En kommentar, eller två, och en fråga till er!

Det var någon, eller egentligen två stycken som har skrivit att min blogg har börjat handla mest om kändisar. Jo, så kanske det är, men delvis så har jag alltid varit fixerad vid kändisar, mest för att jag själv vill bli känd. Jag vill bli störst, bäst och vackrast, och dom är redan där.

Men det handlar också om att jag inte tycker att det är så kul att vara så privat längre. Det känns som att jag blottar min själ för er, och ofta får jag en hel del dynga för det. Jag måste bli starkare först, innan jag vågar ta den risken igen.

Sedan vill jag inte vara ett dåligt föredöme för er. Till idag exempel, så har jag inte ätit någonting än. Jag ska äta lite nu. Jag vill egentligen inte skriva om det, för att jag VET att det är triggande för andra.


Vad vill NI ha ut av den här bloggen? Vad vill ni se mer av, vad vill ni se mindre av? Kom igen, det här är eran chans att bestämma.

Kommentarer
Postat av: Lena

Kan dú inte berätta om vad som fick dig på domm här banorna, anorexi osv? Intressant. Äter du adlrig något utan att må dåligt elelr spy? Intressant det du skriver, det får många att tänka! Kämpa! :)

2009-01-30 @ 21:52:16
Postat av: kajsi

jag började följa din blogg just för att du skrev om dn anorexi, det är den jag vill läsa om. nu för tiden hoppar jag mest över dina inlägg, to be honest.

2009-01-30 @ 22:04:17
URL: http://rhinestonehormones.blogg.se/
Postat av: maja

Jag gillar din blogg som den är.. självklart ska du ju bara skriva det som känns rätt för dig. kram på dig. kämpa på!!!

2009-01-30 @ 22:14:42
URL: http://ajabajamaja.blogg.se/
Postat av: Ellis

Varför inte skriva matdagbok - VARJE dag?

2009-01-30 @ 22:15:13
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: N

Jag gillar att läsa dina åsikter om allt och inget. Du är smart.

2009-01-30 @ 23:10:42
Postat av: Linn

Jag tycker att du inte ska tänka på att vara en bra förebild. Du har nog med dig själv och behöver inte svara för andras handlingar.



Jag bloggar för att jag behöver berätta min historia, för ingen vän eller flickvän har någonsin orkat lyssna på detaljerna för att de helt enkelt är för tunga för dem att bära. Terapeuter kan göra det, för de är professionella. Och mina bloggläsare kan göra det för att de inte vet vem jag är och behöver inte se mig i ögonen. Jag tänker inte oroa mig för att mina läsare skär sig mer eller att jag förvärrar deras depressioner. De har ett ansvar för sig själva och de kan välja om de vill läsa min blogg eller inte.



Skriv det du känner för. Skriv vad anorexin säger om hon tjuter i ditt huvud och du behöver få ut det. Skriv vad som helst. Du säger inte att anorexi är bra, du är inte pro-ana och det räcker. Något mer behöver du inte göra, du kan inte rädda alla ätstörda.

2009-01-30 @ 23:18:16
URL: http://www.ettpsykfallsvardag.blogspot.com
Postat av: Lis

Vill se dig kämpa.. livet är helt underbart om man vill att det ska vara det och jag vill att du ska se det. Vi kan leta tillsammans!

2009-01-31 @ 00:14:56
URL: http://lisvesita.blogg.se/
Postat av: m

jag skulle erkligen vilja veta hur och vad du tänker när du verkligen är vrååååålhungrig! eller kan du rent av känna den känslan längre? jag lider inte av någon ätstörning eller liknande, men skulle väldigt gärna vilja tappa nåt kilo. men det går knappt, jag är verkligen hungrig hela tiden. hur blir du av med hungerkänslan? eller ligger den alltid där och gnager? :S

2009-01-31 @ 01:33:02
Postat av: Sara

Gärna matdagbok, OM du äter & VAD du äter isf. sånt är alltid kul! tycker kändisinläggen är bra, bra för inspirationen! kämpa på! =)

