Porr




Sitter vid Boyfriends dator som vanligt såhär på morgonen.

En sak jag har kommit att tänka på, är hur jag flippade ut när jag såg killkompisens tjej på datorn, men när jag hittar hans porrmapp så tycker jag att det är okay?

För mig känns det så himla overkligt och jag vet att han aldrig kommer träffa någon av dom eller bli tillsammans med dom. Fast jag kanske borde vara svartsjuk?

Kommentarer
Postat av: Ellis

Jag tycker att det låter fullkomligt normalt. Kompisens tjej är närmare, verkligare och mer "tillgänglig" vilket gör att man automatiskt ser henne som ett större hot än "okända" kvinnor i andra länder. För som du sa så är det i princip ingen risk att han någonsin ens kommer kunna få en chans att träffa dem.



Personligen blev jag upprörd när min senaste pojkvän inte hade någon porr att "avreagera" sig på, men jag är å andra sidan lite knäpp.

2008-07-16 @ 12:41:22
URL: http://sikorka.blogg.se/
Postat av: Linn

jag stöttar dig till slutet även om vi inte känner vaarandra. du kommer klara allt en vacker dag. Det kommer ljusare tider så håll ut.



alla vill vi dig väl, anna :)

2008-07-16 @ 13:34:48
Postat av: Tiny

Tur att du bloggar så mkt, följer dej nämligen vardag! Kämpa på!

2008-07-16 @ 13:55:06
URL: http://bethin.bloggspace.se
Postat av: eem

Ditt sätt att tänka så är väldigt sunt, men en annan hade nog blivit galen. Jag tycker sånt är jätte jobbigt.

2008-07-16 @ 14:04:02
URL: http://emeliemalmborgs.blogg.se/
Postat av: Citrin

Jag är egentligen väldigt emot porr, hela branschen. Tycker det är lika vidrigt som prostituition och sånt. Däremot har jag accepterat att nästan alla killar kollar på porr. Det känns som ett omöjligt uppdrag att få en pojkvän att helt lägga ner porren, såvida man inte ses varenda dag och får saker fixade. ;) Men jag förstår verkligen ditt resonemang Anna, en kompis tjej finns ju i närheten, medan porraktriserna är långt bort och mer en 'fantasi'.

2008-07-16 @ 16:21:48
URL: http://citrin.devote.se
Postat av: Kim

säg till han att du ska vara med nästa gång han ska se på porr, så får du se hur ofta det blir hahaha.

killar är så fega när det gäller porr. han aknske tycker han är dålig? och vill hitta ett nytt sätt att tillfredställa dig?:P

2008-07-16 @ 18:26:42
URL: http://myredroses.blogg.se/
Postat av: nicole

jag och en kompis pratade om att boka om min fligbiljett, så att vi far tidigare så jag hinner med uppkörningen.. hoppas de! för isf så kommer jag och hälsar på! :D:D:D

2008-07-16 @ 20:01:01
URL: http://lifeofnicole.blogg.se/
Postat av: xXx

Klart att de är stoor skillnad. Bryr mej inte överhuvudtaget om han har hela datorn full med porr och/eller kändis bilder. Men hade de varit vänner och bekanta hade jag blivit as arg

2008-07-16 @ 21:03:51
URL: http://sexdrugsanddancing.blogg.se/
Postat av: Tilda

jag skulle ha blivit svartsjuk, men sån är jag :P

2008-07-16 @ 22:02:14
URL: http://tllda.blogg.se/
Postat av: Anonym

det är inte ok tycker jag, varför ska han kolla på andra, är han inte nöjd med dig eller?

2008-07-16 @ 23:07:40
Postat av: Angelica Lindvall

Killar är funtade så. De kollar på porr och kommer alltid göra det. Däremot är det BIG NO NO att han har sin kompis tjej på datorn. Samma sak hände nämligen mig en gång och jag blev så arg och förnedrad att jag seriöst funderade på att göra slut.

2008-07-17 @ 17:24:55
URL: http://angelica1987.blogg.se/
Postat av: Candy

Killkompisens tjej är närmre, som någon sade. Därför känns det nog värre. Jag är likadan. Även om jag kan vara avundsjuk på vackra modeller har jag lättare att acceptera när någon jag är tillsammans med säger att en modell eller skådespelerska ser bra ut, eller har porrfilmer i datorn, än när han säger att en kompis eller så ser bra ut. Man vill ju inte konkurrera med polaren till sin pojkvän eller hans kompisars flickvänner liksom... fast det är egentligen så himla dumt att tänka så, för man är den man är & jag är alldeles säker på att både du & jag är bra som vi är & att de vi är tillsammans med älskar oss för de vi är & hur vi ser ut. Hade de inte gjort det hade de dumpat oss för länge sedan!

2008-07-23 @ 22:37:21
URL: http://istillbite.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se