Hur kan man vara så elak?



Det finns något jag inte förstår, och det är hur man kan klanka ner på någon annans utseende. Jag förstår verkligen inte poängen med det? Vad får man ut av det?

Hur f-n kan man sitta och kommentera till någon att den personen är FUL? Vad är det för stil? Det är så elakt. Samma sak gäller i verkligheten. Jag hatar när folk kommenterar andras utseende, dom får väl se ut hur dom vill?

Nej, ursch för sådana personer.

Kommentarer
Postat av: Ebba

Håller verkligen med! "Den som är utan skuld kan kasta första stenen" är ett bortglömt citat...



Hade varit och solat på dagen och satt senare och ÅT med pojkvän + två av pojkvännens killkompisar då de börjar diskutera M's flickvän. Tjejen är i mina ögon normalsmal, max en stl 36 och hon har ett 2 årigt barn! Jag tycker hon är smalare än mig - och har definitivt skitsnygg kropp för att vara mamma!! Så fatta chocken när de ska börja diskutera att hon är tjock & ful och dallrig! Ena killen sa att hon borde träna och bli lite fastare i kroppen. Superkul för mig att sitta där brevid och ÄTA när jag hör det där - vad tycker de då om mig? Vad säger de då när jag/min pojkvän inte är med dem?



För jag VET att min pojkvän och den andra killen där har pratat illa om ena killens flickvän och sagt att hon ser gammal & sliten ut, som en crack hoe etc när han inte varit där...



Varför gör man så? Vad får de ut av att tala illa om varandras flickvänner? Om jag hört dem säga elaka saker om alla andras tjejer har de ju garanterat talat illa om mig - och det får mig att må illa varje gång jag hör deras namn eller vet att jag ska träffa dem. Vad får man som människa ut av att alltid kommentera och kränka andras utseenden? Vad hände med att ha ett gott hjärta och vara en bra medmänniska.... :S

2009-07-11 @ 17:54:31
URL: http://thelittlethings.blogg.se/
Postat av: Stephanie Broadchest

Ja, mobbningen och hatet verkar aldrig ta slut.

Det börjar på dagis och i skola, fortsätter i arbetslivet (vuxna kvinnor är värst)och hela internet är fullt av bittra elakingar.

Man blir ledsen i ögat.

Nog för att jag är en bitterfitta, men personangrepp sysslar jag inte med.

Det borde vara under allas värdighet!

//S

2009-07-12 @ 19:59:53
URL: http://www.metrobloggen.se/falupix
Postat av: Sandra

Jag håller med. Hur kan man vara så jävla dum i huvudet?! hur går allt för dig? <3

2009-07-13 @ 14:09:32
URL: http://backtofuture.blogg.se/
Postat av: L I L I J A

Jag förstår inte heller det.



Har en vän som har en tendens att säga dumma saker om andra(s utseenden) & jag vet inte vad jag ska säga för att få henne att sluta. Det är skitjobbigt.

2009-07-14 @ 20:17:35
URL: http://lilija.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se