Riktig ångest




Åh, jag vet inte ens vad jag ska skriva. Bråkat med mamma, ätit så mycket att jag inte bara skäms, jag mår liksom FYSISKT dåligt också!


Jag - är - så - äcklig - att - jag - vill - dö.

Kommentarer
Postat av: Minken

Vart är din pojkvän, nu när du som mest behöver honom? Eller någon annan vän?

2008-05-31 @ 01:36:14
Postat av: malin

Jadu, tänk inte på det utan gör ngt så inte tankarna blir så jobbiga =)

2008-05-31 @ 12:13:42
URL: http://whatsgoingonhere.blogg.se/
Postat av: Johan

Tankarna är jobbiga i alla fall. De stannar kvar och äter upp en inifrån. Jag vet. Hoppas du blir lycklig på din studentdag. Lycka till :)

2009-05-31 @ 22:49:00
URL: http://johanochemilslilla.blogspot.com/
Postat av: cockstained

din lilla hora. du vet inte vad smärta är, försök att leva med anorexi, manodeppressivitet, tvångstankar, dysmorforbi i över 7 år.

ett patetiskt försök från din sida att få uppmärksahet, och ditt försök att hela tiden leka fjortis och säga att du inte försöker uppmuntra folk, du skirver som ett jävla uppmärksamhetsofferfjortis.

lämna det till dom som kan. du är pinsam.

2009-07-22 @ 01:20:18
Postat av: moa

du skriver i ett inlägg att din kompis slösar bort dom bästa åren i sitt liv när hon skaffar barn.. men tänk på de åren DU slösar bort, helt fixerad av din vikt och ditt utseénde. är inte det viktigaste att man har en kropp som fungrerar och att man är en frisk, hälsosam männinska?? det finns mycket viktigare saker här i livet än att gå omkring och svälta sig, spy, ha ångest över sin vikt!! och jag slår vad om att du är pytte liten. du får aldrig igen de åren du slösat bort på strunt saker, tyvär.. en nära familjemedlem var nära på att mista livet i anorexia, jag antar att jag är ganska känslig för sånt här.. men snälla, DU LEVER BARA EN GÅNG!!! försök att skaffa hjälp, det är svårt att ta sig igenom denna SJUKDOMEN själv, för du är sjuk, du har en sjukdom som kan botas, du måste bara inse detta!! KÄMPA! jag hoppas, verkligen, på att du övervinner detta lr rättare sagt överlever.. kraM

2010-02-22 @ 21:27:25
Postat av: Erica

Stå på dig du är fin <3

2011-02-17 @ 16:49:14
URL: http://ekblaad.blogg.se/
Postat av: En som undrar

Okej, vafan allihopa som ska skriva SKIT, rent ut sagt. Det finns TUSENTALS som lider av aneroxia ! Och man kanske FAKTISKT ANVÄNDER BLOGGEN SOM EN DAGBOK !

Så sluta hacka på henne ! Hon kommer förstå och se tillbaka på allt det här när hon är sådär 70 år och då kommer hon förstå !

Men hon behöver ju inte höra skit för att hon använder blogg !



Och till dig din fina människa ! Du ÄR JÄTTEFIN !

2011-07-31 @ 01:32:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se