Matdagbok över julen



Visst är det lustigt? När jag väl bestämt mig för att äta julmat så blir jag inte bjuden på det.

Jag har varit på flera middagsbjudningar och luncher nu över dom senaste tre dagarna, och varje gång har värden sagt till mig: "åh, jag är sååå trött på julmat, så jag tog lite annat istället!"

Fan, ge mig potatis och köttbullar och skinka nu när jag äntligen bestämt mig för att äta det! Haha, hela världen motarbetar mig?

Under julen har jag ätit: lax, kalkon, kyckling, kalv, stekt klyftpotatis, en cocoscola ifrån Paradisasken, äppelpaj, grönsaker, risgrynsgröt utan socker.

Inte en enda lussebulle eller pepparkaka. It sucks. Vad har ni ätit? Berätta om allt gott, hehe!

Kommentarer
Postat av: Anonym

MASSOR MED GOOODIS!!! CHOKLAD, CHOKLAD, CHOKLAD, köttbullar, knäck, kola, ischoklad, revbensspjäll, rödbetssallad, janssons frestelse, prinskorv och sjukt mycket mer! :D :D :D :D :D :D

2008-12-25 @ 22:47:31
Postat av: B

Men viljan fanns ju! Håll kvar den, det blir ju aldrig försent.. Ta en till pralin, gör egna köttbullar? Man bör älska sig själv som den prinsessa man är. ;)

2008-12-25 @ 23:02:08
Postat av: B

*Har själv ätit massa gott som jag FAN aldrig skulle ångra. Mjuk pepparkaka, paradis-choklad, vita chokladtryfflar, julmust... Känner mig fri på nått sätt, JAG gör det JAG vill.

2008-12-25 @ 23:04:54
Postat av: lina

jävla arabisk mat är de enda jag har ätit:P

2008-12-25 @ 23:23:59
URL: http://tjjugge.blogg.se/
Postat av: Emily

Allt som finns på julbordet utom sillen typ :P Hehe, är mätt konstant nu tycker jag, men det hör till. Julkorv, rödbetssallad och senap <3 Heaven. Haha.

2008-12-26 @ 13:47:02
URL: http://emilyh.blogg.se/
Postat av: a.

läste din blogg regelbundet för en tid sedan tyckte det var jobbigt att se hur dåligt du verkade må, men nu när jag kikar in här igen för första gången på länge känns det som att jag kommit till en annan blogg, du verkar må så mycket bättre, det känns som att livsglädjen har hittat tillbaka och visar sig för läsarna. Glad för din skull!

2008-12-26 @ 21:48:52
Postat av: lovisa

jo du jag har ätit helt ohämmat. bestämde mig för att det inte var någon idé att hålla igen med allt över julen så jag har inte haft några gränser. igår ställde jag mig på vågen och hade gått upp fyra kilo. alltså vägde jag elva kilo över min idealvikt. inte glatt. fan vad jag hatar det men jag kan inte sluta äta onyttigheter.

2008-12-26 @ 22:34:51
Postat av: Linn

Vitkålsallad, tofu & nöt-bollar, vegansk julskinka, vegansk Jansson, vörtbröd, julmust, pepparkakor, madariner (eller någon av de där små citrusarna iaf), saffransris med grönsaker. Very lovely.

2008-12-27 @ 00:16:06
URL: http://www.ettpsykfallsvardag.blogspot.com
Postat av: Jullan

Hejsan.

Du undrade vad gum var, det är äkta ko mjölk som man hämtar direkt hos bonden och kokar hela dagen sedan man haft i ostlöpe, det blir tillslut ca 1 kronas knular som smakar lite lätt messmör.

Kämpa vidare jag ska skicka dig all styrka i mina tankar, då jag vet du behöver det.

Kramizz Jullan

2008-12-27 @ 20:54:11
URL: http://viktknas.blogg.se/
Postat av: S

Haha, du ska veta att en del av dina inlägg är verkligen roliga, jag ber om ursäkt men jag har verkligen skrattat åt en del av dina inlägg exempel, "en cocoscola från paradisasken?" humor för mig, men annat för dig! Men du är verkligen en bra bloggerska som har inlägg med både humor och allvar. Tycker din blogg är super bra och kämpa på! Jag tror på dig!

2009-01-13 @ 11:37:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se