Förlåt för det förra inlägget

Eller alla svordomarna i det. Men jag är FAN INTE GLAD just nu - inte glad ALLS.

Och i förrgår drömde jag en jävla dröm, att jag hade ätit massa sockerklet, som typ kaksmet, och inte spytt, och gått upp massa i vikt. Vaknade helt kallsvettig klockan fyra på morgonen och var tvungen att springa upp till badrummet för att väga mig (jag hade gått ner, inte upp, och NEJ, jag åt inte någon äcklig kaksmet, det var bara en äcklig, läskig dröm).

Kommentarer
Postat av: Maria

Jag tycker du borde vara mer rädd om dig själv, jag blir så orolig då jag haft en kompis som dog pga ätstörningar. Jag förstår att det är i huvudet det sitter när man ser sig själv som tjock hela tiden (tro mig, jag är nästan likadan). Ja, det är snyggt att vara sådär smal och slimmad. Men nej, man måste inte svälta sig själv som du gör för att se sådär snygg-smal ut som exempelvis Gisele Bundchen. Vet du en sak? Eller det kanske du vet men jag säger det iaf eftersom det hjälp mig (och fortfarande hjälper). Jag äter alltid frukost, en nyttig sådan givetvis helt utan socker i produkterna. Vanligtvis naturell jogurt, lite fullkornsflingor, grovt bröd med mindre smör och en skiva mager ost, samt paprika på. Sen dricker jag även ett glas juice och ett kokt ägg. Efter tre timmar tar jag vanligtvis en frukt som mellanmål. Tre timmar efter det äter jag en liten portion lunch (1/3 grönsaker av det). Efter ytterligare tre timmar käkar jag en frukt som mellanmål. Och tre timmar efter det en middag, men aldrig sådan halvfabrikatmat (det är INTE nyttigt) utan jag lagar allt efter färska produkter. Varför talar jag om detta? Jo, i och med att man håller igång magen på det här sättet så ÖKAR man förbränningen i kroppen och när man sen tränar så blir det mer effektivt än när man svälter sig själv på det sättet du gör. Man ska helst äta SMÅ portioner ofta som jag beskriver. Då riskerar du inte din hälsa som du nu gör. Jag vet att det är svårt, jag vet att det går inte att ändra sig så snabbt. Men successivt.. jag vet att denna diet fungerar, för jag har gått ner snart tio kg och tränar hårt 3 dagar i veckan på morgonen. Plus att jag promenerar varje dag i 50 min. Och äter aldrig heller efter kl. 6 på kvällen. Äter man sent så vill gärna kroppen använda energin till att lagra fett eftersom förbränningen är som sämst på kvällen. Att äta protein gör att du får bättre förbränning, kroppen behöver det dessutom för att bygga upp muskler i kroppen. Tränar man musklerna så tar kroppen energin från fettet i kroppen. Därför brukar jag köra hårt på kondition en halvtimme (jättebra fettförbrännare) och sedan styrketräning för musklerna. Men jag tränar dock aldrig för hårt på styrka, för mitt mål är att bli smalare och mer slimmad inte se ut som nån bodybuildare... usch. Tack för att jag fick ta lite av din tid, haha. ;) ha d bra

2008-02-04 @ 15:32:28
Postat av: Anonym

okej, usch! vad kan man äta egentligen?

2008-02-04 @ 16:10:49
URL: http://louiiiiize.blogg.se
Postat av: -

Tur att det bara var en mardröm då :)

Svar: Ja jordgubb är också sjukt god! På stranden förmodligen ännu bättre. Gaaah, vad jag vill ha sommar nu. Hade inte bangat stranden med en drink och en riktigt jävla slimmad kropp, men å andra sidan like that gonna happen.

2008-02-04 @ 19:55:38
URL: http://dearlittlediary.webblogg.se
Postat av: Cecilia

Tur att det bara var en dröm, som du säger. Vad hemskt om man vaknade upp och hade gått upp en massa.

2008-02-04 @ 21:08:12
Postat av: Nikki

frukt å grönt å rent protein (kött, keso, ..) e bra mat man inte går upp i vikt av... Måste ja äta e de va jag äter.. ;)

2008-02-04 @ 21:55:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se