Matdagbok idag



Jag fick i mig en Naturdiet till frukost. Nu har jag precis ätit middag. Och det suger. Jag är verkligen inte på "humör" för att bli frisk.

Jag vill döda någon, jag är så arg inombords just nu. Jag har inte sovit på över två dygn och allt jag vill är att få svälta. Det är tusen gånger bättre att ha ont i magen av svält än ont i magen av mat eller ont i själen för att man hatar sig själv så mycket.

Jag vet att ni fina människor där ute bryr er, och ni ska veta att det betyder så himla mycket. Det gör det verkligen. Men det är inte ni som måste stå ut med odugliga mig. Det är jag, och bara jag, som måste göra det. Och just nu klarar jag inte av det. Jag suger.

Kommentarer
Postat av: signe

du suger inte, om du sög skulle du bara ge upp och inte göra ett skit. du är jätte stark och duktig som överhuvudtaget går upp ifrån sängen (även om det kanske inte är varje dag). jag tror på dig, gumman <3

2008-12-22 @ 18:46:52
Postat av: Anonym

lösen: bajsanus (inte vidare mogeet i know)

ville ba kolla, hur mkt väger du & hur lång är du nu?

2008-12-23 @ 20:30:39
URL: http://weightdroper.devote.se
Postat av: Emma

Vad tror du om att jag du och "Berit" firar jul tillsammans? Så får man i alla fall vara med någon som uppskattar en...

2008-12-24 @ 19:55:38
URL: http://missgrimm.blogg.se/
Postat av: Linnea Ranje

Visst, det är jävligt jobbigt att känna ångest påvägen till att bli frisk.. det är jobbigare än att fortsätta så som man gjort under anorexi tiden. MEN, det är totalt värt alla tårar och all magont när man blir frisk.

2009-01-13 @ 10:07:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se