fall anna försvinner mer och mer för det enda folk verkar vilja ge uppmärksamhet är den här stackars tjejens förbannade sjukdom. genom att kommentera smalhet och utseende och beteende matar ni hennes anorexia och hjälper henne faktiskt att fortsätta vara sjuk.



bästa sättet att ha ihjäl anorexi är faktist att svälta ihjäl den. låt den inte ta plats. ge den inget utrymme och försök rota fram tjejen bakom sjukdomen som tyvärr försvinner mer och mer eftersom folk är som gamar och vill se fler bilder på helvetet och bara fortsätter och fortsätter fixera och fokusera på den här tjejens kropp.



låt henne va ifred! om ni vill sitta och gotta er i skit kan ni väl googla äckelbilder eller annat skit på nätet istället. det här är en riktig människas liv ni leker med och ingen jävla docka.



anna stäng ner bloggen eller lås den sök professionell hjälp och sluta trigga dig själv längre ner i helvetet.

2008-08-02 @ 02:43:31
URL: http://wasabilicious.blogg.se/
Postat av: Sarah

Igen måste jag sæga, stænga inte ner din blogg, jag ælskar den och du mår bra av att skriva, folk som tycks tycka detta ær knæppt...MEN GLO NÅGON ANANSTANS DÅÅ!! HUR SVÅRT KAN DE VA?

Go girl you are the best Anna, och du kommer att klara det jag føljer dig alla dagar!:)

Kærlek <3

2008-08-02 @ 07:11:26
Postat av: malin

Hur kan ni skriva sådanna saker i en persons personliga blogg som hon bara vill visa folk genom hur jävligt en sjukdom kan vara. Jag har med en ÄS, och har haft grov anorexia och legat inne på behandling.!! Men jag är fri från det i dag och äer någerludan bra både med och utan ångest! Ta inte åt dig anna av alla idiotiska kommentarer du får, du e inte värt sånt skit från andra. Hoppas du får en bra dag och du ring upp ÄS-kliniken och be om hjälp innan det e försent, för du vill väll leva livet och inte slösa bort det på bantning? =/ kramar om dig!

2008-08-02 @ 09:58:46
URL: http://sommarflickaan.blogspot.com/
Postat av: Pilla

Vad f*n är det för idioter som skriver så sjuka saker! Du, Anna, är DEFENITIVT inte fet! Du är JÄTTESMAL!

Lyssna inte på idioter...

Kram Pilla

2008-08-02 @ 10:00:58
Postat av: Cornelia

Herregud.. Vad har hänt med människor? :s



Det här är Annas blogg, ingen annans blogg. Ni kan inte bestämma vad hon ska skriva och inte ska skriva, mår ni dåligt av vad hon skriver bara för att det är så brutalt ärliga inlägg får ni väl söka er någon annanstans. Hade Anna haft någon annan sjukdom hade ni knappast suttit och hånat henne såhär. Det är fegt och det är så galet elakt. När ni skriver att hon är fet, fast hon så tydligt inte är det, triggar ni anorexin ännu mer. Det är som att ni faktiskt vill att hon ska dö för att hon lider av en jävligt knäckande och jobbig sjukdom.



Jag förstår inte vad det är för fel på människor..

2008-08-02 @ 12:36:02
Postat av: Anonym

håller med ovanstående, de elaka kommentarerna är så fulla av hat att man tappar andan. är man sådär hatisk så behöver man definivt gå i behandling för att reda ut ett och annat.

2008-08-02 @ 12:45:10
URL: http://blommaland.blogspot.com/
Postat av: Louise

Gud vilka hemska kommentarer. Strunta i dem och skriva vad du vill, kram Louise :)

2008-08-02 @ 13:01:26
URL: http://rightnow.devote.se
Postat av: T

Ni som försöker skydda henne är fan dumma i huvudet.

2008-08-02 @ 13:18:29
Postat av: Evelina

Jag har läst din blogg ett tag, och jag gillar den verkligen. Kan definitivt inte påstå att du uppmanar folk till anorexi, snarare tvärtom - du skriver ju på ett sätt som beskriver hur du hatar sjukdomen och är trött på all spya etc.



Och alla dessa elaka och meningslösa kommentarer - tjejen, ta INTE åt dig!! Du är väldigt vacker och definitivt INTE fet. Dessa människor som skriver de här sortens kommentarer är bara ute efter uppmärksamhet och är osäkra i sig själva.



Kämpa på Anna. Du klarar det här. Vi är med dig hela tiden, du är stark. Tillsammans gör vi det här. Ta hand om dig. Kram

2008-08-02 @ 14:03:41
URL: http://evelinavonseth.blogg.se/
Postat av: christine

sv: okej. Jag kollade igenom några inlägg och då tyckte jag mer att det liknade att du " tycker synd om dig själv" Om du förstår vad jag menar.

Men om du har sökt proffisionel hjälp så får jag önska dig all lycka i världen och hoppas att du klarar dig ur det där.



2008-08-02 @ 14:35:13
URL: http://christiinek.blogg.se/
Postat av: pam

Eller hur. Det är verkligen att noja för mycket. :P haha



Tråkigt det här med maten, att det är svårt att behålla.

Min mamma har typ liknanade problem och det gör mig svinledsen. Min mamma liksom.. det får mig att känna mig ensam och inte ha någon att prata med, kan inte berätta för kompisar heller ju. Och jag har inte förtroende för henne då. Det känns liksom konstigt..



Men hur är det med dig? Är det verkligen så att du mår SKITILLA efteråt? att det känns som att du ska spy och till sist gör det även om du kämpar emot?

=/



Kram!

2008-08-02 @ 15:18:28
URL: http://pam.bloggagratis.se
Postat av: christine

sv: Tack så mycket :)

2008-08-02 @ 15:56:05
URL: http://christiinek.blogg.se/
Postat av: Amsaan

Hejsan!

Oj vad mycket kommentarer du har fått, jag hopppas verkligen du blir frisk tillslut, sluta aldrig kämpa vännen!!

Kolla mitt senaste inlägg och snälla hjälp mig finna en liknande klänning som den där! Den som hjälper mig med bra hemsidor är verkligen en ängel!! :)



2008-08-02 @ 16:02:50
URL: http://amsaan.blogg.se/
Postat av: Anonym

JAG FÖRSTÅR INTE HUR DESSA MÄNNISKOR KAN FÖRSVARA DIG OCH TYCKA SYND OM DIG! visst du har anorexi, as jobbigt jag fattar det. MEN du SKRYTER ju för i helvete om det.

2008-08-22 @ 15:31:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se