Self_Hate_



Jäklar, ångest ångest ångest.

Jag kan inte andas.

Varför kan det inte få gå bra, minst två dagar i rad.

Jag kan inte ens se tangenterna så förlåt mig om jag skriver otydligt eller stavar fel eller så. Det är som en dimma framför ögonen - jag har panik. Jag kan inte andas.

"Dumma, feta kossa!" ekar det i mitt huvud, om och om igen. Och jag kan inte andas!

Nu måste jag göra något, tänka på något annat, än mat och fett och kalorier och vikt och fett och oduglighet och rakblad och fett och panik.

Kommentarer
Postat av: misia

fan! men även om det är jävligt svårt nu, tänk hur jävla långt du har kommit. innan hade du ju ångest DIREKT efter att du ätit, du HAR kommit långt. ge inte upp, du är värd så mycket mer. jag är så ledsen över att du inte kan vända dig till din familj efter hjälp, men aa shit, du klarar det, du ÄR stark. kom igen, tro på dig själv!

2008-12-19 @ 20:45:27
Postat av: Nina

Tänk på hur bra du mår när du rider! :) Tänk på hästarna. Det var så kul att läsa det där om glassen. Jag är så stolt. :)

Du är så stark. skit i rakbladen, det blir bara fula ärr!



puss!

2008-12-20 @ 16:45:27
URL: http://ninamariashantika.devote.se
Postat av: Anonym

men vad fan tror du? klart att du mås så dåligt av att du nite äter, du ser sduddigt, är skittrött hela tiden ,årkar inte gå upp ut sängen mår allmänt piss hela tiden , alla människor är dumma feta idioter tycker du men det är bara för att du nite äter, alla dom här problemen skulle vara borta om då äter som en normal människa ( du fattar inte vad det är, me fråga vem som helst som inte har ätstörning) och om du äter som en normal skulle du nog vara PERFEEEEKT!! det är jävligt synd om dig,du slösar bort liveet på att må dåligt och inte äta :( hopas du fattar det snart :D

2009-01-03 @ 18:22:02
Postat av: Anonym

Du måste bara ÄTA! du blir inte tjock! det tror ja du aldrig någonsin kommer bli! du behöver bara äta annars dör du! Äta eller dö vad väljer du?

ja minns när ja va liten.. och jag ville inte äta för ja hade satt i halsen och inte kunnat andas! å herrejösses vad bra ja mådde sen när ja kunde äta! jag ville bara .... ja jag vet inte vad! men ja va so m en gla kossa på en äng! en Äspinkig kossa jag vet att det är svårt men försök med en tugga för farmor! och en tugga för lillebror och så :)

2011-07-26 @ 19:09:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se