Anorexians röster




Allt handar om kontroll... jag kan inte kontrollera mitt liv, men jag kan fan kontrollera maten. Jag har kontrollen över åtminstone en sak i mitt liv!


Kommentarer
Postat av: Elin

det märks ju verkligen att du har kontroll... du blir ju mer och mer beroende av maten ju mer du håller dig borta från den. Du planerar ditt liv efter hur du ska slippa äta och hur du ska klara dig undan, istället för att bara äta hälsosamt och nyttigt och må bättre! Hur smal du än kommer att bli, finns det alltid brister hos oss alla och de försvinner inte för att du går ner i vikt. Självförtroende och trygghet kommer du inte att få för att du går ner i vikt, utan för att du accepterar dig själv så som du är!

2008-05-13 @ 17:32:24
Postat av: Johanna

Anorexians röster är hemska och jobbiga. De är äckligt starka och dumma!!!



Ta hand om dig <3

2008-05-13 @ 19:32:38
URL: http://evigkrigare.blogg.se/
Postat av: Therese

USch, jag blev verkligen berörd av texten. Jag hoppas du blir bättre! Verkligen!

2008-05-13 @ 19:33:24
URL: http://kregert.webblogg.se/
Postat av: maja

Jag står på din sida!

2008-05-13 @ 19:45:03
URL: http://kusinmajas.blogg.se/
Postat av: maja

Jag står på din sida!

2008-05-13 @ 19:45:31
URL: http://kusinmajas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du har inte kontrollen det är ana som har kontroll över dig. Jag har varit i samma sits som dig och det har varit ett helvete att ta sig ut och jag är verkligen inte frisk men jag mår bätte än var jag gjorde för ett år sen.

Tänk efter är det värt att hela sitt liv ska gå ut på hur mycket du ätit och hur mycket du tränat idag när det finns så mkt annat att leva för,. Jag som har mina egna erfarenheter kan säga att det finns så mycket mer i livet än att sitta inne på sitt rum och deppa sönder över hur mycket kalorier jag proppa i mig igår och att jag inte kräktes. Jag har slösat bort fyra år i mitt liv där ana tog kontrollen över mig nu har mia kontrollen. Jag har gått på behandling och det har verkligen hjälpt. Jag ville först inte ta emot hjälpen för jag ville att ana skulle finnas kvar jag ville inte bli ett fetto men nu har jag blivit ett fetto och jag ahr förstått att det kanske inte var så farligt som jag trodde att det skulle bli. Men jag kan säga dig även fast du inte vill så tycker jag att du ska söka hjälp för ditt eget bästa för det ha verkligen hjälpt mig att acceptera mig själv mer och kunna bli den jag är idag. Jag har mer livsglädje helt enkelt. Om jag fortfarande had mått sådöär som jag mådde för ett år sen hade jag gett upp hoppet och inte orkat leva längre. Jag vill bara uppmana dig om gur jävla mycket du k0ommer ångra dig sen när du blivit frisk att du ödslade tiden på att någon annan hade kontrollen över ditt liv.... ha det bra tjejen

2008-05-13 @ 20:09:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se