Angelina Jolie



Ni vet när man vaknar mitt i natten och kan inte somna om för att man har jätteångest? Precis det hände mig inatt.

Jag vaknade och låg och kastade mig fram och tillbaka, satte på en DVD, ångrade mig, stängde av DVDn, satte på TVn, stängde av ljudet, fastnade vid CSI New York, satte på ljudet, stängde av ljudet igen. Smsade Boyie.

Vaknade lite innan tolv och har nu ätit frukost, havregrynsgröt med banan och äpple. Min mage är jättesvullen och jag sitter bara och gråter. Jävla pissångest, go away!

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag läste precis i Mattillåtet av Gisela van der ster (osäker på stavningen)



Magen blir uppblåst av antingen järnbrist, proteinbrist eller för mycket fibrer! Testa att äta mer järn och protein, de är inte Alltid fibrer som är boven!



(Hur mår du för övrigt? Hur går de med vikten? Hur har du tänkt gå till väga för att bli frisk?)



Kram snygging

2009-01-27 @ 15:43:22
URL: http://emmmas.blogg.se/
Postat av: jenny

Hej tjejen :)

Jag tycker jättesynd om dig så får sån uppblåst mage varje gång du äter men tro mig, man måste gå igenom det någon gång. Och det är lika bra att ta skiten nu, man vinner ju ingenting på att skjuta upp det. Varje gång magen blir uppblåst, dvs varje gång du ätit, så är du ett steg närmare en icke uppblåst mage när du ätit :) Men då gäller det att du inte ger upp och att du käkar på flera dagar i rad. Jag har själv uppblåst mage i princip varje kväll och jag vet hur hemskt det är men jag lovar att det går bort. Det blir verkligen bättre och bättre ju mindre jag fuskar och ju mer jag äter - men det tar sin tid.



Lycka till och du gör ett superjobb!

Jag bor också i Sthlm, något säger mig att vi umgås (eller umgicks) i nästan samma kretsar.. Du behöver ju inte publicera den här kommentaren om du inte vill men hur som helst så vill jag att du ska veta att jag finns här om du behöver prata :) Och jag är inte creepy även om det kan verka lite så nu ;)



Kramar

2009-01-27 @ 16:40:18
URL: http://jennyoregon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se