Dödsångest

Jag KAN inte! Ifall det finns något högre väsen därute, någon Gud, snälla, hjälp mig.

Det gör så ont, jag kan inte andas!

Jag bara, jag bara, jag bara... jag orkar inte tänka, jag orkar inte leva, jag hör inte hemma här. Jag vill bort, högre, längre, framåt, VARTSOMHELST.

Jag sitter här med kramper och spasmer i kroppen. Jag är så rädd. Jag är så rädd, men mest för mig själv. Jag skrämmer mig själv. Så otroligt mycket...!

Kommentarer
Postat av: cornelia.

jag tror aldrig jag har kommenterat förr, men jag har följt din blogg under en lång tid. och jag blir så himla ledsen jag blir när jag läser inlägg som dessa. jag önskar att det fanns något jag kan göra för att dämpa den där fruktansvärda ångesten. jag hoppas du verkligen att du orkar kämpa vidare. du verkar vara en fantastisk tjej och du är så stark.

2009-03-16 @ 23:48:49
Postat av: F.

Hej. jag har följt din blogg ett tag. Cirka ett halv år nu tror jag. jag tkr du är stark. Ett tips jag har är att du söker upp en hypnotisör, det hjälper, den hjälper dig reda ut ditt "förflutna liv" som idag påveerkar dig. Det är sant, jag trode inte på sånt innan men jag gick till en och den hjälpte mig "in i mig" själv. jag hade jätteont i magen och trode det var blindtarmen men så var det en på sjukhuset som hjälpte mig och det visade sig att jag i mitt tidigare liv blivit slagen och därför hade jag ont. När jag "vaknade" igen så var värken borta. Hypnotisören kanske kan intala ditt innre att du inte är dålig,tjick och värdelös utan att du är stark och vacker. Alla är värdefulla, jag lovar, även du (fast jag inte känner dig så vet jag det)

Nu kanske du tkr att jag låter knäpp som pratar omtidigare liv, men det stämmer. jag hoppas att du läser detta och omdu uppsöker en hypnotisör hoppas jag dig all lycka. ha det bra. Jag tror på dig. MÅNGA KRAMAR TILL DIG. Du är bra som du är.

2009-03-17 @ 00:01:21
Postat av: Nathalie

Gumman! Andas! Försök. Jag känner inte dig, men jag har läst din blogg ett tag och jag är fan imponerad över hur du kämpar. Ge inte upp. Tänker på dig. Kram.

2009-03-17 @ 00:59:15
URL: http://natuschi.blogg.se/
Postat av: Anonym

funderar inte på att åka till ett annat EU land och ta dit liv. på någon klinik. du blir både du och jag gladare.

2009-03-17 @ 07:00:22
Postat av: maja

var stark...jag önskar att jag kunde hjälpa dig på nåt sett att komma ur dethär....massa kramar

2009-03-17 @ 07:48:40
Postat av: Zero

Panikångest! Det enda som hjälper är att försöka ta djupa andetag (jag vet, ibland är det rentav omöjligt men man måste försöka). Var inte instängd i ett rum, utan sätt eller lägg dig någonstans där du kan fokusera blicken på en punkt långt, långt bort, som till exempel vid ett fönster eller på en balkong. Annars blir man ännu mer uppstressad.

Försök också att inte vara ensam. Att någon finns bredvid dig, och gärna lägger någon form av tryck mot din rygg, hjälper ofta när man skall försöka hitta lugnet igen. Och försök ta atarax eller liknande när du känner att dessa anfall är påväg, ibland kan de lindra.



Panikångest är fruktansvärt obehagligt och man tror att man kommer att dö. Men försök att andas in och ut med djupa andetag, och försök komma ihåg att det inte kan ha ihjäl dig.



Ta hand om dig! Du är inte ensam!

2009-03-17 @ 09:39:00
URL: http://atstord.blogspot.com
Postat av: E

Snälla underbara tjej, du måste få professionell hjälp. Det är nästan ingen människa som klarar sig igenom en sådan svår sjukdom själv. Du måste iaf ge det ett försök. Det är så sorgligt att läsa hur du bara blir sämre och sämre. Det finns ett underbart, vackert liv därute som väntar på dig. Lev det livet du har fått. Det är en gåva. Jag vet att det är svårt, och det är inte många människor som förstår vilken jävlig sjukdom det är. Men du måste försöka låta dig själv bli frisk och låta dig själv våga att bli frisk. Det finns så mycket mer i ditt liv som du inte ser och inte upplever pga din sjukdom. Snälla låt den inte ta över dig. Du är stark. Man är starkare än vad man tror.

