Sture och Hells inatt



Ikväll blir det utgång som vanligt. Sture och Hells. Samma tråkiga ställen. Samma tråkiga människor. Samma rutiner.
Jag vill ha något nytt.

Jag lärde känna en kille förra helgen som jag trodde var "top notch". Turns out - there is no top notch. Det finns inget sådant. Det finns bara osäkra människor som döljer sig bakom en "cool" fasad.

Och vad är grejen med allt tjat om pengar? Det är alltid någon som ska kommentera mina kläder och skrika ut att denne hatar bratz. Förra helgen var det någon som högg tag i mig och drog i mitt Gucci - skärp, pekade på min Ralph Lauren - piké, mina True Religion - jeans och gapade fram ett "är du riiiik eller?!" Människan gick till och med och hämtade mina skor (som råkade vara från Gucci dom med) och började fråga ut mig hur mycket dom kostade. Jag är så himla trött på det. Jag är trött på att alla hatar bratz. Jag är trött på att alla hatar söderkisar. Jag är trött på att alla hatar invandrare. Jag är trött på att alla hatar svennar. Jag är trött på utseendefixering - för kom igen, alla ni som "skiter i hur jag ser ut" - are, jag vet att ni bryr er också.

Förlåt för ett inlägg som inte alls har med min ätstörning att göra, men jag är så förbenat trött på alla fördomar. Varför inte bara hänga med människor man tycker är sköna, skitsamma var dom kommer ifrån eller hur dom ser ut? Och vad är grejen med "klass" egentligen? Jag är så trött på det.

Kommentarer
Postat av: Maia

Jag håller verkligen med dig, så sjukt irriterande med folk som ska hålla på att lägga sig i. Jag har en väska från gucci, som jag fick i present av min storasyster, och eftersom jag vet om hur pass dyr den faktiskt är så är jag rädd om den vilket resulterar i att folk har hånat mig och kallat mig för märkesfixerad, ursäkta med är det inte helt naturligt att man är rädd om riktigt dyra saker?

2008-10-03 @ 17:07:34
URL: http://pincushion.blogg.se/
Postat av: Anonym

det viktigaste i mitt liv just nu är att skala bort allt det som får mig att må illa på nåt sätt. det kan vara personer eller situationer. jag har kommit fram till att det är nödvändigt.

2008-10-03 @ 17:20:33
URL: http://blommaland.blogspot.com/
Postat av: Helena

Ja men alla är helt galet fixerade. Det är så jävla hemskt.. Men dra nån annan stans då? ;)

<3 puss

I still miss u!

2008-10-03 @ 17:45:51
URL: http://conversion.blogg.se/
Postat av: sandra

Jag tycket att det var roligt med ett inlägg som inte bara handlade om din ätstörning!:) MER SÅNT! :D

2008-10-03 @ 20:06:42
URL: http://sandralinneamargareta.blogg.se/
Postat av: Anonym

Äsh det är din blogg du kan skriva vad du vill i den!

2008-10-03 @ 22:20:07
Postat av: Alina

Trevlig helg! :) fin blogg! :)

2008-10-03 @ 22:24:43
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Linn

Grejen med klass är att alla människor inte får samma uppfostran, lika mycket pengar och samma möjligheter att "komma långt". Men det är knappast konstruktivt att gå på en rik persons kläder bara för att en är frustrerad över sin situation. Sådana människor är bara korkade och avundsjuka. Det som hade varit någon idé var att fråga dig lugnt varför du bär dyra märkeskläder och vad du vill med det och lyssna på ditt svar och diskutera. Eller kanske engagera sig i sakfrågan "alla borde ha råd med alla märken" eller "märkeskläder borde förbjudas för att det är ojämlikt" om de tycker det.



Ja är som du trött på otrevliga människor. Det finns ingen anledning att skrika och förolämpa och ha sig, särskilt inte över någons kläder.

