Varför duger jag aldrig?



Byt ut "mother" till "father" så har ni mig.

Det är inte så konstigt att jag vill vara perfekt, jämt och ständigt. Senast när jag tävlade blev min pappa jättearg för att jag inte vann min klass, det blev värsta grejen och hela stallet blev involverat för att dom tyckte att min pappa var dum.

För första gången fick jag känna hur det känns med uppbackning, med någon som står på MIN sida.

Min tränare sa i efterhand: "jag tror att du är rädd för att göra fel Paris" och "du sitter med handbromsen i hela tiden, du vill överkontrollera allting jämt. Du måste släppa taget!"



No shit, Sherlock. Kom du på det alldeles själv...?

Kommentarer
Postat av: My

Slit dig loss från honom..

2008-06-10 @ 22:38:06
URL: http://lilija.com
Postat av: Anonym

jag har precis brutit med mina föräldrar. fick det vidrigaste mejl jag nånsin läst och insåg med viss lättnad att morsans alltmer hysteriska konspirationsteorier nog har mer med henne än med verkligheten och mig att göra.



jag är en bit över trettio, borde ha kapat kontakten för gott för länge sedan. har gjort det tillfälligt men förlåtit dem och återupptagit kontakten efter deras bedyranden om att de ändrat sig. det slutar alltid på samma sätt.



jag har slösat nästan tjugo år på att upprepa deras ord inuti mitt huvud. de kallar mig elak och jävlig. till slut börjar man tro på det själv. att jag har vänner o arbetskompisar som älskar mig går inte riktigt in. jag hör bara föräldrarnas ord för de orden har jag hört längst. det blir som hjärntvättning.



om någon säger till dig att du är värdelös så börjar du tro på det själv. bryt med alla personer som gör dig illa. du får ingen guldstjärna uppe i himlen för att du är så jävla snäll. rättvisa är ett begrepp som människan skapat för att stå ut när allt känns för jävligt.



Blommaland skickar en kram och en puss till dig och alla ni andra som tror att man måste ta skit från folk bara för att man råkar vara släkt med dem.

2008-06-10 @ 23:26:13
URL: http://blommaland.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Okey, de är synd om dig.

Blir less på din blogg så du är - en läsare nu. Kanske inte gör dig nåt men i längden, MAL, i längden.

2008-06-10 @ 23:34:23
Postat av: AE

JCC som förra gången?, torsdag, eftermiddan?

2008-06-11 @ 00:46:52
Postat av: Me

Jag känner igen mig.

2008-06-11 @ 09:05:12
URL: http://behindthesmileonmyface.blogg.se/
Postat av: RiotGirl

Hua, jag har alltid varit en av de bästa eleverna i min klass men ändå har pappa klagat hos mina lärare och rådgjort med dem sedan mellanstadiet om hur jag ska bli bättre och alla lärare har försökt säga åt honom att "det hjälper ju inte att pressa och det behövs verkligen inte för hon är ju så duktig" men har han lyssnat på det? NEJ!

2008-06-11 @ 10:29:23
Postat av: Anonym

usch vad jag blir ledsen av att läsa bland kommentarerna om folk som har såna här föräldrar. att gå till skolan och klaga hos läraren...vilket brott mot sitt barns förtroende.



jag fattar inte varför människor skaffar barn ifall de inte ens orkar eller har lust att älska dem. för helvete, abort är ett bättre mord än ett livslångt krig inne i huvudet om varför ens mamma o pappa är så jävliga.



såna föräldrar fattar inte vilken skada de gör. relationen med föräldrarna är ju den första relationsträningen man får i livet. det är ju inte så jävla svårt att räkna ut vilka förhållanden man hamnar i som vuxen när man haft en farsa o en morsa som kuvat en som en annan hund. tror fan man bara drar till sig idioter sedan, tror fan man inte har nån kraft att slå tillbaka när nån trycker ner en - man har ju aldrig fått lära sig att säga "fuck you".

2008-06-11 @ 10:50:57
URL: http://blommaland.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Hade föräldrar till tjejer i mitt ponnydressyrlag som jag tävlade i då jag var yngre som var så...

de tjejerna rider inte överhuvudtaget längre.

och de var sjukt duktiga....

jävligt synd att föräldrar ska kunna förstöra glädjen med hästar för någon annan.

2008-06-11 @ 11:26:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se