Svar på frågor, del 2




Åh, du är säkert jättefin, jag vill också vara smal. Är du aldrig nöjd med hur din kropp ser ut?

Ibland, så är jag det. När jag ser mig själv i vissa vinklar, eller när jag är med människor som är tjockare än mig. Då är jag nöjd.


vad tycker du om kenza?
vad tycker du om blondinbella?
vad tycker du om stina-lee?

Kenza verkar vara en (överbetald) trevlig tjej med en massa problem hemma, som hon tar ut genom att vara häftig. Jag tycker inte att hon ser så fantastiskt bra ut som alla andra säger, men jag förstår VARFÖR folk säger det.

Blondinbella är en fantastisk tjej. Ni skulle bara veta hur hon har varit förut. Sedan märks det ju hur gammal hon verkligen är ibland, hon är otroligt naiv.

Stina - Lee verkar vara en otroligt ärlig och härlig person. Desutom är hon den av bloggerskorna som jag tycker ser bäst ut.


Vad blir du riktigt, barnsligt lycklig av?

Att rida och vara med min Boyfriend.


tror du att du nånsin kommer bli frisk?

Nej... jag tror faktiskt inte det. Jag tror att det alltid kommer att sitta fast i huvudet på något sätt.


Paris, jag har en fråga, vilken dag kan du seeees?!

När som helst (typ, haha)! Förresten, snyggo, jag SÅG dig i din hemstad när vi åkte förbi den på väg mot Gbg. Fan, vad du är snygg.



Hej, vill fösr säga att din blogg är väldigt intresann och jag läser den vaarje dag, flera gången om dagen haha:P
Undrade bara hur mcyket du äter en helt vanlig dag, om du fastar ofta och så?
Kram

Tack så mycket! Jag äter ingenting, och sedan äter jag, och då spyr jag. Jag tror inte så mycket på "fasta", jag äter när jag mår bra och mår jag inte bra så äter jag inte... så enkelt är det.



Har du någonsin haft tanken att din blogg gör de motsatta effekten mot någon?
Alltså som tillexempel jag. Jag vandrade i samma spår som du gör nu.. (inte äta, TRÄNATRÄNATRÄAN..Gå ner i vikt osv) men efter att jag började läsa din blogg så vände de hela.. Jag vill vara nyttig äter helt normalt. Är nöjd (oftast) med min kropp, vilket jag aldrig va förrut! Jag vill verkligen inte sitta i samma situation som du.. inget negativt menat! Men jag ville bara tacka dej!
TACK!
Genom att ha läst din blogg så har jag vänt på mitt tänkande och mitt liv!Och din blogg fick mej att söka hjälp, framför allt!
Hur kändes de att läsa de som jag skrivit?
Och de att du hjälp någon mot de positiva istället för negativa?(för många "tar" efter dej istället, men här är de tvärt om..fast på ett sunt sätt)

Det känns bra, väldigt bra, eftersom jag inte vill hjälpa någon att svälta sig själv. För läser man min blogg och förstår vad jag skriver så förstår man ju också att det inte är så kul att leva såsom jag gör. Jag vill verkligen inte uppmuntra någon till att må så dåligt såsom jag gör, det vore sinnessjukt.



Hur reagerar du när någon annan som inte har ätstörningar säger " Jag har en fin/snygg kropp utan att behöva svälta mej själv"(plus att de verkligen stämmer)?

Jag har aldrig träffat någon som har en fin/snygg kropp och inte har en ätstörning. Kan ju bero på vad jag har för ideal, men så är det i alla fall.


Är de någon som reagerat negativt på din viktnergång?

Ja, min Boyfriend. Han tyckte att jag var mycket vackrare när jag var lite större.


Kommer du må bättre i din kropp om du går ner alla kilon som du vill gå ner?
Och kommer du må bättre när du gått ner till din drömvikt?

Jag vill bara känna på hur det känns att vara smal... en gång... att få vara perfekt. Att få vara perfektion.


hur skulle du vara mot ditt barn om de fick 1 ätstörning?

Jag skulle nog ta livet av mig. Jag skulle känna mig så misslyckad. Nej, men allvarligt talat, jag skulle aldrig tillåta mitt barn att få en ätstörning.


Vad skulle du äta under 1 dag om du inte hade ätstörning och inte kunde gå upp i vikt?

Pommes frites, haha! Pizza... massa bröd, hamburgare. Inte godis, jag tycker inte ens om godis. Men kinamat, friterade grejer (fast jag får ont i magen av det), sötsur sås och brunsås, ris... pasta. MAT helt enkelt. Med fett i, haha.


hänger du på pro-ana forum? Vad tycker du om dem?

Njae. Egentligen inte. Jag är medlem på flera, men jag är inte inne så ofta. Pro - ana forum består av några typer av människor: bulimiker, bantare, wannabe - anorektiker och före detta anorektiker (sådana som varit inlagda). Så man får inte ut så mycket av det.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hoppas du får en trevlig Söndag! :D Vilken årstid gillar du mest/minst? :) Kika gärna in i min blogg och släng in en kommentar om du har tid! :)

2008-06-22 @ 13:33:00
URL: http://penajs.blogg.se/
Postat av: susie

Hoppas de kmr en del 3 så att min fråga får svar..

2008-06-22 @ 14:42:58
URL: http://kwicked.blogg.se/
Postat av: Anonym

kan du skriva hur man räknar ut lbs?

2008-06-22 @ 17:24:47
Postat av: cornelia

Här heter det nypotatis :) Står till och med i affärerna. Hehe ;)

2008-06-22 @ 17:32:20
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Nikki

oj, dansk!? hur e han/hon?

Vi har en gammal dansk hemma (oxå läromästare..) med ärr på rumpan efter tiden i DK... Spö i närheten av honom va omöjligt de första ~10 månaderna...



Tolstoy va längesen man hörde... =P

hur gamla e de små?

2008-06-22 @ 19:06:30
URL: http://bonies.blogg.se/
Postat av: Mikael

hänger du på pro-ana forum? Vad tycker du om dem?

Njae. Egentligen inte. Jag är medlem på flera, men jag är inte inne så ofta. Pro - ana forum består av några typer av människor: bulimiker, bantare, wannabe - anorektiker och före detta anorektiker (sådana som varit inlagda). Så man får inte ut så mycket av det.



Tänkte bara för det första hålla med dig, de flesta e väl typ wannabees som lägger ner efter 1 månad lr så, men det finns faktiskt lite seriösa människor oxå, även om de flesta tillhör ngn av kategorierna som du nämnde ovan. :P

2008-07-30 @ 17:51:38
URL: http://weeazel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se