Varför läser ni min blogg?

image217

Varför läser ni min blogg om ni inte gillar det ni läser? Funderar allvarligt på att stänga av kommentarsfunktionen. Orka er.

Jag orkar inte få kommentarer om hur jävla pantad och bortskämd jag är. JAG ÄR INTE BORTSKÄMD FÖR ATT JAG HAR EN JÄVLA STÖRD PSYKISK SJUKDOM! Klagar ni på dom som är cp också? Säger åt dom att skärpa sig?

Jag tycker att ni är ouppfostrade snorvalpar, och jag vill INTE att ni skriver onödiga, nedsättande kommentarer eftersom ni för i HELVETE inte känner mig. Den enda som har rätten att skriva sådana kommentarer (om mitt utseende) är Jonesy. INGEN ANNAN. För ni har aldrig sett mig, så ni kan inte säga att jag är ful, tjock, smal, äcklig eller vad ni nu hittar på.

Fatta att jag skriver nedsättande kommentarer om andra människor för att jag är så jävla avundsjuk på dom. Ni tror inte att jag också vill vara normal? Ni tror inte jag vill kunna säga att jag är hungrig två timmar efter frukost? Jag vill kunna säga att jag är hungrig överhuvudtaget.

Och du som skrev att du skulle säga till modellagenturen att jag har anorexi - PASSA DIG, jag får fan nästan lust att blåsa skallen av dig, så arg blir jag. Du är så JÄVLA AVUNDSJUK.

Människor som klankar ner på andra - dessutom anonymt - ni är fega och patetiska. Jag blir RUSKIGT arg på människor som är fega: ha gärna en åsikt, men STÅ DÅ FÖR I HELVETE FÖR DET.


Tack för mig.



P.S. - Säg inte heller åt mig att skaffa hjälp, för att jag är så jävla psykiskt störd. JA, jag skriver extrema grejer här på bloggen, vad får er att tro att jag går runt och progagerar för det jag säger här? Är ni verkligen så korkade? D.S.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hatar också såna som bara skriver skit. Jag har i alla fall stängt av så att anonyma inte kan skriva, men det finns idioter med ett bloggkonto från vilken de bara skriver elaka saker.

Jag älskar din blogg :)

Barbie4life (gröna forumet)

2008-02-17 @ 20:42:33
URL: http://happygolola.blogspot.com
Postat av: anonym

Tänkte bara säga att jag också älskar din blogg och jag fattar inte de som skrive sådana kommentarer. Det är fan frivilligt att läsa din blogg då behöver de inte göra det.

2008-02-17 @ 21:24:05
Postat av: Anonym

stäng av kommentarsfunktionen under en period - jag gjorde det på min blogg för det var en kärring som hela tiden gjorde sig lustig över mina rubriker. hon försökte få uppmärksamhet på nåt vis. till slut stängde jag kommentarerna. när jag satte igång dem igen fick jag fler bra kommentarer än tidigare (!). kärringen håller sig mestadels på mattan men kommer då och då återigen med sina jävla kvickheter. jag raderar hennes grejer men sparar såklart de andras. fattar inte att hon är så jävla korkad och fortsätter! jävla muppkärring!!!

2008-02-17 @ 22:38:31
Postat av: vveerraaa

synd att folk bara trackar ner på din blogg. JAg tycker iaf om att läsa det du skriver...

2008-02-18 @ 00:32:17
URL: http://vera.blogg.se
Postat av: Maria

Du säger att andra som slänger ur sig nedsättande kommentarer är ouppfostrade snorvalpar. Då du skriver nedstättande saker om andra männsikor är det pga avundsjuka. Var ligger skillnaden, är inte alla avundjuka isf? Eller är det föräldrarna som missat att banka in vanligt folkvett hos vissa personer?
Jag skulle nog kalla er som skriver kränkande och elaka kommentarer för helt vanliga OUPPFOSTRADE ungdommar. Det verkar inte som ni har lärt er vad som inte är accpetabelt att säga till en annan människa. Man vräker inte ur sig vad som helst, särskilt inte om man inte kan stå för det. Det man inte kan säga till en annan människa mellan fyra ögon, behöver inte sägas överhuvudtaget. Då kan man man lika hålla tyst.

