Tristan & Isolde



Amen fyfan. Tittar på Tristan & Isolde nu, på femman. Det där är ingen kärlekshistoria, det där är bara vidrig otrogenhet. Jag HATAR när ett "kärlekspar" gör det okay att vara otrogen och kalla det kärlek. Ser ni hur dumma dom är mot kungen?!

Jag kan fan inte titta mera.



GAH, det blev precis värre. Hon har precis pippat med Tristan och Kungen frågar Isolde: "Finns det något jag kan göra för att göra dig lyckligare? Jag vill göra dig lycklig."

Jävla subba.

Kommentarer
Postat av: Sanne

Om man läser boken så förstår man mycket bättre :)

2008-08-08 @ 23:37:55
URL: http://sannedinesen.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Haha, såg också filmen nyss, blev lika arg som du! Jag menar, det är ju tänkt att man ska sucka lite sorgset och bli rörd av deras "fina otillåtna kärlek" men man blir ju bara irriterad.

2008-08-08 @ 23:41:30
Postat av: piimmie

Så lite så :-D ja lr hur riktigt coolt ska nog göra en till o rama in på mitt rum,kan nog bli fint!



kanske världens dummaste fråga, men jag måste fråga, (e så himla lättriggad:-(), tittade runt liiiite på din blogg,men våga inte läsa för mkt. iofs såg jag att du skrivit "om kampen MOT mina ätstörningar" men så såg ja att du har thinspo-videos & då blev ja lite osäker.rädd för o bli negativt påverkad (d e ja redan så d räcker o blir över:-S ).hoppas du inte tar illa upp att ja frågar<3





2008-08-09 @ 00:15:40
URL: http://piimmie.blogg.se/
Postat av: cammie

tack så mycket sweety* :)

2008-08-09 @ 00:18:55
URL: http://silverkiss.blogg.se/
Postat av: Madeleine

verkligen det är en sjukdom. tror det är enormt individuellt hur man upplever den. jag har haft den turen att inte utveckla sjukdomen men såhär i efterhand inser jag hur nära det va och jag tror att hade jag inte fått hjälp med min självkänsla och min självbild hade jag nog åkt dit.



hoppas du på något vis ser ljus i tunneln och att du vinner över sjukdomen!!

kram!

2008-08-09 @ 00:25:48
URL: http://madeleiiiine.blogg.se/
Postat av: JosefinEmilie

Nämen tack vad gulliga kommentarer du gav mig gumman! Kram

2008-08-09 @ 00:47:27
URL: http://regnblomma.blogg.se/
Postat av: carro

svar: tack så jättemkt söta du :) jag hoppas det kmr gå bra, efter alla andra svek jag har fått :/

2008-08-09 @ 00:52:17
URL: http://carolineamandaanette.blogg.se/
Postat av: carro

svar; anorexin förstörde mig genom att jag orka inget längre, förlora mkt muskler, blev anfådd av att bara röra mig. Sen fick jag även sluta träna, eftersom jag va sjuk. Men den påverka mig psykist också, det va ju inte bara kroppen som tog stryk, hela jag blev förändrad, jag ändra mig, jag va helt annorlunda än vad jag hade varit inann :/ jag kallar mig inte själv frisk (tar 4 år ungefär)men jag har bara en lättare form av det nu. Men den håller på att släppa mig :) hoppas allt löser sig för dig, och att du ska börja älska dig&din kropp(om det är drf du har anorexi) för om inte du själv älskar dig, vem ska då göra det ?

2008-08-09 @ 00:55:42
URL: http://carolineamandaanette.blogg.se/
Postat av: viola

det är lugnt:)



Såg också den filmen och jag håller med dig! Sjukt att otrohet plötsligt blir okej bara för att man skildrar det ur kärleksparets vinkel. Ush!

2008-08-09 @ 11:55:04
URL: http://violiejolie.blogg.se/
Postat av: Amanda

Men allvarligt.... Vet inte riktigt hur du tänker ang. Tristan och Isolde????? Det är ju faktiskt så att Isolde blev tvingad att gifta sig med någon hon inte ens hade några känslor för utan hon älskade sin Tristan. Med dem förutsättningarna kan jag inte påstå att det är för djävligt att hon var otrogen.



Det går ju inte att jämföra med dagens relationer, där man har rätten att gifta sig med den man faktiskt älskar...



2008-08-09 @ 15:42:31
Postat av: Christin Martinsson

Men hörrö du! Den där filmen var jäkligt bra! :)

2008-08-10 @ 00:56:01
URL: http://christinmartinsson.blogg.se/
Postat av: Claire

Men Isolde ville aldrig ha kungen. hon blev kär i Tristan men var TVUNGEN att vara med kungen.. komplicerat detdär..det kanske inte framgår i filmen, kommer inte ihåg, men i boken förstår man bättre



(dessutom hatar jag Tristan och Isolde bara för att vi var tvugna att läsa den OCH se filmen och jämföra de två i ett skolarbete..suck)

2008-08-11 @ 09:59:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se