2009-01-31 @ 01:43:41
URL: http://skinnygirlforlife.blogg.se/
Postat av: Sanna

jag tycker din blogg är bra som den är! tänk på vad du själv vill skriva om, det är ju trots allt din blogg. skriv för din egen skull :) jag läser din blogg varje dag, den slår alla andra som kenzas, blondinbella osv osv...blah. du är bra!! Heja :D

2009-01-31 @ 02:09:24
Postat av: ronnie

jag tror att det handlar om att du skaffat dig sundare perspektiv...det är faktiskt lite omvänt också...du behöver faktiskt inte BEVISA för dina läsare att du är en duktig anorektiker hela tiden, kanske kanske kanske har du börjat fundera på att det finns vettigare och viktigare saker att fokusera på som att leva dina drömmar och bli känd kanske. och du har fattat att vägen till framgång lycka och kändisskap inte går genom att banta ner sig 20 kilo som du kanske trodde förut...knäppt va att allt är omvänt och hur lurad man blir.



för visst kan man inbilla sig att man kan bli nicole richie genomatt se ut som hon i kroppen tills man ÄR DÄR OCH FÅR SIG EN SNYTING OCH INSER ATT FUCK DET HÄR FUNKADE JU INTE ALLS.



det gör ont ont ont att lyckan inte finns i smalheten enbart utan på andra sidan. som att springa ett marathonlopp, passera mållinjen första av alla och sen inse att man sprungit hela skiten baklänges åt fel håll och att alla andra kommit på bättre plats...tillochmed de som sprang långsammast.



att fortsätta skriva om dina anorektiska uppnådda mål är nog egentligen mer tirggande för den sjuka sidan av dig än för dina läsare är vad jag vill säga. om du hittar andra saker att skriva om som du är duktig på så är du fan så mycket mer på rätt väg att bli någon av alla de där kända personerna som du vill bli än om du försöker bevisa något genom att berätta om hur lite du äter.



jag skiter i om du käkar sallad eller blodpudding. den dag du berättar att du kommit någon vart med din karriär och dina livsmål så kommer jag både hurra, avundas och vara glad för din skull.



du är en streber och en perfektionist och du vill gärna glänsa och att andra ska avundas dig precis som du avundas dina kändisar. sola dig i framgång lycka och berömmelse istället för minuskalorier...det är mer värt. tro mig. jag avundas dig mycket mer om du talar om att du börjat leva på att du är smart än om du berättar att du gått ner tre kilo till...

2009-01-31 @ 02:50:04
URL: http://wasabilicious.blogg.se/
Postat av: Sanna

Jag läser för att se hur det går för dig, och jag är också intresserad av kändisarna så inte skadar det med lite om dom ;)

2009-01-31 @ 06:27:59
Postat av: Anonym

Mera privat skriveri, och kanske visa en bild på dig sj? :-)



Gillar din blogg väldigt mycket, egentligen behöver du inte ändra på något alls. Eller jo...vore roligt om du kunde svara på kommentarer. För ibland frågar någon intressanta saker.



Kram

2009-01-31 @ 07:28:57
Postat av: Anonym

kanske hur du hamnade i anorexiaträsket? &såklart vill vi se dej kämpa, du är otroligt stark Paris. Det kanske är triggande att se att du inte har ätit nånting, men det är nästan ännu mer triggande att se att du äter nånting, att du fajtas mot sjukdomen, du har nog fått många att orka kämpa.

2009-01-31 @ 09:31:59
URL: http://kampenmotanorexi.blogg.se/
Postat av: DPYKM

Skriv lite mer om: varför du vill bli frisk? vad räknar du som frisk?

och som Lena skrev, hur började allt det här?



