Några kilo till?



Ibland är det så himla svårt. Vad spelar det för roll egentligen om jag går ner några kilo till? Jag kommer inte dö av det, inte just nu i alla fall. Några kilo, sen kan jag kämpa.

Bara några kilon. Jag är ju så fet just nu.

På bilden är det Gisele förresten. Himmel, vilken skillnad det är på henne från tiden när hon började modella och nu. Hon ser ju helt annorlunda ut nu. Fast hon ser helt fantastisk ut idag också!

Kommentarer
Postat av: Nancy

oj.. trosorna åker nästan av.

2008-11-20 @ 15:21:27
URL: http://giveitall.blogg.se/
Postat av: Louise

Det blir bara svårare & svårare att komma ur det ju mer du går ner. Lika bra att ta tag i det NU! du klarar det om du verkligen kämpar! förut tänkte jag hela tiden "nu ska jag inte ner mer i vikt, är nöjd såhär" men blev fortfarande överlycklig varje gång vågen visade mindre än tidigare. helt sjukt det där..

2008-11-20 @ 15:28:27
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: L'-

Jag håller med ovanstående.. Vrf skjuta på de? Vrf hela inte kämpa direkt? Säg till dig själv, varje dag att du inte ska gå ner ännu mer i vikt. Att du väger tillräckligt, även fast du inte gör de.. Säg det iaf, även fast de är svårt ! Alltså, ja har inte anorexi elr ätstörningar överhuvudtaget, så ja vet inte hur de är. Men du måste verkligen kämpa nu, och de direkt!!!! Tappar du tillräckligt mkt, elr lite i vikt, så kan du faktiskt dö. Och ingen vill de, inte du heller! DU är perfekt som du är. Inte för tjock, och de måste du säga åt dig själv varje dag, flera gånger om dan.. FÖRSÖKA! Kämpa, kämpa, kämpa! Vi tror på dig,

2008-11-20 @ 15:32:03
Postat av: sara

haha den bilden är ju fotoshopat! hennes huvud är påklistrat

2008-11-20 @ 17:39:37
Postat av: jessica

men det där kan ju inte vara riktigt, hennes huvud ser ju sjukt oproportioneligt stort ut! Iofs är lollipop-head en av de mest oattraktiva sakerna med att vara underviktig.



Förresten, gå inte ner några kilo till. Det blir bara värre då. Om du tycker att dina tankar är fuckade nu så vänta bara tills hur de är om minus några kilo till. Eller nej, gör inte det. Det är aldrig värt det.

2008-11-20 @ 22:29:19
URL: http://padampadamandthensome.blogspot.com
Postat av: josefin

Ett kg till kan faktiskt avgöra en hel del fast att det låter helt sjukt. Jag vet själv hur det är, jag har haft/har anorexi, uns och ortorexi i snart 7år. och tro mig, det blir inte bättre av att skjuta upp det, du gör det bara svårare för digsjälv när du väl är redo och mogen för att bli frisk. Du får jättegärna skriva till mig om det är något, jag svarar jättegärna på frågor om du har några o.sv ta hand om dig

2008-11-20 @ 23:58:15
URL: http://stendahl.blogg.se/
Postat av: Anonym



Är du blind eller dum, eller både och ?



Kroppen på bilden tillhör inte Gisele, gumman.

2008-11-21 @ 03:32:32
Postat av: Sanna

Du dor inte nu, men din kropp kommer ma annu samre, du kommer ma samre, om du gar ner mer har du nagra kilon till du maste ga upp igen, langre vag tillbaka till att vara frisk. Vem vet, om du gar ner annu mer och din hjarna far annu mindre naring, kanske det helt slar slint och du inte klarar att blir frisk. Gor inte sa mot dig sjalv, du fortjanar att vara frisk. Det ar som en drog du inte kan lata bli, ersatt den med nagot nytt du gillar, mat ar forstas inte ett alternativ, men om det hade varit sa vore det ju toppen, men det finns ju andra saker, som dina hastar, placera nagot annat som forsta prioritet, fore anorexin. Du kan om du vill.

2008-11-21 @ 10:08:30
Postat av: Simone

usch, det är precis så jag tänker: några kilo till, sen är jag nöjd, och sen kan jag kämpa med att bli frisk...

2008-11-21 @ 14:52:14
URL: http://anamiasimone.bloggsida.se/
Postat av: Mathi

NEHEEEEJ SÅ FAN HELLER ! du har kommit så långt redan, fortsätt ! alla vi som läser finns ju här, läser dagligen och kommenterar och liksom finns här ! mer bloggande, umgås med vänner ! komigenkomigen! det finns fortfarande en lång väg att kämpa, men du har redan kommit så jääävla långt! inga dumheter om att du ska gå ner mer ! :O seriöst ! jag tror på dig som fan och önskar verkligen att du ÄTER, GÅR UUUUPPP I VIKT OCH sen ! att vara vältränat smal, men fortfarande så du inte svimmar och har dig ! MEN INTE ETT KILO MINDRE NU ! keeep up the goooood work girl! you can do this ! :D <333 TROR PÅ DIG !och vi känner inte ens varann! :O KOM IGEN NU! :D Pusssar och kramar!

2008-11-23 @ 15:48:02
URL: http://mnsk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se