2009-03-17 @ 11:28:20
Postat av: Kim

Hallå! Tänkte bara höra med dig om du skulle vilja ställa upp på en intejuv om anorexia? Det är ett skolarbet jag håller på med skulle vara jätte snällt..



Kram Kim

2009-03-17 @ 12:36:42
URL: http://kimj.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag ska be för dig.

2009-03-17 @ 13:15:40
Postat av: Matilda

Som skrivit ur min hjärna...

2009-03-17 @ 13:37:12
URL: http://skulderbladsvingar.blogspot.com/
Postat av: Anonym

ush sa hemskt, du maste fa mer hjalp. Du maste fa blir glad igen! Har du fatt antidepresiv medicin nagon gang? Kram och kamPa pa!

2009-03-17 @ 13:40:24
Postat av: Anonym

Du kommer ta dig igenom det här, du är stark, jag tror på dig.

2009-03-17 @ 13:58:31
Postat av: Matilda

Come on girl, don't give up! Du har verkligen vart hur stark som hellt, och är det fortfarande! Låt inte dig själv falla ner i en svacka, gör något du tycker är roligt och blir lycklig över!! Det förtjänar du! :) take care now !! <3

2009-03-17 @ 14:59:21
URL: http://getyourownopinion.blogspot.com
Postat av: Sanna

Be om hjälp!!! Från vem som helst, någon måste bry sig!! :(

2009-03-17 @ 15:20:00
Postat av: Anonym

Det känns som en eller två tårar rinner ner från kinden när du skriver sånt här. Jag vill inte du ska skriva sånt. Jag inser hur dåligt jag också mår, jag vill inte se dig såhär. Strunta i andra, tänk på dig själv.. U are cool dude, you CAN fix it <3

2009-03-17 @ 17:56:18
Postat av: Anonym

otroligt bra skrivet, kopierar texten till mig själv så att man slipper känna sig så ensam. För du är inte ensam, även om det känns så alla dagar om året <3

2009-03-17 @ 18:44:00
Postat av: Kissdockan

Först och främst vill jag fråga vad sjutton det är för (ursäkta språket) JÄVLA IDIOT som anonymt skriver "funderar inte på att åka till ett annat EU land och ta dit liv. på någon klinik. du blir både du och jag gladare." ?!?! Jag blir så jävla förbannad! Fan asså fan fan fan.



Jag vet att jag inte känner dig, men jag har följt din blogg så länge att det nästan känns som att jag känner en del av dig. Och på något konstigt sätt så känner jag i alla fall FÖR dig , jag känner MED dig!

Jag vet att hur svag du än känner dig, så är du så himla stark, för ingen svag människa hade kunnat klara sig igenom allt det du klarat dig igenom.



Jag önskar jag kunde gör något för dig, även om det så bara var något som fick dig att må lite bättre en enda dag. Jag vet att det inte finns något jag kan göra, men om det hade funnits det, så hade jag åkt härifrån Skåneland upp till Stockholm för att göra det! Jag har aldrig sakt något liknande till en person jag inte känner, så att jag skriver så måste innebära att jag verkligen tror starkt på dig och att jag verkligen vill att du ska kämpa på!



The end will justify the pain it took to get you there! Tro mig, allt ditt kämpande kommer leda till något vackert en dag. Du kommer kunna må bra en dag, jag vet det, kämpa på!

2009-03-18 @ 00:09:14
URL: http://kissdockan.blogg.se/
Postat av: Anonym

du är misslyckad! sluta klaga, normala människor klagar inte över sitt liv, du är verkligen inte normal:S

Utseendet är inte allt, man blir snyggare ju "snyggare" man är på insidan

2009-03-18 @ 14:55:28
Postat av: Annika

Du måste prata med någon tjejen, gå till någon kurator eller psykolog, deras yrke är faktiskt att hjälpa folk som har det svårt. För så här kan du ju inte forsätta må! Kom igen, du kan klara av det här! Snart kommer den här skiten vara över ska du se, o du kommer leva ett långt o lyckligt liv! Go girl!

2009-03-20 @ 07:38:13
Postat av: irina

hej hjärtat!

jag tänker på dig mkt.följer din blogg o du skriver som om jag hade skrivit det själv.det e ett jävlakämpande o det tar lång tid att komma ifrån det men det går gumman.ta din inre kraft o gör ngt bra av den.jag tror på dig.det e vi människor som lider som faktiskt e starka.

det finns bra hjälp att få så snälla sök hjälp o börja njuta av livet.jag e sjuk än sen 12år tillbaka men börjar se en ljusning.kan jag så kan du det vet jag.

ta väl hand om dig tjejen.

kram irina

2009-03-24 @ 10:33:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se