Uttänjd



Jag känner mig uttänjd.
Alla rycker och sliter i mig. Det känns som att jag sitter i en karusell, och den snurrar fortare och fortare, och trots att jag skriker är det ingen som lyssnar. Istället hejar dom på karusellen, så att den snurrar ännu snabbare.

Jag skriker och skriker, men ingen lyssnar. Jag vet inte var jag är på väg längre! Jag vill bara få ett slut. Jag önskar att jag vore starkare!

Kommentarer
Postat av: sara

ANDAS. DU ÄR STARK TJEJEN!! Fokusera bara på att andas just nu. Du är jävligt stark. Glöm inte det. Du ska ge anorexin en stor fet jävla smäll på käften!

2009-05-25 @ 21:14:55
URL: http://likeastarfish.blogg.se/
Postat av: Maria.

Jag hoppas innerligt att din karusell kommer stt stanna snart!

Glöm inte att du ÄR stark!

Kram

2009-05-25 @ 22:08:18
URL: http://majjsaan.blogg.se/
Postat av: anna

som sagt, det går inte att hjälpa sig själv ut ur en ätstörning.

2009-05-25 @ 22:20:52
URL: http://thebibledidntmentionus.blogspot.com
Postat av: S.

asså så länge du inte ändrar sättet du tänker på, kommer allt bara fortsätta på samma sätt over and over again. det du behöver göra är att, även om det inte är lätt, försöka fylla dig själv med ro och slappna av lite grann. stäng av alla dystra tankar och tyck synd om dig själv. negativa tankar drar bara till sig ännu fler negativa händelser. och gör mig en tjänst, sök på the secret på youtube. så kasnke du fattar vad jag menar. ta till dig och sök lite om det och läs om det.

kram

2009-05-25 @ 22:21:43
Postat av: Ayla Catpaw

Så kände jag också i skolan, men en sak som är viktig är att sluta skrika för då har folk lättare att lyssna istället för att fortsätta heja på karusellen... tänk också på att du eventuellt uppfattar karusellen som att den går snabbare ju mer hysterisk du är, så det är bara att försöka lugna ner sig så gott det går så saktar den till slut in...

Krya på dig, du blir starkare så fort stressen lägger sig litet vilket sker inom de närmsta dagarna. <3

2009-05-26 @ 00:04:16
URL: http://ayla.blogg.se/
Postat av: j

Men fina du. Det finns inga perfekta tillfrisknanden. Alla gör sin resa. Jag lyssnade på ett föredrag om detta nyligen. En tjej som heter Sofia Jensfelt. Hon sa att bara för att det KÄNNS skit så behöver det inte VARA skit. Vi som har ätstörningar tror ofta att våra känslor är sanningen men det är inte så. Hon har skrivit en bok med. Bulimibibeln heter den. Läs den så fattar du vad jag menar :)

2009-05-26 @ 00:31:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se