I'm so gangster



Jag hatar hur jag beter mig
mot mina föräldrar och mot Boyie när jag inte har ätit. Jag blir så sjukt grinig och trött och jag vet knappt vad jag säger. Jag är som i en dimma, och allting bara snurrar. Det är disigt framför ögonen och ifall jag reser mig för fort så svimmar jag direkt.

Jag hatar, hatar, hatar att jag är så elak mot mina föräldrar. Jag bara snäser och vill vara ifred. Äckliga dumma jag.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Jag beteer mig också så mot mina föräldrar, trots att jag äter mycket :/

2009-03-31 @ 22:47:45
URL: http://Celebrate.devote.se
Postat av: Linn

Jag har läst varenda inlägg i den här bloggen och efter det kan jag säga att jag inte skulle tycka synd om dina föräldrar om du så skrek på dem dygnet runt. Energibrist gör en på sämre humör, men den gör också att en inte orkar spela teater - let them have it.

2009-03-31 @ 23:29:29
URL: http://www.ettpsykfallsvardag.blogspot.com
Postat av: Lizzy & Becky

förstår vad du menar =(





by the way...

....kolla in The Johansson Twins på Youtube!!!!!!!







Kram/ Lizzy&Becky

2009-04-01 @ 01:05:09
URL: http://lizzyochbecky.blogg.se/
Postat av: Majamaja

du är underbar underbar underbar.. ät nåt snälla, om du har svårt att äta för din egen skull, ät för oss, vi läsare, jag vill så gärna se dig må bättre, jag vill så gärna att du blir frisk, du är värd det, du är värd ett underbart liv med lycka och bra tankar.. Ät ett äpple.. Vad som helst, och sluta kära du att tänka så illa om dig själv.. Du är en good och fin människa som förtjännar att må bra, du måste inte ändra "allt" på engång, men ett bra tips är att försöka brytta en ond cirkel genom att börja med något lite, det är lättare att komma fram till ena änden om man börja nysta lite i den andra.. Kom igen! Kom igen! Du kan klara allt och du förtjännar all lycka i världen!

2009-04-01 @ 01:53:32
Postat av: Elsa



Ju mer jag äter, ju bättre vän/flickvän/dotter är jag. + att jag mår bättre, ser bättre ut och känner mer lycka. Ville bara säga det.. För ibland är det lätt att glömma vad man vinner på att kriga. kramar

2009-04-01 @ 21:25:06
URL: http://everythingels.blogg.se/
Postat av: Emma

Exakt sån är jag med. Jag blir ett monster mot pojkvän och familj. Det är helt sjukt. Jag blir en annan människa och jag vet omd et, men jag kan inte göra något åt det. Jag känner liksom att jag blir arg för minsta lilla skitsak, men ändå gör jag det till världens största problem typ. Gah. Hatar det.

2009-04-02 @ 21:23:44
URL: http://evdahlin.blogg.se/
Postat av: Pa

Åh, söt Paris. Försök att äta fina du:*

2009-04-02 @ 22:13:03
Postat av: Anonym

Hej!

Jag undrar, hur kan man undvika att äta i skolan, när kompisarna ser på. Vad kan man göra för att inte behöva kränga i sig en massa mat utan att de ska undra?

2009-05-17 @ 20:15:10
URL: http://ichosedarkness.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se