Skumma affärer



Igår kväll gick jag för att träffa en tjejkompis jag inte träffat på länge. Vi mötte upp med en kille (hennes ragg) som ville gå hem till en annan kille. Javisst, varför inte? Tänkte vi och gick hem till honom.

Tror ni inte att jag hamnar hos Sveriges största pundarliga? Bara för att jag pratade om hur mycket jag hatar det igår. Vita linor låg överallt, ihoprullade pengar, bruna kakor och hur mycket öl och Smirnoff Ice och Vodka som helst. Musiken pumpade på i en hysterisk blanding av psykadelisk och senaste dansmusiken. Folk rökte på, folk hade tjackryckningar, men det värsta var ändå killen vi var hos, han som bodde där.

Jag kände honom. När han var Elit, med stort E. När han var någon att räkna med. Behöver jag ens beskriva hur han såg ut efter år av koksmissbruk? Han kunde inte ens prata för att han hade sådana ryckningar. Tänk att jag tyckte att snubben såg BRA ut en gång i tiden! Nu var han bara äcklig.

Ursch, vilken hemsk kväll.

(På bilden: Jodie Kidd, känd för sitt kokainmissbruk)

Kommentarer
Postat av: pam

Ja det är redigt jobbigt. Jag blir typ förbannad på henne, även ifall det inte är meningen, eller rätt.. men jag blir så besviken. hon ska vara min mamma och vara en bra förebild och hela paketet..



Haha ja! :D

Jo min bror laddar ner det på svenska. eller, man väljer ju språket i spelet sedan. så det spelar typ ingen roll vart man laddar ner det.



Jasså okej. nä jag är bara så van vid att folk tror dom vet bättre och bara prata rakt ut i luften. Som om dom visste allt om ens liv utan att känna en.

Jag menar inte att du har jag gjort det nu.

Men usch. Det kommer i samband med alla elaka kommentarer, you know.. dom finns det gott om.



2008-08-02 @ 17:10:27
URL: http://pam.bloggagratis.se
Postat av: ronnie

fina fina anna!



alla dina tankar känslor och vanor och sjuka beteenden styrs helt av sjukdomen. det är helt enkelt inte dina tankar och du som tänker och vill allt det sjuka som händer.



ännu en gång när du skriver om narkomanen på festen så skriver du i princip om dig själv.



du är på väg åt samma håll fast med ett annat destruktivt betéende. kanske redan idag att folk tittar på dig med samma avsmak och skräck som du tittade på honom och undrar vad fan hände med den fina tjejen vi en gång kände...



tyckte du såg BRA ut en gång i tiden men vad fan hände...



jag vill dig väl på riktigt men den enda som kan hjälpa dig är ett proffs så jag hoppas verkligen att du kan få behandling och det handlar så mycket mer om att lära sig hantera sina känslor och se sina egna mönster än att tvingas upp i vikt.



maten är inte det viktiga. det viktiga är att du får reda ut varför du är så jävla ledsen just nu att du inte ens tycker att du förtjänar att äta sova och vara älskad.



kram

2008-08-02 @ 18:14:54
URL: http://wasabilicious.blogg.se/
Postat av: GM

Hoppas du haft en bra dag :D

2008-08-02 @ 18:28:20
URL: http://garbomannen.blogg.se/
Postat av: Superquinnan

Jag har också i mina yngre dagar hamnat på sådana fester och också lika fort gått därifrån... Jag kan inte umgås eller vistas med folk som pysslar med saker jag inte tycker om. Du som uttryckt ett sådant hat mot det borde tänka så. Och du.. Om du, från en tidigare anorektiker till en annan. Det håller verkligen på att gå åt fel fel fel håll med dig. Du måste ta hand om dig. Jag känner igen det mesta du skriver och jag vill bara hålla om den där lilla tjejen som finns inom dig. Hoppas du läser vad jag skriver. Jag vill att det ska vända för dig. Och jag håller med Ronnie i mycket hon skriver. Tänk på att Du är också en missbrukare. Du missbrukar din kropp.Ta hand om dig, du har bara en du. Stor kram

2008-08-03 @ 20:06:33
URL: http://www.issevisse.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se