Det känns som om du nästan börjat ge upp att bli bättre för du skriver nästan aldrig om några framsteg (ok, du skrev om kanelbullen och någonting annat för några dagar sen. och det känns BRA att läsa sånt för jag blir stolt över dig!! trots att jag inte känner dig)

2009-01-31 @ 09:54:26
Postat av: Anonym

Det är du, och dina tankar som är intressant. Om jag vill veta saker om gynning så läser jag väl hennes blogg, inte din.

2009-01-31 @ 10:37:28
Postat av: Tilde

vill att du ska berätta din historia, hur allting började och hur du vill att allting ska sluta (:

2009-01-31 @ 11:43:57
URL: http://peltoniiemi.blogg.se/
Postat av: anonym

Har läst din blogg till och från under snart 1 års (hmmm,kan det vara så länge...länge är det iaf) och jag tycker det är så kul för att det känns som att det är en helt annan atmosfär i bloggen nu. Man får känslan av att du mår bättre och är gladare! Jag hoppas det är så! :)



Sköt om dig och fortsätt åt det håll du är på väg! Man kan allt man vill, bara man bestämmer sig!



Lycka till!



/F

2009-01-31 @ 11:52:03
Postat av: Emma [ M i s s G r i m m ]

Jag läser bloggen för att det är DU som skriver den. Självklar vill jag ju läsa om dig. Men såklart finns det ju alltid idioter i världen som ska förstöra för andra. Att du inte "vågar" skriva om dig själv förstår jag, jag vet inte heller om jag skulle klara det om jag fick en massa dynga så fort jag blottade mina känslor.



Ta ett steg i taget, det viktigaste är ju faktiskt att Du mår bra, bloggen hamnar sist på listan. Om du känner att du klarar det, så läser jag gärna inlägg om dig själv, men fram tills dess så läser jag det du skriver, för det är ändå en del av dig.

2009-01-31 @ 12:55:53
URL: http://missgrimm.blogg.se/
Postat av: hej tjejen!

kanske lite minnen du tittar tillbaka på? lite mer om hästarna? tankar å ställningstaganden om saker som händer i samhället? (tänker typ lite mer politik osv)

annars tycker jag att du gör ett bra jobb som det är! älskar att läsa din blogg. du är bra! Kämpa på!

2009-01-31 @ 14:09:34
Postat av: Molly

Jag skulle vilja höra mer om dina tankar, vad du gör om dagarna, hur du mår och hur du känner.

2009-01-31 @ 14:29:53
Postat av: Anonym

du har tidigare nämnt att din mormor som du var väldigt nära, också hade ätstörningar? Kan du inte skriva något om det? :)

2009-01-31 @ 15:18:43
URL: http://outerbodyexperience.blogg.se/
Postat av: josefine

jag tycker att din blogg är super, det är kul med kändisar och hur du allmänt tycker som saker och ting, det är kul att läsa om dina tankar o.s.v Men en grej som har börjat komma bort mer och mer är faktikskt ditt liv med anorexian och hur det påverkar dig. Jag skulle vilja veta sanningen bakom ätstörnigar, inte förfinat och inte smutskastat utan verkligheten bakom den. HA det super och stå på dig!

2009-01-31 @ 16:46:58
Postat av: Sarah

Jag tycker att din blogg är bra som den är! Gillar at läsa dina tankar och åsikter om saker och ting, det märks ju att det fakiskt finns något innanför ditt pannben

2009-01-31 @ 20:55:25
Postat av: Saraah

Jag skulle vilja se bilder på dig, eftersom du är anonym kan det bara vara kropps bilder ellr något, med bikini. Då kan man yttra sin åsikt om dig and make you realize what you don't see. :)

2009-01-31 @ 22:03:18
Postat av: MalinCaarne - FASHIONISTA

kul att läsa din blogg

läs gärna min och lämna gärna spår så blir det lättare att komma ihåg dig till nästa gång :)

2009-01-31 @ 22:43:12
URL: http://faaashionista.blogg.se/
Postat av: Anna Mountain

underbar blogg helt enkel

2012-01-02 @ 20:21:50
URL: http://annamountain.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se