MagontBeställde: underbar tonfisk med goda bönor och frisk tomatpuré, ett ägg som side dish.
Fick: galet magont
Position: hängandes över toaletten.

Återbeställde: havregrynsgröt
Fick: magsmärtor som skar som knivar i magen
Position: liggandes i sängen, ihopkrupen till en boll, alternativt gåendes dubbelvikt

Åtgärd: svält

Kommentarer
Postat av: Bitterfitta

usch vad jobbigt! kram på dig

2008-11-25 @ 22:51:55
URL: http://storstadsbulimiker.blogg.se/
Postat av: Anonym

okej, helt ärligt, förlåt jag förstår att du tar ill upp om vad jag skrev - där jag bad dig att ge mig iformation om hur det är att vara anorektiker. men saken är det att jag har läst all fakta men det är ju läkare och andra som har skrivit de, inte någon som sitter i den svåra sitsen, jag ville bara att du skulle kunna hjälpa mig, kanske hade jag kunnat ändra åsikter om de, ist fär att folk ska kasta kommentarer att de är omtänksamma och så. MEN jag ber verkligen om ursäkt, det var rikitgt dumt av mig att ens fråga.

2008-11-25 @ 23:01:40
Postat av: AnnaP

anonym: jag tog inte illa upp :) maila frågor så ska jag se till att svara :)

2008-11-25 @ 23:02:54
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: ronnie

men kämpa emot lite förihelvete!sluta göra vägen längre och längre för dig!det är inte anorexin som ska lura dig utan tvärtom. visa vem som bestämmer! det tar tid fine, men sluta gå alla jävla omvägar och bete dig som en trotsig snorunge när du stöter på motgångar och tro att bara för att du e så jävla duktig på att svälta så löser sig allt anant också.det där är skitsnack. gör en riktig åtgärd istället. ät mat, behåll den, sov, vakna nästa dag och känn dig jävligt nöjd.

2008-11-25 @ 23:14:25
URL: http://wasabilicious.blogg.se/
Postat av: Linn

Du kanske ska köra på näringsdrycker ett tag så du får i dig kalorierna utan den fysiska smärtan.

2008-11-26 @ 08:57:25
URL: http://www.ettpsykfallsvardag.blogspot.com
Postat av: Anonym

Det är hemskt hur mycket jag känner igen mig i dig. jag är inte tjock, gansak smal faktiskt, har ett bmi på 16,7.varför är jag inte nöjd? Jag gör precis likadant. När jag äter "mindre" nyttigt och inga stora portioner måste jag sen lägga mig över toaletten. Jag har lovat mig själv att sluta, så idag, utan att har varit sugen har jagbåde ätit lussebullar och lösgodis, Mer ångest går inte att ha nu, men jag är både nöjd men samtidigt hatar jag att jag stoppade in det i munnen. Så nu är det situps och promenad som en så kallad kompensation. Hur fan sak man få det har att sluta utan att bli tjock? Hjälp mig.

2008-11-26 @ 22:47:29
Postat av: AnnaP

Anonym: Du blir inte tjock för att du slutar kompensera. Du är jätteduktig som har kunnat äta lussebullar och lösgodis!Man kan äta ganska mycket utöver sitt vanliga matschema utan att gå upp i vikt. Så om du håller det till måttliga mängder är det ingen fara=)

2008-11-27 @ 12:04:01
URL: http://myanalife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se