Cake, prinsesstårta och tårtaIdag fyller en släkting år, så nu ska jag snart iväg och fira honom. Och jag ska köpa med mig tårta...!

Jag har ingen koll på tårtor, jag har alltid hatat grädde (äckligt), men prinsesstårtor tycker ju alla om (förutom jag...), så det kan ju inte gå fel. Fast jag gillar marsipan, jag kanske kan äta det?

Argh, jag HATAR sådana här tillställningar. Alltid så mycket kval och alltid så mycket frågor. Nu ska jag iväg och sminka mis, puss!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag blir så ledsen när du säger du är ensam, jag vill bara vara din vän. Varje dag bara vara med dig, för jag vet att du behöver det. Att vi skulle äta tillsammans, eller inte alls. Jag vill bara få dig att må bättre. Jag skulle vara där i gråt eller skratt. Bara för jag vet att det skulle vara värt att laga dig. Jag kan inte göra annat än ge dig en kommentar, vilket kanske känns bättre än en negativ kommentar. Jag tycker det inte är nog. Du behöver en sån super vän, de kanske inte växer på träd men, om du har en sån, säg att du är ensam, hon/han vill nog hjälpa dig.

2008-11-23 @ 12:26:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se