Lunch



Nu ska jag äta broccoli och majs. Jag läser runt på olika bloggar och folk har så himla bra matinspiration!

Jag älskar att kolla på matrecept men jag lagar aldrig den maten. Det brukar alltid sluta med broccoli, eller om jag känner mig avancerad så blir det wok, ibland med kyckling. Tråkig jag är, måste börja laga roligare mat, dels för att få i mig mer vitaminer men också för att utmana mig själv till att äta det sedan.

Kommentarer
Postat av: anna

jag har turen att min sambo har ett vaksamt öga på mig :) tränar med mig, äter med mig. Annars är det som du säger lätt att tappa kontrollen.



Himla starkt av dig att kämpa på och det här klarar du! :)

2009-01-13 @ 13:19:13
URL: http://bonta.blogg.se/
Postat av: Egoinas.se

hur gammal trodde du att jag var? ;)

2009-01-13 @ 13:48:03
Postat av: Naa

Innan jag sökte hjälp (vilket jag gjorde självmant) så fick jag lov att inse att jag var sjuk och behövde hjälp. Du måste vilja få hjälp, och att springa ifrån platsen du blev inlagd på, är att springa från sina problem. Bloggen du skriver, där du triggar andra människor att äta mindre genom bilder på smala personer eller beskrivningar hur du bara ska äta majs och broccoli är så fel enligt mig. Du driver en pro-ana-blogg som förstör för andra tjejer som kanske vill bli friska. Visst, det är din blogg och du får skriva vad du vill, men tänk på att folk läser det oxå, och du bär ett slags ansvar för det du skriver.. Ta hand om dig och jag hoppas att du söker hjälp på riktigt snart. Sjudomen äter upp dig, bit för bit. Kram, Naa

2009-01-13 @ 14:41:01
URL: http://saphary.blogg.se/
Postat av: Egoinas.se

haha okej :P

2009-01-13 @ 14:43:24
Postat av: Anonym

alla tjejer du har på bilderna i din blogg är jättesmala. man kan faktiskt vara modell och vara riktigt snygg även fast man är mullig också. tänk på det. kämpa på, så du blir frisk. ju längre sjukdomen pågår, dästu svårare att bli av med den.

2009-01-13 @ 15:05:00
Postat av: katten

Tack för din kommentar. Jag har just ätit en apelsin och känner hur vitaminerna sprudlar och hjärnan får energi:) Kämpa på!

2009-01-13 @ 15:05:45
URL: http://taggigros.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se