Confession



En sak tror jag att jag måste berätta. Jag vet inte om jag har skrivit det, eller om det är några som har missuppfattat det hela.

Jag har inte varit på Mando på ungefär två veckor. ENORMT gräl med min behandlare och sedan dess har jag inte varit där. Jag drog därifrån. Och jag har fortfarande inte pratat med henne.

En av anledningarna till att jag mår bättre nu också är för att jag kan kontrollera min vikt och VAD jag äter och NÄR jag ska äta. Jag slipper stressen på Mando och jag mår bra för att jag får röra mig och för att jag kan välja vad jag ska äta.

Jag HAR gått ner en del (inte mycket!) sedan jag "slutade" på Mando, men det är under kontroll.

Nu kommer alla skriva och säga att jag är korkad som inte fattar att det är anorexin som styr det hela, men skitsamma ifall det är det. Jag mår bra, för första gången på mycket länge.

Kommentarer
Postat av: Maddie

så glad för din skull! Jag har inte mått bra på över ett år, allt p.g.a. anorexin

2008-09-26 @ 17:07:35
Postat av: K

Så klart att du vill känna att det är DU som har kontroll över vad du äter och inte vare sig anorexin eller en yttre auktoritet i form av behandlare som inte lyssnar på vad du faktiskt vill äta. Håller alla tummar jag har för dig, för att du ska hitta rätt väg för dig att bli frisk.

2008-09-26 @ 17:37:32
Postat av: Sanna

Känner du att det inte funkar där skall du självklart inte vara kvar.



Du kommer klara det tjejen, det vet jag :)

2008-09-26 @ 21:08:10
Postat av: Evelina

Kontrollera din vikt och stanna på vad du väger om du vill, men snälla gå inte ner mer!

2008-09-27 @ 01:26:48
URL: http://letmedisappear.blogg.se/
Postat av: ronnie

varför mår du bra?



på grund av att du slipper ångesten anorexin ger dig när du "tvingas äta" eller för att du bestämmer själv och äter vad du vill?



tjejen du har noll noll noll kontroll. du måste ta hjälp utifrån eller så sitter du på samma jävla ställe om tio år och undrar vad du gjorde av ditt liv. det går jävligt snabbt ska du veta. och ala de där månaderna blir till år och plötsligt är du vuxen och fortfarande sjuk.

2008-09-27 @ 10:39:45
URL: http://wasabilicious.blogg.se/
Postat av: nina

Jag är glad för din skull! Men gå inte ner i vikt mer. Det är inte bra. Din kropp behöver ala energi den kan få för att överleva..

2008-09-27 @ 17:24:33
URL: http://ninamariashantika.devote.se
Postat av: Anonym

handlar inte anorexia mycket om att ha ett behov att ha extrem kontroll över sin kropp? OM du verkligen vill må bättre så måste du ge dig själv till andra händer. Även fast de kanske är dumma i huvudet och du måste äta äcklig mat. Det finns en anledning för att de jobbar där. de är inte där för att bråka med dig, de vill hjälpa, låt dom! suck it up ett litet tag även om dom är dumma i huvudet. Du är skyldig dig själv det, att ge det en extra chans! Du kan klara det, Det vet jag!

2008-09-28 @ 23:54:46
Postat av: SANNA

vacker bild!

2008-09-30 @ 17:21:10
URL: http://tanzanit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se