BMI + hår + vuxit

image184

Nu är jag äntligen snygg i håret. Likadan lugg som Nicole har, brunt med massa slingor och skiftningar. Alla har gått runt hela dagen och sagt hur snygg jag är. Haha, det bästa är ju att mamma betalade: 1790:- kostade det!

Jag har vuxit en cm. Helt sjukt. Har haft ont i benen ett tag nu, men inte orkat bry mig. Och sen när vi mätte hästarna i förrgår så passade pappa på att mäta mig, och jag hade vuxit en hel cm! Så nu är jag alltså 175 cm långt. Ha. ha. Suckers.

Vad mer? Viktminskningen går framåt, eller nedåt, eller vad man nu säger. Segt. Men jag vill och när jag vill något, ser jag till att det händer.

Haha, när jag började skriva det här inlägget tänkte jag skriva mitt BMI, men jag skäms. Jag är för tjock helt enkelt. Ni skulle skratta.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Aa [email protected] :)

2008-01-09 @ 16:34:48
URL: http://louiiiiize.blogg.se
Postat av: Anonym

Adda mig så kan vi prata d'är :)

2008-01-09 @ 16:46:21
Postat av: Jennifer

Jag tycker verkligen att du tycker det är så tråkigt med vissa saker..
Vet inte hur det känns att känna som du gör men verkar inte så särskilt kul i alla fall!
Jag har en i min omkrets som känt som dig förut.. Hon mår bra nu, hoppas du når det mål du har och att du sedan en dag har allt du drömmer om :)

2008-01-09 @ 18:35:04
URL: http://JenniferNordberg.blogg.se/
Postat av: Umma

Attans, du påminde mig precis om att jag behöver en klippning - AKUT!

2008-01-09 @ 23:05:13
URL: http://nimrod.blogg.se
Postat av: Cornelia

oh kan inte du sätta ut foto på ditt hår?

2008-01-10 @ 19:46:31
URL: http://theparty.blogg.se
Postat av: vera

jag vill äta mindre, jag försöker och det går bra! tills magen kurrar! när det är helt tyst på lektionerna eller vad som helst! Även ifall jag inte är SÅ hungrig!
Kurrar din mage eller hur gör du för att minska det?
svara här på detta inlägg. tackar.

2008-01-10 @ 20:38:23
Postat av: Moi

Jobbigt det måste va för er icke naturligt smala tjejer. Själv är jag naturligt smal, det ser alltså bra ut på mig, passar ansiktsformen med mera och inga ben sticker ut. Har ju smal benstomme. Ni som inte är naturligt smala och ser nån naturligt smal som ni vill se ut som, glöm bara tanken. Ni kan aldrig se ut så, ni är inte byggda på samma sätt. Det kommer inte se likadant ut på er. Bättre att ni slutar banta.

2008-01-12 @ 11:19:07
Postat av: Smal från början

HAHAHA,
Moi, bara för att du vill att vi inte ska konkurrera med er andra smala?

De finns anorektiker med smala benstommar också, som anna till exempel. Det passar på henne så vad vet du liksom :)

Jag var naturligt smal, men fick anorexi ändå, så man behöver inte vara tjock och få anorexi

2008-01-12 @ 14:15:49
Postat av: AnnaP

Vera: drick mycket. magen kurrar inte om den inte har något att jobba med, min mage brukar låta men då dricker jag en massa vatten, och så slutar den ;)

Moi: Jag är naturligt smal, har egentligen aldrig varit tjock. Alla säger att jag passar bättre som smal. Jag har även jobbat som modell hos Mikas förut, så jag har aldrig varit stor.

2008-01-12 @ 22:08:09
URL: http://myanalife.blogg.se
Postat av: Moi

Nej, ni icke naturligt smala kan aldrig konkurrera med oss naturligt smala :). Ni ligger helt enkelt inte på samma nivå. Ni ser helt enkelt inte likadana ut, är inte byggda likadana och kan inte se likadana ut hur mycket ni än bantar. Det är bara att inse att när du ser en naturligt smal tjej och vill se ut så kan du sluta drömma om det. Har aldrig sett en icke naturligt smal nerbantad tjej som sett lika bra ut som oss naturligt smala eller ens sett ut som oss. Ni brukar ha stora huvuden och små kroppar. Det passar inte. Inget passar.

Vissa tjockisar passar om dom går ner en aning, men inte för mycket för att de inte är byggda på samma sätt. Men de flesta tjockisar passar bättre med sin mullighet. Med tjockisar menar jag inte skiiitfeta, utan småmulliga och normalviktiga. Dom skitfeta passar inte som de är.

2008-01-13 @ 01:59:54
Postat av: Till smal från början igen

Jag tror inte på att du var naturligt smal från början men fick anorexia. Vill gärna se en bild då isåfall.
Kanske bara nåt du vill inbilla dig, att du hade smal benstomme och hög ämnesomsättning.

