Att fucka upp allt



Typiskt mig. Tänk er det här scenariot: jag och några killkompisar kommer till inflyttningsfesten. Jag SER att det är en massa tjejer där, som jag inte känner.

Jag tar av mig ytterkläderna och sätter mig och pratar lite med mina killkompisar. Och jag SER hur alla tjejer utväxlar blickar. En av tjejerna är riktigt trevlig. Men alla andra, jag ser deras blickar. Jag ser hur sura dom är, ni vet, riktiga tjejblickar.

Och sedan i efterhand, när vi åkte hem, fick jag höra av en killkompis vad den "trevliga" tjejen sagt bakom ryggen på mig. "Jävla blonda fjortis", var typ det snällaste hon sa om mig.

Ni känner inte ens mig, så varför i helvete dömer ni mig? Jag har inte gjort ett piss förutom att vara TREVLIG. Jag är inte ens speciellt högljudd eller dryg på något sätt. Jag är alltid snäll, artig, trevlig. Det är så fruktansvärt frustrerande! Jag vet inte var jag ska ta vägen.

ALLA dömer mig, hela tiden. På nyår så ska jag raka av mig håret. Jag ska bara gå runt i mjukiskläder. Eller så stannar jag inne resten av livet. Fan i helvete. Äckliga, utseendefixerade människor.

Kommentarer
Postat av: S

Du är själv utseendefixerad tyvärr. Alla är det mer eller mindre.

Sånt där får jag också höra ofta och det knäcker mig totalt, såsom för dig.

Du vet det som får dem att säga det är utav avundsjuka.

Postat av: ms. untouchable

ååh , hatar sånna . samma med mej , dom dömmer mej jämt . skulle jag veta vad alla tyckte om mej så skulle det nog vara "fjortis" BARA för att man ee blond ? fin ? jag vet inte . utseendet ee bara 1 % av en person , resten ee insidan 99 % .



bry dej inte om dom , inte ska du raka av håret för att dom ee fördomsfulla idioter som ee avundsjuka .

2008-12-28 @ 14:51:13
URL: http://thinspodream.blogg.se/
Postat av: Beatrice

Du borde byta umgängeskrets.

2008-12-28 @ 14:53:32
URL: http://ratedr.blogg.se/
Postat av: Ellis

Världen är ond, men ta inte åt dig för sjutton, du är så mycket bättre!

Jag känner med dig, varit med om samma situation.. flertals gånger

2008-12-28 @ 15:30:26
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Usch, vilka tjejer! Blev oerhört rörd av det du skrivit, du verkar vara en stark tjej! =)



Ha det bra!

2008-12-28 @ 15:48:38
URL: http://mathildas.blogg.se/
Postat av: L.

Avundssjuka. Glöm aldrig det.

2008-12-28 @ 16:46:19
URL: http://retrofili.blogg.se/
Postat av: Ida

usch =( vad många dumma idioter det finns, jag förstår att du blev jätteledsen =( jag fattar inte hur människor kan dömma genom utseendet, det är så fel!

2008-12-28 @ 16:59:50
URL: http://metrobloggen.se/atstordtjej
Postat av: Kissdockan

Såg att du inte hade accepterat/publicerat min kommentar, hoppas verkligen inte du tog det som något negativt :) haha har ifs svårt att tänka mig att den kunde tolkas som något negativt! Kram

2008-12-28 @ 17:19:16
URL: http://kissdockan.blogg.se/
Postat av: Nellie

Som du själv säger- dem känner inte dig så du behöver absolut inte ta åt dig. De är bara avundsjuka för att du ser bättre ut o för att alla killar säkert tittar på dig istället för dem ;)

2008-12-28 @ 17:20:20
URL: http://nellz0r.blogg.se/
Postat av: n

Förstår precis. Det värsta är verkligen när man ser hur andra tjejer viskar om en och samtidigt försöker få det att se ut som om att hon verkligen inte pratar om dig.

Gosh.. det enda man kan intala sig själv är att det är svartsjuka.

puss

2008-12-28 @ 17:26:58
URL: http://howcanIresistit.blogspot.com
Postat av: Kissdockan

Oj förlåt förlåt! Visste inte alls om det, i med att det stod på bloggen förr. Förlåt, ska tänka mig bättre för nästa gång :) God fortsättning!

2008-12-28 @ 18:20:07
URL: http://kissdockan.blogg.se/
Postat av: AnonymFlicka

Jag håller med dig helt, allt handlar inte om utseendet, utan mest om personligheeten.

dom är säkert bara avundsjuka på dig!

kramar

AnonymFlicka

2008-12-28 @ 18:24:36
URL: http://anonymflicka.wblogg.se
Postat av: Susanne

Det viktigaste att komma ihåg när det händer är att det är Dom som har problem, inte du. Men visst fan tar man åt sig i alla fall. :/

2008-12-28 @ 18:25:46
URL: http://susannefors.blogg.se/
Postat av: Signe

de är bara avundsjuka för att du är BÄST!!!! <3<3<3 :D:D:D:D

2008-12-28 @ 22:06:16
Postat av: B

Förstår vad du menar. Tyvärr är många tjejer i tonåren, som jag antar att dom var? allmänt väldigt elaka och inte särskilt snälla. Såna där blickar är inte roliga att få alltså... Men det har ju att göra med osäkerhet och att dom själva mår dåligt av nånting. En person som mår bra och är lycklig skulle inte ha behovet att betee sig så. Men man får helt enkelt påminna sig själv att man absolut inte är sämre än någon annan och att man duger som man är. Men fortsätt bara vara trevlig mot alla och försök skita i dom, för då är det ju du som kommer gå ut ur det hela med huvudet högt! För om du låter det påverka dig jättemycket så kan man ju säga att man låter dom ta makten över ditt liv, och så ska det ju verkligen inte vara!

2008-12-29 @ 00:26:35
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: mickis

Men om någon säger så om dig och du vet själv vem du är så ska du inte ta åt dig. Skratta åt dem istället. De är patetiska som sitter och snackar skit bakom någons rygg, snackor om något det inte har en som helst aning om. Du måste lära dig att inte ta in och låta oviktiga saker såra dig, för det är oviktigt vad dom tjejerna tycker, ellerhur? Det borde vara det i alla fall. Det är knappast dina kompisar och varför ska de lyckas få dig att må dåligt eller bli ledsen över deras omogna beteende? Stå på dig tjejen :)

2008-12-29 @ 18:15:53
URL: http://michaelastenholm.blogg.se/
Postat av: Simone

rädsla och avundsjuka; skit i dom!

2008-12-30 @ 17:51:55
URL: http://anamiasimone.bloggsida.se/
Postat av: Iris

Skulle tro du är för smal för att bli accepterad :/ Och grejen är den att det har inget med dig att göra, bara ditt utseende och tjejernas egna känsla av otillräcklighet. Jag blir alltid avfärdad som harmlös på fester (för fet och för rolig för att vara ett hot) men det är ändå inget umgänge som ger något.



Det finns människor som ser bakom ytan, lek med dom ist :))

2009-08-18 @ 15:25:59
URL: http://princessinshiningarmour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se