Jag har hittat henne!

image185

Hon i min klass som har ätstörning. Hon som spydde på min middag. "Nej jag ska inte äta för jag har problem med magen" "Jag kan inte äta det där brödet för att det är fibrer i" "Jag åt sen frukost"

HAHA! säger jag bara. SKITSNACK. Jag känner igen anorexilögner när jag får dom kastade i ansiktet. Och med lite press fick jag henne att erkänna att hon tyckte att hon var tjock (och hon är ganska smal egentligen).

Men nu blir jag nästan lite förbannad. Vafan, varför kan vi inte stå för att vi vill bli smala? Vad är själva grejen med smusslandet? Ingen bryr sig ju ändå inte. Så vad är poängen med lögnerna? För att vi ska känna oss bättre?

Nej, imorn går jag ut med att jag bantar, klart och tydligt. Då blir det mindre tjat om varför jag inte ska äta. Hatar tjatet. Who's with me?

Kommentarer
Postat av: Anonym

im with you!

2008-01-17 @ 23:01:14
URL: http://just0.blogg.se
Postat av: ronnie

jag tror det är bra att du är öppen men i et helt annat syfte.

kramar till dig tjejen. ja känner dig inte men jag hoppas att vinden vänder och du trilar bort från skitstigen ner i helvetet som du så gärna vill fortsätta gå på.

SNUBBLA SNUBBLA! JAG HOPPPAS DU SNUBBLAR!

jättebamsingkram iallafall. för att jag tror du är supergo och söt och inte alls förtjänar det här!

2008-01-18 @ 00:31:19
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se
Postat av: Plupp

svårt när folk man säger det till blir förskräckta och tycker man ska söka hjälp liksom. Bättre att vara tyst enligt mig. Kram/P

2008-01-18 @ 09:46:35
URL: http://www.metrobloggen.se/plupp
Postat av: RiotGirl

Det var mycket lättare för mig att komma undan att äta när folk inte visste vad jag höll på med. När de visste var de så jobbigt oroliga att jag gick med på att äta lite grann därför, det var så jävla hemskt! Men om du kan stå emot sådan oro från omgivningen så kan det nog vara skönare att vara öppen.

2008-01-18 @ 10:49:36
URL: http://anapower.blogg.se
Postat av: Marie

http://kenzaas.blogg.se/1200603642_hemskt.html

Kolla youtube inlägget Kenza lade in igår och sen kan ni ju förklara hur ni ens kan se er själva i spegeln och inte skämmas.

2008-01-18 @ 12:47:47
Postat av: Frida

DU HAR BLIVIT UTMANAD!
I den tid vi nu i lever stannar de flesta av oss inte tillräckligt ofta upp för att njuta utav det vi har utan vi stressar ofta hela tiden vidare och vidare. Många av oss har så mycket som vi inte alltid tänker på att vi faktiskt är tacksamma för att vi har. Därför utmanar jag nu just DIG att för någon minut sätta dig ner och skriva ned minst 10 saker som DU är tacksam för. Tex människor, saker, stunder etc. Detta för att bli mer medvetna om vad vi faktiskt har runt omkring oss. Skicka gärna denna utmaning vidare då den är lika betydelsefull för alla människor, vart i livet man än är. Lycka till!

2008-01-18 @ 14:46:52
URL: http://freerida.blogg.se
Postat av: lillajag

Jag säger inte att jag "bantar" eftersom alla tycker att jag redan är FÖR smal.
och innan, när jag var
större sa jag inte det eftersom ibland har man dagar man känner för att äta lite choklad! Och man mår ju inte direkt bättre när alla säger: "var det inte du som skulle banta" Sånna kommentarer gör mig helt galen, särskilt eftersom ångesten redan är tillräcklig..
Men jag förstår vad du menar, man borde stå för vad man håller på med.. stay strong!

2008-01-18 @ 15:07:56
Postat av: danzen mit musik

Såklart är jag på din sida. din blogg är grymt underhållande, det du
skriver om osv. tjocka människor är fula helt enkelt.
och som våran älskade karen walker sagt många gånger i sitt liv " prata inte med de fula människorna, de kan tro att de är rätt då" ;)

2008-01-18 @ 16:24:06
Postat av: M

OJ, vilken fullkomligt intelligensbefriad kommentar. Jag kan faktiskt inte förstå hur man överhuvudtaget kan säga att en annan människa är ful. Det är så jävla grymt och lågt att ens tänka en sådan tanke. Hoppas att ni som resonerar så utvecklar er
människosyn och sociala begåvning en smula, för som ni resonerar nu går ni miste om massor av fantastiska människor.

2008-01-18 @ 19:40:23
Postat av: Sandra

Jag reagerade lite på Maries kommentar, där hon hänvisar till en video om fattigdom/svält.
Har lite svårt att förstå varför någon ska skämmas mer än någon annan när man ser den. Att de globala problemen kvarstår är vi alla på ett eller annat sätt skyldiga till, då de flesta av oss är för okunniga eller intresserade för att göra skit åt det.
Och alla har vi våra personliga problem, oavsett om det handlar om mat eller kärlek eller alkoholmissbruk (etc). Det här är ju problem som varken ger eller tar från dom som har de sämre.

Har man något inom sig som tvingar en till vissa tankar och handlingar så är det inte heller så lätt att tänka rationellt och "jag har möjlighet att äta, därför borde jag äta". För mig personligen blir det snarare så att jag tänker "fyfan att folk ska ha det såhär, när jag har det så bra. Aldrig att jag tänker vräka i mig mat när andra får kämpa för att få tag på dagens enda brödbit".

Sorry for the rant.

2008-01-18 @ 21:29:47
Postat av: Anonym

Hejsan:)

2008-01-20 @ 19:27:06
URL: http://louiiiiize.blogg.se
Postat av: Zoë

jag är med. som fan vad jag är med.
underbar blogg

2008-01-27 @ 21:00:57
URL: http://thesundays.blogg.se
Postat av: Carro

Lägg av!
Hur kan man som Zoë tycka att detta är en underbar blogg? Detta är en helt sjukt blogg! Det märks ju tydligt att du har problem och att du ömsom vill ha hjälp och ömsom vill be alla dra åt helvete. Efter att ha läst dina tidigare inlägg och fått en lite bättre uppfattning om vart det hela kommer ifrån, kan jag förstå dig. Men aldrig att jag skulle hålla med om att det är bra att ha anorexi. Du bantar inte, du är sjuk. I grund och botten tycker jag synd
om dig för det, men du skriver en hel del oförsvarliga saker. Som att alla som är smala inte äter. FEL. Alla som är sjuka och vill nå size zero; äter inte. Men alla som är smala och hälsosamma; dem äter!

2008-01-31 @ 12:48:32
URL: http://carrosstil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se