KILLAR.



Alltså - varför ringer han inte?
Har två och ett halvt år betytt något alls för honom?

Sitter med en annan man på MSN just nu. Han jobbar som någon höjdare på något företag, och just nu säger han att han tänker kidnappa mig och ta med mig någonstans.

Så länge det är varmt så kan vi vara borta i ett halvår baby. Skämta.

Kommentarer
Postat av: Ayla Catpaw

Det kan vara så att han inte vill hamna i "underläge" och komma "krypande tillbaka", eller att han skäms över sitt beteende och inte vet vad han ska säga, eller är rädd för att ge dig en chans att "dissa" honom, eller att han fortfarande är arg och behöver lugna ner sig, att han gått och lagt sig för att få glömma det en stund, att han hänger med sina vänner för att slippa tänka på det, att han undrar varför du inte hört av dig, osv.

Finns hundra olika anledningar man kan ha att avvakta i sådana situationer, håll bara ut. Ni har faktiskt fixat mycket värre, om du läser bak i din blogg!



Det kan också vara av precis samma anledningar som du inte ringer honom...

2009-06-09 @ 22:33:16
URL: http://ayla.blogg.se/
Postat av: Xerxes

http://www.youtube.com/watch?v=MfzmR7Wrj5U

2009-06-09 @ 23:05:57
Postat av: Tessan

det kommer komma en man som är underbar, snäll, känner dig utan och innan och älskar dig och alla dina halvgalna sidor! min kom till mig, efter en heeeel drös med killar som utnyttjat mig, ljugit, lämnat mig och varit elaka! Så helt plötsligt var den rätta bara där, och när han väl är där, så spelar alla dom andra ingen roll!!



Så oroa dig inte, han kommer, det kan dröja till imorn, det kan dröja 10 år, men han kommer och då kommer det vara värt all väntan och all smärta, för då har du en som ingen annan, en som älskar allt med dig, och en som skulle göra allt för dig :) håll ut!! <3

2009-06-10 @ 01:10:08
URL: http://hayal.se
Postat av: Anonym

Måste bara säga att jag är så sjukt stolt över dig!

Strunta i killar för tillfället, du är värd att bara ha tid för dig själv. Du söker säkerhet hos sådana som inte ens är värd att kyssa dina fötter.



Det jag oroar mig mest över är att du inte äter. Jag vet att du är stark nog, fysiskt kanske vi mår bäst på bmi 19 men fysiskt mår vi bäst på bmi >21. Du kommer inte bli fet, du kommer bli frisk. Du kommer kunna gå vart du vill och kunna äta vad du vill utan att känna ångest. Åka till IKEA och köpa en bokhylla och på samma gång köpa en mjukglass. Bara för att du vill! Gå på stan och chilla och köpa en drickyoghurt eller gå på restaurant. BARA FÖR ATT DU VILL!!!! Fy fan vad jag önskar dig den lyckan! Jag börjar gråta bara för att du missat den underbara känslan och för att jag själv börjar tappa den känslan. Jag börjar bli som den gamla du, jag önskar bara att du kunde bli den gamla mig. Bli den som kan njuta av något bara för att man kan. Utan ångest, utan att behöva kompensera, utan att behöva skämmas över hur andra kan se på en...

Du är värd så extremt mycket mer än du tror!!

Jag önskar dig all lycka i världen <3 <3 <3 <3 <3

2009-06-10 @ 01:25:56
Postat av: Jessie

att det aldrig kan få gå bra för dig :(

tänker på dig!

2009-06-10 @ 15:08:47
URL: http://februarylady.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se