Tomas Möller



Haha ja... Tomas Möller.

Jag har legat halvvaken hela natten och drömt om honom. Jag minns inte ens vad jag har drömt, bara att jag har drömt om honom. Sjukt? Ja.

Kommentarer
Postat av: Kim

Hej mitt namn är kim! och jag tänkte höra med dig om du skulle vilja ställa upp på en interjuv jag ska ha till ett arbete i skolan? det handlar om att träna och äta rätt iaf för att banta tar även upp anorexia och jag skulel behöva en interjuv med någon som har anorexia? även en bild på dig eller någon kropps del.



Kram Kim

2009-03-13 @ 10:19:49
URL: http://kimj.blogg.se/
Postat av: Kakor

Läser din blogg dagligen. Ätstörd sen barnsben och intressant att följa andras leverne givetvis. Så såg jag detta inlägg och blev såklart nyfiken. Tomas. Who the hell is he? Och brevid Gynning? Jag minns att den karln på bilden har jag träffat och mottagit diverse mer el mindre sexuella sms ifrån. Hmm. Intressant.

Kram

2009-03-13 @ 10:25:01
Postat av: Paris

Euw, vad är grejen med att se mina kroppsdelar ? =P frågor går bra, det är bara att maila dom till mig =)



Hej Kakor =) Hehe, han är "president" eller vad det nu kallas i Hells Angels =)

Lite coolt är det ju att ha fått sms av honom =O man undrar vilka kretsar du umgås i =D



KRAM <3

2009-03-14 @ 00:46:19
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Kakor

Haha Ja jag läste det efter att ha googlat hans namn! my god jag måste verkligen vara blåögd. Så blir det väl måhända efter lite alkohol in the body. Haha Ja, inte är jag någon typisk hells angel brutta heller, tror det var mer åt "plastikopererad böna som hängde med flickfotograf" ;)

Nåväl. Hoppas du nån gång i denna ganska miserabla värld kan ta dig ur den där bubblan som omringar dig, oss alla som laborerar med olika ätstörningar..

Stor kram till dig.

2009-03-16 @ 09:36:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se