Till AnnaP: Får man se en bild på dig när du var runt 14,15 ?

2008-01-13 @ 02:03:09
Postat av: ...

Nicole Richie är ett exempel på en nerbantad, ej naturligt smal tjej. Hon är liksom bred trots att skelettet sticker ut. Så blir det inte om man har smal benstomme, då kan man även ha mer fett men ändå se mindre bred ut än hon gör. Hennes huve är stort, större än resten av kroppen. Kan posta ett exempel på en naturligt smal tjej så ni ser skillnaden. Där passar allt in.

2008-01-13 @ 09:24:45
Postat av: Förresten en fråga till dig som har bloggen

Har inte riktigt förstått mig på anorexia.
Handlar det inte om kroppen egentligen?
Handlar det om ett sätt att fly, ett kontrollbehov?
Handlar det verkligen om vikt i grund och botten? /Moi

2008-01-13 @ 09:30:06
Postat av: smal från början

Jag har som mest vägt i hela mitt liv 52 kg till mina 167 cm. Då när jag var frisk menar jag.

Så jag har varit naturligt smal.

Det verkar som att "Moi" tror att både jag och Anna var överviktiga från början? Vägrar släppa att de finns folk som varit naturligt smala men fått anorexi?

Varför är de så svårt att tro Moi?

2008-01-13 @ 10:08:14
Postat av: moi

Överviktiga behöver ni inte ha varit. Normalviktiga skulle jag tippa på.

Jag har hög ämnesomsättning och kan äta vad jag vill utan att gå upp i vikt. Mcdonalds, godis och hur mycket somhelst. Ni måste kämpa med vikten. Där har du svaret.

2008-01-13 @ 10:43:42
Postat av: ...

Dessutom behöver inte naturligt smala sträva efter något dom redan är. Det säger ju sig självt.

2008-01-13 @ 10:46:09
Postat av: J

Moi, Hur hälsosamt är det att käka godis och McDOnalds. Vänta tills du blir gammal.. då ska vi se vem som tjatar om "naturligt smala" tjejer. DU kommer inte vara lika saml hela livet!

2008-01-13 @ 12:37:35
Postat av: smal från början

svar tll "..."

Ditt inlägg får en att tvivla ifall du vet något om anorexi.
Du säger att naturligt smala inte behöver sträva efter något dom redan är men anorektiker ser ju inte vad alla andra ser när dom kollar i spegeln så ALLA kan ju få anorexi, oavsett hur smala/tjocka dom var från början

2008-01-13 @ 13:38:54
Postat av: moi

Till j: Det är inte hälsosamt. Jag sa inte att jag brukade äta det hela tiden, men jag kan utan att gå upp i vikt. Jag har börjat äta bättre pga att det är bra för kroppen. Du vet inte om jag kommer att vara smal hela livet.


Till smal från början: Har du hög ämnesomsättning behöver du inte kämpa med vikten, vilket ni gör hela tiden. Ni går upp i vikt, det gör inte jag.

Jag känner till folk med ätstörningar, ni ljuger jättemycket, det är känt. Kända anorektiker ljuger också om att de är naturligt smala, yeah right. Deras vanligaste bortförklaring.
Nicole Richie sa att hon alltid varit smal. Alla vet att hon var knubbig innan, snälla nån haha.
De med ätstörningar förstör för oss naturligt smala när de drar till med sina lögner. Då tror vissa att vi också har ätstörningar, säger man att man är byggd så tror de bara man ljuger, som anorektiker brukar. De ger ut en bild av att man inte kan vara naturligt smal när de svärtar ner vårt namn.

Nej, jag tror inte naturligt smala kan ha anorexia, men ni ska alltid säga att ni är naturligt smala trots att det syns att ni inte är det. En naturligt smal tjej har aldrig haft problem med vikt och därför aldrig haft nån skräck att gå upp eller heller någon fixering vid det, eftersom hon vet att hon inte kan gå upp. Vi kan också ha kontrollbehov men då gäller det andra saker.
Som jag sa innan, vi med hög ämnesomsättning kan äta vadsomhelst utan att gå upp. Det kan du väl inte påstå att du kan ?

2008-01-13 @ 14:15:00
Postat av: Smal från början

Till moi:
Jag säger inte att jag är NU naturligt smal. Jag säger att jag var naturligt smal när anorexin satte igång och jag orkar verkligen inte tjafsa med dig om det eftersom DU INTE TRÄFFAT MIG. Och jag fattar inte varför du är så trångsynt och drar ALLA anorektiker över en kam.