2008-10-04 @ 02:38:41
URL: http://www.ettpsykfallsvardag.blogspot.com
Postat av: Karin

Herregud, jag tycker verkligen att du kan vara så fruktansvärt löjlig ibland. Du försöker verkligen få alla läsare att tro att du är en brat, snackar om hur riiiik du är hela tiden osv. I mina ögon låter du bara som någon jävla wannabe! Gucci skärp? hallå? och Gucci skor? yes, då har du nog halkat lite efter i modetrenderna ;)

2008-10-04 @ 09:48:49
Postat av: Anonym

Vilken tur att du har välbärgade föräldrar... Kom ihåg att alla inte har den förmånen utan måste kämpa för att få ekonomin att gå runt..

Jag blir så förbannad på den materalistiska välfärden.. Vet du! Jag skiter fullkomligt i vad du har på dig... Men du är ett levande bevis på en bortskämd dotter.. Du om någon borde väl se igenom hela grejen.. Blir du lyckligare av att få svindyra märkeskläder? Det är knappast det som tillfredställer ett barns behov, men ett enkelt sätt för vissa föräldrar att känna sig uppskattade och dämpa det dåliga samvetet över att inte kunna ge sitt barn den emotionella delen..



Hade jag varit i din sits hade jag i protest gett bort all materalistisk skit och tydligt visa att det är inte det som får mig att bli lycklig...

För du verkar ju absolut inte vara harmonisk och glad...

2008-10-04 @ 10:39:16
Postat av: nicolina

Jag håller med! Så jävla trött på att alla e så jävla tråkiga och pantade i huvudet....

intressant inlägg!

2008-10-04 @ 14:11:19
Postat av: Anonym

Jag tror nog att det var att du hade för många olika märkeskläder på en gång. Aldrig tänkt på det? som du själv säger, gucciskärp, gucciskor, ralphlauren piké, truereligionjeans..... du förstår nog. Less is more. Blanda, blanda blanda!Annars framstår det nog precis som den där personen uppfattade det. att du tror att du är rik och vill skryta för att du från topp till tå är klädd i märkeskläder.

2008-10-04 @ 15:37:44
Postat av: sara

Nej, du ska inte ursäkta dig! Jaha men så du är alltså ute på hells kitchen och sture companiet, o bär designerkläder. jag kan tippa på att du är riktigt snyygg, smal, snygga kläder, snygg pojkvän, hänger på nice uteställen (alltså på ytan verkar du perfekt) synd att det blivit som det blivit. men jag vet att du kmr klara det! ps. kan du inte ladda upp någon bild på dig? iaf på din kropp med eller utan kläder- puss

2008-10-04 @ 17:11:18
Postat av: sandra

Sånt skitsnack, du är så genomskinlig. inte första gången du försöker övertyga folk om att du är full med pengar och att dina föräldrar försummar dig, du kör en hel psykóanalys på dig själv här i bloggen, stackars dig, du är verkligen rik och har allt men ändå är du olycklig (brítneys lucky låt) för dina föräldrar försöker köpa dig för pengar. alla i din omgivning är så avundsjuka på dig, du har ju allt och är smart tom. trots detta är du olycklig. som en liten ensam "prinsessa" det är det du försöker få folk att tro i alla fall. det är väl skönt att bygga upp en liten låtsas värld medan du säkert är en vanlig medelsvensson i en mexitegelvilla med mamma o pappa. släpp din lilla nicole richie obsession o sluta låtsas att du lever hennes liv i ekonomisk överflöd men trots detta är e störd liten tjej. aja vi vet att du är besatt av henne men var mer diskret, alla är inte dumma och avundas ditt liv, du är trots allt bara en störd liten tonårstjej som behöver lite uppmärksammhet, och visst är ditt liv mer interessant när du påstår at du är brat också, det är sånt som får folk att lösa eller hur?

2008-10-05 @ 02:40:21
Postat av: U

Jag håller verkligen med dig. Alla fördomar är så jävla löjliga

2008-10-05 @ 11:23:00
Postat av: Anne

Nu kastar du sten i glashus, varför har du själva såna där märken om inte för att fok ska få se dem?

2008-10-06 @ 10:44:01
Postat av: Clara

Håller med. Och du är ju verkligen ett levande exempel på att t ex mycket pengar inte alla gör människor lyckliga - du bevisar ju så tydligt motsatsen.

2008-10-06 @ 20:02:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se