Identitetskris à la tonåring?



What the hell am I doing here?
I don't belong here.
 - Radiohead, Creep.

Who am I?

Kommentarer
Postat av: Daniel

Alla singeltjejer se hit!Alla mina kompisar har lagt ut sig på min sida som kontaktannonskillar. Alla är vi snygga, singlar som letar efter den rätte bloggtjejen. Sidan växer enormt nu. Kika förbi o se om du hittar den rätte:P



Kram

Postat av: Lina

Hejsan



Förstår vad du går igenom, tack och lov är mitt liv mycket lättare med ssri, de gör så jag inte lägger all tid på maten. Det känns faktiskt värt att leva nu. Förut kunde jag grina för att jag åt 60 kcal på fem dagar, men nu försöker jag få i mig tillräckligt med kalorier dagligen. Vill inte att mina muskler och ben ska brytas ner. Det finns viktigare saker i livet än hur man ser ut!

Såg detta citat på Carolina Gynnings blogg och tänkte på dig, du är värd att må bra!

DU-VET-VÄL-OM-ATT-DU-ÄR-VÄRDEFULL, ATT-DU-ÄR-VIKTIG-HÄR-OCH-NU, ATT-DU-ÄR-ÄLSKAD-FÖR-DIN-EGEN-SKULL, FÖR-INGEN-ANNAN-ÄR-SOM-DU

2009-06-01 @ 18:17:41
Postat av: Helle

I'm a creep

I'm a weirdo

Grym låt!



Fortsätt kämpa!!



Låt-tips! En låt som jag tycker är en gråta-till-och-känna-sig-lite-mindre-ensam-och-få-orgasm-i-öronen-låt är Bridge Over Troubled Water med Simon & Garfunkel.

2009-06-02 @ 01:48:50
Postat av: Ayla Catpaw

Folk som är deprimerade och blir friska eller åtminstone apatiska brukar ibland känna att de tappat bort sig själva (iallafall i början)... de vet inte vilka de är som friska från depressionen för att de mått dåligt så länge.

2009-06-03 @ 14:31:48
URL: http://ayla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se