Alkohol och bloggning



Jag är så jävla ledsen.

Ledsen för att jag sviker er. Ledsen för att jag stannar hos en pojkvän som inte vill ha mig. Ledsen för att jag är så jävla svag. Ledsen för att jag vill svälta, ledsen för att jag inte orkar kämpa.

Jag är ledsen för att jag är värdelös. Jag är ledsen för att jag har druckit alkohol. Jag är ledsen för att jag inte skurit handlederna av mig som ett normalt psykfall hade gjort vid den här tiden. Ledsen för att jag finns.

Önskar att jag kunde sväva iväg... som en ängel. Lätt som en fjäder. Nästan inte där.

Kommentarer
Postat av: a!

jag vill träffa dig... Jag vill skälla på dig, skrika på dig, slå dig.. Men innerst inne vill jag krama dig.. Jag vill hålla om dig, prata med dig. Gråta med dig. Jag är så "inne" i ditt liv nu så jag blir galen. Jag känner mig maktlös. Det känns som om du är en nära vän som mår dåligt och jag är den dåliga vännen som inte hjälper dig. Jag vill inte vara den dåliga vännen. JAg har försökt sluta läsa din blogg, men då har jag saknat dig. Jag har undrat hur dum mår.. Och jag hatar att jag inte vet vart du bor.. jag hatar att jag inte vet vem du är... Men du är inte bara en blogg för mig längre. När du inte uppdaterar så vill jag ringa dig, men vet du vad? Jag har inte ditt nummer. Jag vet egentligen inte vem du är och du vet inte vem jag är. Så hur kan jag vara så rädd att du ska försvinna? hur kan jag längta efter nästa inlägg för att se att du lever? Hur kan du ha tagit en plats i både mitt hjärta och mitt liv utan att ens ha pratat till mig? Ibland hoppas jag att du va en av mina vänner, för då skulle jag vara hos dig. eller ännu bättre, du skulle få vara hos mig. Jag skulle ta hand om dig. Det hade varit du och jag då, ochjag hade kämpat med dig. jag vill inte att du gråter, dricker, svälter eller skadar dig på andra sätt.



Jag är så ledsen....

2009-07-31 @ 02:33:47
Postat av: Jenny

Ge inte upp. Jag och många andra ser upp till dig.

Såklart att du inte ska känna press på att du är lite av en förebild men jag och alla andra vill bara ditt bästa. Hoppas att allt blir bra snart<3

2009-07-31 @ 03:02:41
URL: http://nogg.se/cocaincrazy
Postat av: Hanna

Älskade vän, även om jag inte vet vem du är, hur du ser ut eller någonting är det som att jag känner dig. Jag är rädd för att en dag gå in på din sida och du inte finns vid livet. Då kommer jag ångra att jag inte gjorde mer. Snälla rara du, kämpa emot. Lider själv av anorexi och har gjort det sedan 6 år tillbaka. Varje dag är en kamp. Vägde mig i morse och såg att jag gott upp 1 hg, med klumpen i halsen kände jag at "fan, nu är jag ännu fetare" men egentligen , min friska sida som talar nu, att jag måste gå upp i vikt för att få tillbaka min mens, för att jag ska kunna få barn och bilda familj. Jag skulle aldrig förlåta mig själv om jag inte kan få barn just p.g.a självsvält.



Snälla, ta till dig hjälpen.

Du lever bara en gång.

Kämpa, kämpa, kämpa.

GÅ emot ångesten!

JAG VET ATT DU KLARAR DET!

JAG tror på dig. Miljontals människor tror på dig.



Tänker ständigt på dig.



Varma kramar Hanna Kindeberg

2009-07-31 @ 08:03:30
URL: http://hannakindeberg.blogg.se/
Postat av: mikaela

hej

jag känner exakt som du gör här , att ha anorexi är ett helvette , tvångstankar hela tiden , vad äter du på en dag , hur orkar du allt annat i livet ,,,

pusshej

2009-07-31 @ 08:42:07
URL: http://mikaelaonnelind.blogg.se/
Postat av: Vill inte nämna mitt namn

Hej! Hittade din blogg i tisdags tror jag det var, har sträckt läst den varje dag tills idag.

Jag känner igen mig så mycket i dig, inte för att jag har haft ätstörningar. Utan för att vi har så mycket gemensamt på annat håll, självklart skiljer sig det också. Men ändå så likt.

Jag har fått diagnosen depression 2 ggr, legat inne på psyk. skurit mig själv, hatat mig själv, försökt ta livet av mig och hamnat på akuten.

Är i andras ögon bortskämd av mina föräldrar, får alltid pengar, men ingen tid. Har alltid fått killar och blivit uppraggad, hela tiden får man höra vilket perfekt liv man har. Ingen vet hur man egentligen mår!

Har blivit utsatt för psykisk misshandel av tidigare pojkvänner och kan inte lita på en jävel. Har varit med om samma sak som dig, som man helst inte vill tala om. Som har förstört ens hela liv, som egentligen var startpunkten till ett liv som var dömt att fela. Har missbrukat både alkohol och sex, allt för att glömma. Fy när jag skriver så låter det inte alls som att det har varit jag! Har nätt och jämnt tagit mig ut ur skiten, att må skit varje dag.. har haft så de senaste 6 åren. och man är ju bara 22.. Har käkat anti dep. i sammanlagt 3 år. Och tro mig, på något sätt så hjälper det! Lyssna inte på någon annan, mamma hatade att jag skulle äta det, hon ville inte att jag skulle bli ngn piller brud. Men det har ju hjälpt!