2008-02-18 @ 11:04:55
Postat av: clarique.bogg.se

Helt rätt! Ge dem vad de tål, ingen orkar med sånt där,. Det är väl förfan bara att ge fan i att läsa bloggen om det inte duger. Läs någonting mindre extremt som my little pony eller nåt. xoxo, cq.

2008-02-18 @ 11:37:04
Postat av: anonym

ta inte åt dig. verkligen, jag beundrar dej och du borde inte låta någon sätta sig på dej, YOU ROCK!

2008-02-18 @ 16:36:27
Postat av: Mats

Jag läser inte din blogg (men Jonesy's). Du har ju rätt att skriva vad du vill. Om du vill uppmuntra andra att äta mindre, bli smalare, förbränna mer fett och inte bli kallade tjocka av dig är det din fulla rätt.
Sedan kan man ju tycka vad man vill om det. En sak som jag inte tycker om är att yngre tjejer som inte förstår bättre kan dra på sig sjukdomar och problem med ätstörningar. Det är inte ditt fel och inte ditt problem - men du kan ha bidragit till det.
Men det är ju upp till dig.

2008-02-18 @ 17:11:23
URL: http://matspalats.blogg.se
Postat av: yellowplease

Det är ju faktiskt frivilligt att läsa andras bloggar så jag kan inte förstå alla som lägger ner sin energi på att klanka ner på andra! Har dom inget annat för sig? Tycker du ska fortsätta skriva din blogg, med eller utan kommentarsfunktion. Jag gillar din blogg tjejen!

2008-02-18 @ 19:53:48
URL: http://yellowplease.blogg.se/
Postat av: xsmall

så jävla rätt! älska din blogg.

2008-02-18 @ 23:35:40
Postat av: Chex

Människor kommer alltid vara människor och människor är dumma i huvudet, de kommer inte sluta.

2008-02-19 @ 07:38:25
URL: http://niloe.wordpress.com/
Postat av: AnnaMaria

Helt rätt tjejen!
Ingen har rätt att ge sig på dig personligen, bit ifrån!

2008-02-19 @ 12:44:13
URL: http://thinwin.blogg.se
Postat av: Anonym

men vafan, lägger man upp sin blogg offentligt så får man väl räkna med att man får kommentarer också. ja jag tycker att du är bortskämd och det står jag för. du klankar ju ner på alla, så VARFÖR får inte
folk klanka ner på dig? eeeeh, nej just ja, DU HAR JU EN SJUKDOM, så var det.

och Bara för att DU är avundsjuk på alla andra, som du sälv skriver, så betyder inte det att folk är avundsjuka på dig??nej verkligen inte

2008-02-19 @ 16:45:36
Postat av: Malin

älska din blogg

2008-02-19 @ 17:53:00
URL: http://brokenspirit.blogg.se
Postat av: ronnie

fast det bästa för dig vore ju om du faktiskt blev tvingad att ta tag i din sjukdom tex genom att din agentur fick veta att du var sjuk...då skulle du kunna få hjälp och ett värdigt liv tillbaka istället för att må så här hela tiden.

jag tycker inte du är dum nånstans men din sjukdom manipulerar ju med dig hela tiden.

styrkekram

2008-02-19 @ 18:42:52
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se
Postat av: Nikki

Svar till 1a Maria:
Kallas PERSONANGREPP och skiljer sig enormt från vad hon skrev i sitt blogginlägg!
Sen när är en mot alla MER FEL å bortskämt å egoistiskt å elakt jämfört med alla mot en?????

Stå på dig!! Vet att det kan vara svårt att inte ta åt sig, spec när man har en deppdag, men tänk på att de inte är värda det!!
Kramar//Bonie

2008-02-19 @ 18:56:18
Postat av: sandra

Man kan läsa din blogg mellanåt för man tycker att det är så sorgligt med en stackars tjej som mår som du. Man sitter och hoppas och hejar på dig att det ska börja vända snart för dig. Och så måste man inte ha anorexi för att läsa den, det ligger ju i människans natur att vara nyfiken på sånt den är obekant med.

