Det kan vara vackert att vara större också




Inte tjock. Men större. Alla passar inte i att vara smala.

Och jag blir faktiskt ledsen av att se att ni tar min blogg som en inspiration till att bli smalare. Det är inte alls så det är meningen att det ska vara.

Satsa på att vara hälsosam och lycklig, så kommer ni komma mycket längre!


På bilden: Charlize Theron, inte världens minsta men förmodligen världens vackraste kvinna.

Kommentarer
Postat av: alex

Innan tyckte jag att din blogg var en riktig pro ana sida, men nu tycker jag att den har ändrats. Det känns som att du nu strävar efter att bli frisk istället för att bara svälta..Det känns skönt för jag vill inte att du ska må dåligt=) kram

2008-06-12 @ 19:14:38
Postat av: Malin

hur kan du ta henne som exempel på någon som är "större"?

2008-06-12 @ 19:42:46
Postat av: Josie

Malin, därför att hon är "större". Hon är normal.

2008-06-12 @ 19:58:54
URL: http://thejosie.devote.se
Postat av: Sandra

hon är faktiskt väldigt vacker.

2008-06-12 @ 20:47:03
URL: http://sandrino.blogg.se/
Postat av: Anonym

me varför finns blogen då de är klart man vill bli smalare när ja läser den här blogen!! de tror ja alla som läser vill!!! det värkar ju som att du inte gillar tjjocka menniskor i de du skriver!! men ja gillar blogen för den kan ju alla presis alla hitta å läsa utan att de kostar eller not!!! kram från mej igen!!!!

2008-06-12 @ 21:41:28
Postat av: I.

Ja, hon är bra vacker hon :)

2008-06-12 @ 21:49:18
URL: http://isabellefriberg.blogg.se/
Postat av: Anonym

Bättre att lära sig tycka om sig själv som man är än att försöka förändra något.

2008-06-12 @ 21:58:12
URL: http://verklighetsbaserat.blogg.se/
Postat av: en som bryr sig

vet du en sak, jag har läst din blogg ett tag nu, ville sluta läsa den, men kunde, att läsa din blogg är som mig i repris för två år sen. du är sjuk i ätstörningar, jag var ännu sjukare än dig, pga av att jag tyckte att nicole richie va as fet när hon var som smalast. Vet du vad som gör mig glad? att du kan säga charlize theron är fin fast att hon är normal stor. det är ett tecken på att du är på rätt väg. jag vet om att du mår åt helvete dåligt, när jag läser din blogg tänker jag alltid "ditt sjuka jävla helvete, sök någon jävla hjälp för fan", och så tänker inte jag för att jag tycker att du är äcklig eller så, utan för att jag blir så jävla förbannad över att en så ung tjej ska ha ett sånt jävla helvete, den åldern du är i nu, är den åldern du ska ha det som roligast i. snälla du, sök hjälp på ett eller annat sätt, du kommer fixa, du kan vara hur smal som helst, men va det på rätt sätt, ät sunt och träna rätt. Det hade faktiskt varit roligt att få träffa dig, för jag kan garantera dig att jag hade kunnat hjälpa dig ur ditt helvete. tro det eller ej, men en tjej som jag knappt kände hjälpte jag, hon kan fortfarnde må skit, men hon ringer mig varje gång hon vill köra fingrarna i halsen, och då säger jag till henne "prata med mig om vad som helst" så pratar jag med henne ibland en timme ibland två. vet du vad hon säger innan hon lägger på, "tack, nu spelar det ingen roll om jag spyr eller inte, för kroppen har redan tagit upp all näring från maten". förstår du vad jag menar? det hade vatt kul om du kommenterat mitt inlägg i din blogg, och säga vad du tycker, o det finns nåt att tycka :) ha en bra dag, och stå på dig :)för jag vet exakt hur du känner!

2008-06-12 @ 22:22:22
Postat av: Anna

Charlize Theron är väldigt smal, dock inte i samma klass som de flesta kändisar (Richie, Posh, Hilton) etc. Men hon är fortfarande väldigt smal! Man har en helt fel referensram om man tycker att hon är stor...

2008-06-12 @ 22:43:46
Postat av: Johanna

Hon är ju inte smal alls! :S

när man är smal då är man SMAL. hon är FET!!

2008-06-12 @ 23:45:49
Postat av: s

Jag är nog lika stor som hon. om inte större. och min kropp är gjord för att vara smal.

2008-06-13 @ 06:58:38
URL: http://myprecious2.blogg.se/
Postat av: DPYKM

Jag älskar din blogg. Jag tycker du är så sjukt duktig som kämpar. Jag blir helt gråtfärdig vissa gånger. Som när jag läste igenom "en som bryr sig"s kommentar. Förlåt, jag är blödig. Men du har jätte mycket stöd, det ska du veta.

2008-06-13 @ 10:52:15
URL: http://dontplayyouknowme.blogg.se/
Postat av: Isabella

Hur i helvete kan man säga att hon är FET? Alltså jag fattar verkligen inte hur folk tänker ibland.



Jag själv ÄLSKAR smala kroppar och har gått ner många kilon men jag skulle ALDRIG kunna kalla henne fet. Hon är HELT NORMAL, så som en kvinna egentligen ska se ut.

Jag tror inte folk som säger att människor som henne är feta fattar hur mkt unga tjejer faktiskt kan ta åt sig. Jag har bantat riktigt länge och har själv UNS men skulle aldrig kunna trigga någon annan till att gå ner i vikt på det hemska sättet många tjejer idag gör. Usch vad förbannad jag blir! Bara för att man själv hamnat i ett helvete ska man väl för fan inte dra med sig andra tjejer ner i träsket? Jag önskar INGEN detta liv!

2008-06-13 @ 19:46:36
Postat av: Isabella

Snälla tjejer lär er skillnaden på jättesmal, smal, normal, kurvig, FET, och riktigt FET!



Om Charlize Theron är fet är mer än halva jordklotets befolkning feta.

2008-06-13 @ 19:51:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se