Det enda jag skulle vilja göra är att visa dig att det går att bli "frisk" igen, normal, eller vad man ska säga. Visst har inte haft ätstörningar så som du har, men jag har varit åt andra hållet. Dock gick jag inte upp så mkt iaf. Men det e ju inte normalt att komma hem och baka en smulpaj och trycka i sig varje dag, eller gå och köpa en påse chips och en choklad kaka varje dag och trycka i sig. Sen må ännu sämre i rädslan att bli fet och ful. Shit det är så svårt det här, jag lider med dig. Men å andra sidan! Så tycker jag att du är riktigt jävla stark! Jag menar, du har ju inte tagit livet av dig än och det i mina ögon är riktigt starkt gjort! Du vill inte komma ihåg ett minne av att din pojkvän bryter upp dörren till toaletten och du sitter där med alla dina piller i handen som du har och en flaska martini. Utan min kille skulle jag aldrig ha klarat mig. Vi har bråkat, hatat varandra, älskat ja.. sen gjorde vi slut förra sommaren (vårt förhållande var väldigt likt erat) och hade uppehåll i nästan två månader. Då fick jag bevisat att han verkligen älskar mig och att han kan stå ut med mina ångestattacker och att jag kan gråta av minsta lilla och att jag har humörsvängningar som är åt fanders. (haha ja det va ju nödvändigt att skriva det där )

Men det jag vet! är att du kommer ta dig igenom det här! Du kommer överleva och du kommer vara starkare efteråt. Spelar ingen roll egentligen hur mkt andra säger att du är jätte smal eller att du måste börja äta och du måste göra ditten och datten. Det enda är att du måste själv börja inse att du duger som du är och att faktiskt att du kan inte få någon hjälp som verkligen kommer ta dig ur detta. OM du inte vill det själv. Ingen kan tvinga dig att söka hjälp och om du gör det för någon annan så kommer det inte att bli bra ändå, eller jo det kommer ju bli bättre. Men grejjen är att man måste vilja själv.

Jag tror på dig och jag vet att du klarar det. Shit nu börjar jag känna ångesten komma, usch man ska inte tänka så mycket!

haha ja jag säger då det! Inte en jävel vet hur man mår på insidan, för klart som satan sätter man på ett fint leende och låtsas som man har världens bästa liv :)

2009-07-31 @ 09:15:33
Postat av: vill inte nämnas vid..

Ja hej igen.. Vet inte riktigt vart du bor eller vidare.. Men du ska få ett telefonnummer till typ en ja vad ska man säga.. "psykakut nummer" har ringt på det några ggr och dom är rätt bra att prata med ibland.. De är anträffbara dygnet runt. Sen vet jag ju inte riktigt om du tillhör den region som de tillhör. Men dom är bra på att snacka :) och har hjälpt mig ut ur ångest attacker och panik. 086555858 NoA heter det

2009-07-31 @ 10:13:16
Postat av: Lilla jag

Jag är inte ledsen... Jag är glad att du inte har skurit av dig handlederna! Ville bara att du skulle veta!

2009-07-31 @ 11:22:04
Postat av: Anonym

ge inte upp:(

2009-07-31 @ 12:59:13
URL: http://iin.blogg.se/
Postat av: m

och jag är ledsen för att du inte förstår hur fin du är och att du förtjänar så mycket mer. och jag är så ledsen för att du inte tycker att du är värd mer. och jag är mest ledsen över att jag inte känner dig på riktigt, att jag inte kan finnas där för dig så som en riktig vän ska finnas där för en, och för att du inte verkar ha några såna vänner.



men, och det är ett stort men, jag är glad över att du ser allt det här och förhoppningsvis tar tag i allt och sakta börjar förstå att du är värd mer<3

2009-07-31 @ 17:24:08
Postat av: Kajsa-Stina

Gumman jag blir så himla ledsen. :'(

Skulle göra allt jag kan för att du ska må bra Vännen. Jag känner igen mej i det du skriver,och det är väldigt jobbigt,men jag kan börja hantera lite av det jobbiga som kommer upp i huvudet hela tiden.

Jag vill verkligen hjälpa dej! Jag mår så dåligt när du mår dåligt. :'(

Jag tänker på dej Gumman.

Ta Hand Om Dig!

Kramar. <3

2009-07-31 @ 19:32:23
URL: http://www.bilddagboken.se
Postat av: Julia

Kämpa!

du är bra, det finns någonting vackert i alla människor. <3

2009-08-02 @ 23:29:03
Postat av: Anonym

jag vet hur du känner dig, har varit på samma ställe som dig, men jag är på väg, väldigt sakta uppåt igen och jag lovar att du också kommer gå samma väg som mig, snart.

Skänker kraft och styrka till dig! <3

2009-08-02 @ 23:35:55
URL: http://omdubaraville.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se