Godis




Gah, Boyfriend ligger i sängen och kollar på OC och äter godis. Kan känna godislukten. EUW.

Ofta man äter godis det första man gör när man vaknar? Helt otroligt att han typ är smalare än mig.



Dagens matdagbok:
3 klunkar ljummet vatten med havssalt

Kommentarer
Postat av: Estelle

Jag har en liten fundering. Eftersom anorexia är en sjukdom som gör att man ser sig själv som tjock när man egentligen är jättespinkig undrar jag vad du ser när du ser foton på dej själv? Ser du dig fortfarande som tjock? och vad skulle du se om någon visade en bild på dig och ditt ansikte var övertäckt så att du inte såg att det var du. skulle du se hur smal du är då? kram

2008-06-10 @ 14:16:08
Postat av: Anonym

Jag äter jämt godis och onyttiga saker. Helst på morgonen jag också, då är sockersuget som värst. Och jag är jättesmal. Jag är iofs bara 14 bast, men ändå. rätt nöjd med min kropp faktiskt.

2008-06-10 @ 19:27:55
Postat av: Anonym

Asså, när du publicerar dina matdagböcker, vill du få typ komentarer i stil med: Åhh va duktig du är!

Eller är det ett rop på hjälp?

Tänker fan inte säga att du är duktig, men sök hjälp.. fan inte hälsosamt för 5 öre. du tynar ju bort och det vill ingen

2008-06-10 @ 23:36:35
Postat av: Petra

Jag skulle väldigt gärna vilja veta varför du stulit min bild av smågodis och använder den som din egen utan att ens hänvisa tillbaka till mig som fotograf? Jag har inte gett dig min tillåtelse att använda den bilden!



Alla bilder som tas av fotografen är enligt lag skyddade mot all slags kopiering. Den som har copyright till bilderna (alltså den person som äger bilden) är den personen som tagit dem. Vill du låna en bild för att publicera på nätet, en blogg eller i annan media krävs det att du först frågar mig om tillstånd. Det är alltså jag som i egenskap av fotograf som äger de ekonomiska rättigheterna till de bilder jag tar. Att bara ta bilder från nätet är inte tillåtet och man kan bli tvingad till att betala ersättning för otillåten publicering.



Jag vill att du omedelbart avlägsnar bilden från din blogg! Alternativt kommer jag att överväga rättsliga åtgärder.



Hälsningar

Petra, som tagit ovanstående bild

2010-06-16 @ 16:06:38
URL: http://petraiordochbild.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se