Ibland skriver man en tröstande kommentar och ibland blir man sur eftersom du tror att du får häva ur dig vad som helst för att du har anorexia. Din sjukdom ger dig en skrev bild av din kropp men du kan trots dett skilja på rätt och fel. Vad ger dig då rätten att skriva jävla fetto om folk som har en sund och normal kroppsuppfattning? normalt vett o etikett har du väl trots att du är sjuk eller? sen ursäktar du dig själv med att du är avundsjuk, menar du att din avundsjuka rättfärdigar dig att hacka ner på folk som inte vill svälta sig själva som du?
Tror inte någon är avundsjuk på dig för ditt modelljobb, att ha anorexi är ett väldigt högt pris att betala för att få vara modell. Tror inte många tycker att det är värt att offra sitt normala liv för tio minuter i rampljuset (vilket man antagligen inte ens får).

Att folk skriver negativa kommentarer om dig beror nog på att du skriver negativa kommentarer om andra, är det konstigt att folk reagerar? sen att folk skriver att du är bortskämmd (vilket jag inte tycker att du är) är eftersom du själv vill ge en bild av det, du skriver ju ut att du är materiellt bortskämmd. Om du skyltar med det själv så är det inte konstigt att folk får den bilden.
Har läst din blogg ett tag och förr tyckte jag att du oftast hade snälla kommentarer, visst droppar det in någpn negativ här och där men på vilken blogg gör det inte det? skillnaden från nu och då är att du brukade vara mer ödmjuk förr. Nu hackar du och kritiserar andra (med tanke på det är det ganska lustigt att du skriver ett sånt här inlägg) som är friska. kan bero på att du går djupare ner i din sjukdom och har pga det fått en "bitchig" attityd (ursäkta ordvalet). Men om du har emot kritik ska du kanske sluta kritisera själv. Eller stänga av kommentar funktionen är ju en annan lösning på problemet...lycka till med allt i alla fall! (vore kul om du kunde svara på kommentarer någon gång med)

2008-02-19 @ 19:01:49
Postat av: xXx

att folk inte kan låta andra vara!det har verkligen blivit så jäkla mycket nedklankande inom bloggvärlden. Jag tycker att alla har rätt att skriva exakt vad dem vill i sin blogg, utan att ngn annan ska vara elak. Det spelar ingen roll, gillar dem det inte - vad gör dem här då? Jag tycker i alla fall din blogg är GRYM och jag inspireras otroligt av den! Fortsätt såhär=)

2008-02-20 @ 20:31:27
URL: http://myskinnylife.blogg.se
Postat av: Jessiana.

Jag förstår verkligen inte varför dom läser din blogg om dom stör sig på dig? Vissa människor tänker verkligen inte! Dom är dum i huvudet helt enkelt! Själv läser jag din blogg förjämnan, jag har läst alla dina inlägg. Och jag vill passa på att nämna att jag tycker du är stark som har klarat av allting som har hänt i ditt liv, jag beundrar dig.
Stå på dig!

2008-02-20 @ 21:34:02
URL: http://jessiana.blogg.se
Postat av: Anonym

Du är GRYM! Stå på dig bruden!

2008-02-22 @ 15:40:15
Postat av: ida

jag älskar din blogg!

2008-02-24 @ 16:29:40
Postat av: Teo.

Din blogg är intressant. Du är ett bra offer som jag kan skratta åt.

Puss!

2008-03-05 @ 10:19:04
Postat av: Ausrine

Ta hand om dej gumman! Livet är för kort på att slösas bort.

Jag känner igen mig i dig trots att jag inte har äs jag har ad/hd och det är också väldigt påfrestande:/

men ta hand om dig! Mvh Ausrine

2008-05-26 @ 22:12:12
URL: http://adrenochrome.blogg.se/
Postat av: bytheway

Skärp dig för helvete!!

Cp är ingen psykisk sjukdom så du kan inte jämföra med det!

2009-01-19 @ 18:50:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se