Bortskämd? Javisst.



Ja, jag är galet bortskämd.

Jag har jobbat förut, jag har ju mina företag? Fast å andra sidan är ju inte det så ansträngade. Jag gör det jag gör och får betalt för det, inte så illa, tyvärr är det inte tillräckligt med pengar.

Jag tror inte att dom flesta av er förstår. Jag bor inne i stan. Hästarna står LÅNGT utanför. Jag kör MINST 10 mil om dagen. Lägg till köer och en bil som drar ganska mycket soppa = minst 5000 kronor i månaden. Annars åker jag naturligtvis kommunalt.

Men ja, jag är bortskämd. Jag har alltid fått det jag pekat på i hela mitt liv, och nu har jag en budget? Det är märkligt. Men jag tycker att det ska bli spännande. Intressant. Lärorikt.

Hoppas att ni förstår. Kram.

Kommentarer
Postat av: Diana

Vi förstår! i alla fall jag :) Hoppas det bli lärorikt och att du dra nytta av det :)

2009-06-03 @ 17:47:50
URL: http://ohsolitude.bloggagratis.se/
Postat av: Sara

Vad har du tänkt att du ska skaffa för jobb då? Du är ju inte utbildad till något (än), och du kan väl inte jobba med npt som har med mat att göra (väl). Vad finns det för okvalificerade jobb som du skulle kunna tänka dig? Svara gärna :)

2009-06-03 @ 17:52:30
Postat av: Citrin

Det ÄR skönt att ta tag i sitt eget liv, verkligen få ett EGET liv. :) Jag har vart bortskämd som tonåring, inte ekonomiskt egentligen, men mina föräldrar har aldrig krävt något av mig egentligen, aldrig gett mig sysslor osv... Tyckte det var underbart spännande att flytta och lära mig laga mat och städa själv haha.

2009-06-03 @ 18:44:52
URL: http://citrin.devote.se
Postat av: Elin Thor

Hej! Jag har startat en ny bloppis där det kommer ut massvis med annonser med kläder under flera veckor nu, det ligger redan flera plagg ute :) Kika in vettja, du kanske hittar någonting du kan fynda? http://elinsbloppis.blogspot.com/ Ha en trevlig kväll! :)

2009-06-03 @ 22:25:00
URL: http://elinsbloppis.blogspot.com/
Postat av: Anonym



10 mil ?



Oh, att Du orkar sitta stilla så länge.

Hade jag aldrig pallat. Stå upp i Tunnelbanan (om jag mot alla odds inte cyklar) är det som gäller.



Myror i benen !

2009-06-04 @ 12:35:43
Postat av: Malin

Vad har du för konstig bil?

Min sambo pendlar mellan sundsvall och stockholm och sen sundvsall och umeå ibland direkt från stockholm till umeå och vi har en gammal bil som är över 15 år som är tung och drar mkt men vi har inte ens bensin utgifter på 5000kr!

2009-06-05 @ 01:20:33
URL: http://levamedsmarta.bloggagratis.se
Postat av: Emma [MissGrimm]

Jag fattar inte hysterin.

Klart man blir bortskämd om familjen har pengar. Skulle mina föräldrar ha haft gott om pengar när jag växte upp så skulle jag också ha varit bortskämd. Nu var dom tack och lov inte det, så jag har fått lära mig livet den hårda vägen, nu däremot när alla ungar är utflugna och båda har fast jobb så skämmer dom bort oss "ungar" ofantligt mycket. Inte så vi glider på en räkmacka, men behöver vi något så kan vi alltid be dem om hjälp.

2009-06-09 @ 13:26:19
URL: http://missgrimm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se