Jagad av mitt förflutna



Jag vet att jag inte får tänka på Det som hände.
Ändå kan jag inte låta bli, ibland är minnena för starka. Det kan vara en lukt, en hårfärg, ett visst ljussken. Jag minns allt som hände, kristallklart. Och jag återupplever det, om och om igen i mitt huvud.

Jag orkar, orkar, orkar verkligen inte. Hur kan jag bli frisk? Jag är äcklig. Min kropp är äcklig. Min själ är smutsig, min kropp är vidrig. Jag vill inte längre... om inte smärtan syns på utsidan, vem ska då se den?

Kommentarer
Postat av: Sanna

Det kanske ar bra att tanka pa det for att komma forbi det, antar att du gatt i terapi for det. Men det kan vara ett satt att se det som, ja det har hant och det var hemskt, men nu ar inte mitt liv sadant, det ar forbi och du lever ett annat liv nu. Och det kommer inte handa igen i ditt nuvarande liv. Ge dig sjalv en chans att ga vidare, du kan! Du kan inte andra pa ditt forflutna du maste lata det vara och se framat, mot din framtid och vad du vill med ditt liv. :)Du kan bli vad du vill, gora vad du vill! Det ar lattare an du tror. Vackra manniska!

2009-03-06 @ 17:01:21
Postat av: Elin

Vännen, du behöver INTE visa på utsidan att du mår dåligt!

Det är mycket bättre att tala med en psykolog om allt du känner. Det ger dig enormt mycket mer än vad svälten ger!!!

kram

2009-03-06 @ 17:01:49
Postat av: Anonym

='(

2009-03-06 @ 17:08:31
URL: http://skinnyworld.blogg.se/
Postat av: stina

Det blir bättre jag lovar! Det är bara att bestämma sig. När jag mådde dåligt så kände jag mig trygg i det, så varje gång jag mådde bra så försökte jag att må dåligt igen. Din blogg berör mig verkligen dina framgångar och motgångar gör intryck på mig. Blir så jävla ledsen när jag läser att du mår dåligt. För att ingen ska behöva må så, alla ska ha rätten att vara lyckliga.

2009-03-06 @ 17:46:58
Postat av: Linn

Men du har ju genom din anorexi fått den att synas på utsidan... Vem har sagt att du inte får tänka på det som hände? Jag tror snarare att du verkligen SKA tänka på det, men framför allt KÄNNA. Det är nog för tungt att klara det ensam, jag tror att du behöver gå i psykodynamisk terapi.

2009-03-06 @ 18:36:15
URL: http://www.ettpsykfallsvardag.blogspot.com
Postat av: Kristin

Jag vet att du kan tänka rätt eftersom du har gjort det innan. Det kommer i perioder men jag, och många andra vet, att du kommer klara det, för ibland säger du skit kloka saker som både gör dig och oss glada. MASSA MASSA KRAMAR!

2009-03-06 @ 19:00:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se