Förstörd

Jag är helt förstörd. Jag gråter så mycket att ögonen har svullnat upp och jag ser allt genom ett rödaktikt dis.


Jag har träffat en ny. En kille som skulle kunna vara min soulmate. Och för att inte behöva vara en slampa eller ljuga så berättade jag det för Boyfriend.

Ni kan ju tänka er hur det gick. Skrik, söndersparkade saker, gråt, "jag hatar dig" flög omkring i luften. Och jag satt bara och darrade och hyperventilerade. Jag älskar ju honom så mycket. Och jag hatar mig själv SÅ JÄVLA mycket för att jag sårar honom.

Det här krossar mitt hjärta. Min Boyfriend är min trygghet, min familj, mitt allt, min bästa vän.

Vet ni vad det värsta var? När han kommer till mig och ser att jag gråter, tar han mig i famnen och frågar "vad är det som har hänt älskling?"

Jag känner mig som en äcklig liten råtta. Som en lus på en liten loppa. Jag har förmodligen sårat den här killen för livet. Jag tog hans oskuld och vi har varit tillsammans genom vått och torrt i tre långa år.

Det gör så ont att jag inte kan sluta gråta


Kommentarer
Postat av: Diana

:'(

fan va jobbigt... men ajg tycker ändå du gjorde rätt, om du nu tror att det kommer bli nåt mellan dej o den nya. bättre att vara öppen med det än att göra det bakom ryggen. men vill du ha honom kvar så var det ju tien det bästa... :/

hoppas allt blir bättre. kram!

2009-11-06 @ 08:16:11
URL: http://diiaanaaaas.blogg.se/
Postat av: Diana

:'(

fan va jobbigt... men ajg tycker ändå du gjorde rätt, om du nu tror att det kommer bli nåt mellan dej o den nya. bättre att vara öppen med det än att göra det bakom ryggen. men vill du ha honom kvar så var det ju tien det bästa... :/

hoppas allt blir bättre. kram!

2009-11-06 @ 08:16:25
URL: http://diiaanaaaas.blogg.se/
Postat av: Anonym

shit, jag har varit med om exakt samma. jag gick tillbaka till min boyfriend men jag undrar fortfarande, ett år senare, om jag gjorde rätt. det kan vara bra med förändring...

2009-11-06 @ 09:35:58
Postat av: Emma

Låter minst sagt jobbigt... men när du säger att du älskar din Boyfriend, menar du då att du älskar honom eftersom ni stått varann så nära, eller att du älskar honom som att du är kär? Man kan ju vara soulmates även om man inte är ihop vad jag vet, så jag hoppas att det löser sig för allihopa.

2009-11-06 @ 10:21:19
URL: http://boobla.blogg.se/
Postat av: Tess

jag tror nog inte att du har sårat killen för livet. förstår att det känns som det nu. men allt går vidare. tycker du ska släppa honom, inse vad som faktiskt gör dig lycklig om du nu tror att den nya kille är din soulmate tycker jag du ska vara med honom. för cirka 4 år sen var jag otrogen (nåt som jag mådde otroligt dålig över länge) mot min första pojkvän, vi var också ihop i tre år. men nu träffas vi rätt ofta då han blivit ihop med en kompis lillasyster, ironiskt va haha :P och det är inte direkt så att man tänker på vad som hände då, vi är vänner allihopa, och jag har inte sårat honom för livet även om det kändes så just då när det hände.

2009-11-06 @ 11:34:58
URL: http://donotlookback.blogg.se/
Postat av: Ellinor

:(<3<3

2009-11-06 @ 14:25:38
URL: http://ellinoridamaria.blogg.se/
Postat av: Jenny

Men man kan inte fortsätta bygga en relation på att "vi trots allt varit tilsammans länge". Om du har hittat din soulmate, var med din soulmate. Livet är fort kort för att spendera på människor som inte uppskattar oss när vi vill känna oss uppskattade.

2009-11-06 @ 15:28:13
URL: http://sweetholycrap.blogg.se/
Postat av: Anonym



En människa som verkligen älskar Dig skulle bli lycklig å dina vägnar när Din chans att bli lycklig kommer.



o, Darling, han kommer över Dig, jag lovar...

2009-11-06 @ 17:00:14
Postat av: Lea

Där är du inte ensam, jag har gjort precis samma sak själv. Och jag var så arg på mig själv för att min dåvarande b-friend var så förstående under tiden jag krossade honom. Det har gått många år sen dess, och han har gått vidare med någon ny, men det gör ont i mig så när jag ser honom går jag åt motsatt håll.

2009-11-06 @ 19:13:48
Postat av: Sara

har du inte fått en tankeställare? förstår du nu att pengar inte gör en lycklig. du tycker synd om människor som har det knapert om pengar... men så länge man har familj, vänner och kärlek förstår man att dyra middagar, nya kläder osv bara är materialism och för ytliga tomma människor. att köpa kläder och inredningsprylar är inget liv. det är bara ett sätt för tomma människor att fylla sin vardag.



människan tror ofta att den står över djuren och naturen. vi tänker oftast på naturen som "den" och distansierar oss från den, istället för att se det som det är: vi är ett med naturen och miljön vi lever i och alla dess djur. jag tror att många människor skulle må bättre av att avstå från all denna materialism och leva mer enkelt och tycka om sig själv för den man är, istället för det man äger.



vi shoppar så oerhört mycket dessa dagar, vi lägger så mycket energi på hur vi SER UT och hur våra hem SER UT. allt ska vara "fräsct" och "modernt". istället för att ägna oss åt vettiga saker dödar vi tid genom att maniskt putsa på vårt utseende och våra hem. vi putsar på vår image så att omvärlden ska tro att vi är lyckliga och har allting.



du kanske inte håller med men det är mina tankar iallafall.

2009-11-06 @ 22:40:22
Postat av: lisa

vill bara säga att jag tänker på dig och jag tycker du gjorde ett rätt beslut ändå. ärlighet varar längst sägs det ju!

2009-11-07 @ 09:51:55
URL: http://atstorningsfriskajagbli.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det kändes som jag läste om mig själv ... Har också ätstörningar, har också varit tsm med min pojkvän lika länge, han var också min första, vi tog också varandras oskuld, jag träffade också en ny som jag gillade, min pojkvän var också min bästa vän, största kärlek, psykolog, vänner - ja ALLTING var han för mig.. Det är första gången jag läser din blogg idag, tänkte bara kommentera för blev så paff på hur lika allt var (:



2009-11-10 @ 19:11:11
Postat av: Anonym

det gjorde ont i mig när jag läste det.

2009-11-10 @ 22:09:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se