Slut

Slut på frågestunden nu. Återkommer med svaren.

Kommentarer
Postat av: Lara

Vännen, tack för dina ord.

Ja, du har rätt. Jag mår skit och har ångest varje timme. Men jag äter en del. Som stark ser jag inte mig själv. Tvärtom. Mina tankar säger till mig att jag är svag varje gång jag intar en måltid. Oavsett hur lite energi den innehåller. Känner du likadant?

Hur går det för dig med maten?



Du får kämpa så gott det går. Läser din blogg dagligen. Iblan kan det hjälpa att se att man inte är ensam i detta helvetet. Helvetet som man i vissa stunder älskar. Helvetet som man i vissa stunder hatar.

Kram

2009-01-16 @ 21:23:42
URL: http://laramaria.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej paris! jag har en kompis som har anorexia och jag vet hur hon känner sig, hon tror att alla tittar på henne för att hon är tjock, men det e inte sant! alla kollar på henne för att dom bryr sig och tro mig din mamma, pappa boyfriend vänner och alla du känner som du vet älskar dig bryr sig om dig. Du behöver inte vara en perfektionist, alla har brister men det är inte det viktigaste i livet. Jag vet att allt inte försvinner på en dag. Tro mig min vän är inne på behandling och hon har haft anorexia över ett år. Ditt liv är oerhört dyrbart och dagarna som du har ångest eller dödsönskan, så ska du veta att det finns någon som vakar över dig och älskar dig. Du behöver inte dela min tro om Gud, du kanske tillochmed hatar det. Men du e inte ensam!!! Gud älskar dig och dagarna då allt e skit, be bara en enkel bön:Gud, hjälp mig. Hjälp mig att övervinna min ångest och anorexia. Hjälp mig att älska mig själv. Hjälp mig att äta normalt och hjälp mig att ta bort tankarna om att jag är tjock. Amen.

2009-01-17 @ 21:06:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se