Min namne blev förolämpad

Läs det här. Ursch vad sjukt. Det är så himla sjukt och elakt.

Bara för att en person är känd betyder det inte att man kan bete sig hur som helst - och det är exakt samma sak som händer i bloggvärlden. Bara för att en bloggare har blivit känd betyder det inte att denne inte har känslor.

Vad är det som händer när en person blir "känd"? Vad är det som gör det okay att tracka ner på den människan?

Kommentarer
Postat av: velaa

Ja vädligt sjuks sannerligen , fast detta gäller nog de bloggerskor som ine är 100% äkta utan har blogg endast för att bli "kända" SEN FINNS DET SÅDANA SOM DU som talar saning och klart att det finns olika känslor gentemot det ,, stay strong

2008-12-10 @ 18:52:07
Postat av: Maia

Tyvärr så finns det allt för många människor som fått för sig att det är ok att göra elaka saker mot folk de inte tycker om, folk som skriver elaka kommentarer på folks bloggar är antagligen samma människor som mobbar i skolan/på arbetsplatsen.

2008-12-10 @ 19:07:32
URL: http://pincushion.blogg.se/
Postat av: Josefine

Jag håller verkligen med. Vissa människor verkar verkligen sakna empati för andra människor. De mest tragiska är de människor som sitter bakom sin jävla data skärm och kommenterar anonymt. Patetiskt.

2008-12-10 @ 19:31:53
URL: http://eatingdisordina.devote.se
Postat av: Makemefamouse

Absolut ingenting, det är fel att tracka på ALLA människor, för det är precis vad de är, människor. Visst tycker jag att det är roligt att läsa allt skvaller och så i tidningarna men det gör inte det rätt att tracka kändisarna! Jag tror att vem som helst skulle tycka det var jobbigt med paparazzis och journalister som följer en överallt man går! xoxo maia

2008-12-11 @ 19:41:01
URL: http://mariaterling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se