Jag har faktiskt städat upp min skit och börjat gå upp i vikt så det är inte så att jag försöker leva en jävla lögn

Orka veta vad Nicole Richie har sagt och inte? :S Orka veta hur hon ens ser/såg ut? Hon är ju en egen individ som har sina egna problem med att inse att hon kanske var fet från början. De säger ju inte att jag varit fet från början... eller att jag ljuger nu.. suck

Du skrev att vi går upp i vikt, men de gör vi ju inte ;) Anorektiker går ju ner i vikt,

och varför verkar det som om du försöker trycka ner anorektiker för att hävda dig själv? Varför tror du att du är så jävla bra för att du är frisk?!

Nu backar jag härifrån, orkar verkligen inte tjafsa med någon som mår bra av att trycka ner andra på internet

2008-01-13 @ 19:40:59
Postat av: sofia

jag blir uppriktigt sagt ledsen av att skriva vad ni läser. Känn er misslyckade!

2008-01-13 @ 20:51:59
Postat av: Mo

Grym blogg!!!! SNacka om thinspiration!

2008-01-13 @ 21:30:59
Postat av: ronnie

fegt med alla anonyma och superomogna kommentarer...

fakta...det finns inget som heter stor eller liten benstomme...det skiljer max några hundra gram...samma sak gäller ämnesomsättning. alla blir lika feta av att äta viss mängd kalorier oavsett var de kommer ifrån...det finns inget som heter naturligt eller onaturligt smal.

äter man mer än man förbrukar blir man fet och äter man mindre än vad man förbrukar blir man smal...så enkelt är det och samma regel gäller för alla...

till dig som skriver bloggen: jag tycker du verkar va en god liten tjej och jag hoppas att du får hjälp att komma ur den här karusellen innan den käkar upp hela ditt unga liv...det finns tusen roligare saker att pyssla med än att svältaoch räkna kalorier. styrkekramar till dig och hoppas att du vågar be om och söka hjälp!

2008-01-13 @ 22:51:34
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se
Postat av: Maria

Om det ändå varit en hyfsad nivå på diskussionen skulle jag kanske skriva någon vettig kommentar...
Men... nej.

2008-01-13 @ 22:54:41
Postat av: Jenny

Kära "moi" Ditt eget citat: Nej, jag tror inte naturligt smala kan ha anorexia, men ni ska alltid säga att ni är naturligt smala trots att det syns att ni inte är det.

OK!? Jag kan säga dig att min kusin som idag är 26 år, har haft anoreixa i över 10 år, och inte fan har hon varit annat än "normal-viktig" någon gång innan. Det gick ganska fort när hon blev sjuk, just för att hon var smal innan. Vad är ditt problem!? Varför ser du det som en jävla tävling om att naturligt smala skulle ha större rätt att vara smala an andra!? Det är ingen tävling!! Det är en hemsk jävla sjukdom som förstör liv & tillochmed dödar! Du verkar ju inte må bra själv alltså......

2008-01-15 @ 00:28:47
URL: http://www.jennyandthecity.blogg.se
Postat av: Emma

Människokroppen är fantastisk och unik. Att säga generella "regler" vilka gäller för den och den kategorin går helt enkelt inte! "Moi" skulle nog bli överraskad om hon fick rota runt i folks fotoalbum!

2008-01-15 @ 06:56:29
Postat av: Priscilla

Imorgon får jag och min familj reda på om min pappa får leva eller inte. Och du svälter dig själv. Livet är bra lustigt!

2008-01-17 @ 01:33:02
URL: http://priscilla.blogg.se
Postat av: Jenny

Nähä? Om tuttar o det menar du eller? Haha de är lustigt de där :) Hur mår du? Jag brukar alltid läsa din blogg, du har inte uppdaterat så mycket det sista...

2008-01-17 @ 08:38:00
URL: http://jennyandthecity.blogg.se
Postat av: Anonym

Håret låter snyggt, kanske ska prova nåt liknande..

2008-01-17 @ 19:19:14
URL: http://just0.blogg.se
Postat av: Anonym

Priscilla,
alla har vi våra egna helveten, våra egna sätt att ta itu med våran ångest. Vissa sätt är bättre än andra men det gör dig inte till en bättre människa ifall du sätter på arg musik än om du svälter dig.
det är inte en tävling om vem som lider mest.

2008-01-17 @ 20:03:49
Postat av: Priscilla

Vem tävlar?

2008-01-18 @ 02:26:25
URL: http://priscilla.blogg.se
Postat av: Anonym

Det är klart det finns nåt som heter smal benstomme. Precis som vissa har större huven än andra. Eller är det bara fett enligt dig ?

2008-01-18 @ 14:11:06
Postat av: ...

Hög ämnesomsättning finns det också vissa som har. Deras kroppar bränner fort. Skaffa kunskap.

2008-01-18 @ 14:11:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se