BIATCH.



Grr, vad arg jag var igår.

Jag och Boyie var ute, med en massa kompisar. Så får han ett mess från MIN f.d. bästa tjejkompis (som nu är tillsammans med en av hans killkompisar), som också var där. Hon skrev inget speciellt, men det var ändå himla irriterande. Hon har till och med sagt att hon vill ha en pojkvän som Boyie.

Jag hatar den där tjejen. Av hela mitt hjärta. Vem gör så mot sin förredetta bästa kompis?

Kommentarer
Postat av: Patricia

Fyfan, vilken bitch, säger jag bara! Om nån skulle gjort så mot mig skulle jag bara vilja slå henne, riktigt hårt. Usch. Så gör man bara inte :/



Jag tänkte starta en ny blogg, för mina släktingar och sånt läser den jag har nu, och det känns rätt.. jobbigt. Hahaha. Har du nåt förslag på vad jag kan döpa bloggen till? (a) :D

2009-04-19 @ 12:33:01
URL: http://patricias.blogg.se/
Postat av: Lizz

Jag blir också så sjukt irriterad på tjejer som håller på så där. Kanske just av anledningen att ni är föredetta vänner? Jag hade en tjej"kompis" som också höll på så, sen började hon snacka skit om mig för alla på hela gymnasiet vi gick på (vi var rätt populära) och när alla sprang och frågade "stämmer detta?, har du sagt så?, har du gjort ditten och datten?" så kände jag bara, näe jag pallar inte detta småbarnsbeteendet! Så jag sa bara "ni gör precis som ni vill, tro henne eller ej, jag orkar inte med sånt här trams och jag tänker inte stå här och argumentera för vems sida ni tänker ställa er på. Gör som ni vill, jag behöver inte såna här vänner". Och helt plötsligt hade hon inte en enda vän kvar på hela skolan och GUID VAD BRA JAG MÅDDE! Där fick hon för all skit hon gjort mot mig och alla killar hon "snott" från mig osv. Jag behövde inte göra ett piss för att hon skulle misslyckas och ändå var det hon som i slutändan fick tillbaka allt. Hon kom inte ens på studenten ;)

Kunde jag ge tjejen en fet smäll åt dig hade jag gjort det :)

2009-04-19 @ 13:11:31
Postat av: anna

hmm, men vadå, vad stod det i sms:et? :S

2009-04-19 @ 13:31:02
Postat av: Anna

Fy fan vilken dålig stil! Så gör man absolut inte. Det är sådana där tjejer som bara vill förstöra för andra. Oftast orsäkra på sig själva och söker därför bekräftelse.

Men riktigt dåligt gjort!

Du verkar dock ha en underbar pojkvän som lät sig de smset och inte döljde något, ta vara på det och skit i bruden (:

2009-04-19 @ 14:06:58
URL: http://internatanna.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se